Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,440

En güzel (zarif ve fotojenik), en güçlü (ihtişamlı ve modifiyeli), en orijinal (defender ruhunu sade

• Kullanılan toplam oy
    169
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

mancınık ekıbı olarak 2 oyla sondan ıkıncı olmayı beklemıyorduk :smiley: benım harıcımde dıger oyu veren arkadas baglantıya gecerse mancınıgın maketını vermek ıstıyorum :smiley:

saka bır yana yavas yavas toplamaya basladık hatta kayalar otoya abonman kartını cıkardık
son olarak bu kuyunun dıbı gozukmemekte ne atarsan yutmakta :smiley: herkese sevgıler

Team Mancınık.... bu ısmın ınglızcesı de "Sir Winston Tea" olarak okunmaktadır ortada kıng arturlar elızabethler varsa yaza dogru da sir winston tea ortaya cıkacaktır ;)

Etiketler

nar çiçeği ile sir winston iyi bir ikili olacak bu yazz desenee ;D ;D

adrenalim' Alıntı:
nar çiçeği ile sir winston iyi bir ikili olacak bu yazz desenee ;D ;D

cok fenaaa olcaklar :D zaten senın g4 e yetıstırmem lazım benımkı onun yanında bıraz garıban kalıyo :D bugun izolasyonla basladım ılk olarak.. yol sesını ve motor sesını mumkun oldugunca kesmeyı planlıyorum kapıların ıclerını actım camları ve krıkoyu cıkarıp zımpara ardından da antıpas delıkler macunla kapatıldı sonrada guzelce boyadım uzerlerıne de alumınyum kaplamalı ızocamları yapıstırıp on ıkı kapıyı bıtırebıldım azımle devam etmektyız sir winston tea olarak :smiley:

berk' Alıntı:
cok fenaaa olcaklar :D zaten senın g4 e yetıstırmem lazım benımkı onun yanında bıraz garıban kalıyo :D bugun izolasyonla basladım ılk olarak.. yol sesını ve motor sesını mumkun oldugunca kesmeyı planlıyorum kapıların ıclerını actım camları ve krıkoyu cıkarıp zımpara ardından da antıpas delıkler macunla kapatıldı sonrada guzelce boyadım uzerlerıne de alumınyum kaplamalı ızocamları yapıstırıp on ıkı kapıyı bıtırebıldım azımle devam etmektyız sir winston tea olarak :smiley:

alumınyum kaplamalı ızocam bu ürünü bende arıyorum nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

ata036' Alıntı:
alumınyum kaplamalı ızocam bu ürünü bende arıyorum nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar tekzen den aldım ama bırkac haftadır ızolasyon konusunu arastırıyorum eger bulundugunuz yerde bulamazssanız hırdavatcılarda alumınyum folyo yapıskan bant da buldum eger hazır olanı bulamasaydım kendım modıfıye edıp kaplıyacaktım.. bıde panel radyatorlerın yada sobaların duvarla aralarına konulan tek tarafı folyolular var oda ısınız gorur.. kapının kapama sesı bıle degıstı tavsıye ederım

benim aracında çok eksiği var önumuzdekı ay başlayacağım, ben de öncelıkle izalasyondan başlayacağım fakat ne tür malzeme kullanacağımı bilmıyorum alumınyum kaplı izocam kaplama taraftarı değilim,,bu konuyu döşeme ustasıyla görüşeceğim

adrenalim' Alıntı:
benim aracında çok eksiği var önumuzdekı ay başlayacağım, ben de öncelıkle izalasyondan başlayacağım fakat ne tür malzeme kullanacağımı bilmıyorum alumınyum kaplı izocam kaplama taraftarı değilim,,bu konuyu döşeme ustasıyla görüşeceğim

Yumurta viyolü şeklinde stüdyolarda kullanılan süngerler tam bu iş için. Sesi absorve etmek için birebir fakat üstüne halı konulacak yerlerde düzlerinden kullanmak daha mantıklı. Koç Taş'ta vardı bir zamanlar. Kolay gelsin.

Bir de o izocamlar kansojen madde, rüzgarla, motorun ısısyla mutlaka solunuyor o hava. Aman dikkat!

yigit uygur' Alıntı:
Bir de o izocamlar kansojen madde, rüzgarla, motorun ısısyla mutlaka solunuyor o hava. Aman dikkat!

aluminyum kapli iZocamlari kapinin iclerine dosedim harika oldu hatta mukemmel oldu diyebilirim kapilarin kapanma sesleri bile degisti icerde telefon sesi konusmalar vs cok rahat duyulmaya baslandi alttan gelen sesleri kesti icerdeki muzik sesini disari bile vermiyo ve gercekten bukadar farketcegini dusunmemistim ama ses izolasyon sungerinide koctasta buldum ama motor kaputuna uymaz isi sorunu yaratir mecburen aluminyumlu izocami kaputun ic tarafina yine guzelce kaplama yapip on gogusun ic tarafina da mat benzeri kaucukla kaplayip muhtemelen %80 butun sesi kesmis olcam tavan kaplamalarinin altini da kaplayip bitirecem siddetle tavsiye ederim...

berk' Alıntı:
aluminyum kapli iZocamlari kapinin iclerine dosedim harika oldu hatta mukemmel oldu diyebilirim kapilarin kapanma sesleri bile degisti icerde telefon sesi konusmalar vs cok rahat duyulmaya baslandi alttan gelen sesleri kesti icerdeki muzik sesini disari bile vermiyo ve gercekten bukadar farketcegini dusunmemistim ama ses izolasyon sungerinide koctasta buldum ama motor kaputuna uymaz isi sorunu yaratir mecburen aluminyumlu izocami kaputun ic tarafina yine guzelce kaplama yapip on gogusun ic tarafina da mat benzeri kaucukla kaplayip muhtemelen %80 butun sesi kesmis olcam tavan kaplamalarinin altini da kaplayip bitirecem siddetle tavsiye ederim...

Aslında çok mantıklı, bir de çadırlarda kullandığımız matlardan ben de bazı yerlerde kullandım. Ama şu izocamların kansorejen oluşu biraz korkutuyor. Çünkü kapalı alanda sürekli solumak durumunda kalınıyor. Neyse iyi oldu diyorsanız, güle güle kullanın. Belki de ben abartıyorum :smiley:

izalasyon ve boya konusu aslında çok geniş sayılır burada kalabalık etmektense sizleri aşağıdaki başlığa davet ediyorum arkadaşlar orada daha geniş tartışalım fikirlerimizi paylaşalım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50050.msg564284

febulent' Alıntı:
izalasyon ve boya konusu aslında çok geniş sayılır burada kalabalık etmektense sizleri aşağıdaki başlığa davet ediyorum arkadaşlar orada daha geniş tartışalım fikirlerimizi paylaşalım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50050.msg564284

hah tamam işte.Konuşulan konulardan faydalanmak daha kolaylaştı şimdi. ;)

yavuz-çelikel' Alıntı:
hah tamam işte.Konuşulan konulardan faydalanmak daha kolaylaştı şimdi. ;)

araç ve konu ayrımını yapar iç içe katmazsak bu bizim yararımıza olacak sanırım. tabiki araç başlığı altında konu bir bitün ve herkes bilgilenmek istiyor bilenler anlatmak yeni gelenler araçla yeni tanışanlar ögrenmek bunun için konu başlığını asıl amacından uzaklaştırmadan biz ufak ufak uzaklaşalım :smiley:

defender ile ilgili videolar için lütfen,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22911.new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR