Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,454

En güzel (zarif ve fotojenik), en güçlü (ihtişamlı ve modifiyeli), en orijinal (defender ruhunu sade

• Kullanılan toplam oy
    169
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

Herkesi tebrik ediyorum. Başından beri çok güzel geçti, hatta heyecan vericiydi.

Etiketler

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim, çok daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah...

umut tebrikler...
bu oylamaya katılan herkese teşekkür ederim ayrıca 11 oy almışım bukadar ummuyordum oy veren herkese teşekkür ederim 10 numara olmuşumm ;D ;D ;D

Vaybee yıkıldım :'( diğer yarışı 2. olarak bitirmiştim demek kulis yapmayınca bundan fazla oy çıkmıyor ;D ;D ;D ;D

Umut tebrikler ;)

Sıralama tam tahmin ettiğim gibi oldu,
Arkadaşlar tüm Kraliyet Üyeleri gerçekten çok çok güzeller, ama derler ya "Hekezin kalbinde bir aslan yatar diye" bütün Defender'lar muhteşem.
Umut tebrikler :D
Bu da bütün Defender lar için, Allah nazarlardan saklasın

[attachment=1]

images.jpg

En çok oyla güzelliğini ortaya koyan beyaz pumayı tebrik ediyorum.
ikinci ve üçüncüleride kutluyorum
ve diğer katılımcılara teşekkürler ediyorum.

Gezenbilir grubu içinde yapmış olduğumuz bu ankette maksatımız güzellik ve çirkinlik olarak değil defender'lara olan sevgimiz ve onların bize yaşattığı hazları paylaşmaktı ve bunu katılımcıların sayesinde tahmin ediyorumki başardık.Benim bir defender'im yok ama sahip olmanın yollarını araştırıyorum mutlaka bir gün olacak inanıyorum....daha önceki anketti buraya taşıyan ve yardımlarından dolayı sayın sevtap hanıma'da ayrıca teşekkür ediyorum. :D :D

kazananları ve katılanları tebrik ederim...çok keyifli bir çekişmeye sahne oldu ama kazanan yine defender... :smiley:

Az önce farkettim d29 d30'a oy atılmış 1 er tane halbuki orda araç yok benim bildigim(yanlış biliyorsam düzeltin ;D )...

Demekki bir araç sahibi rakiplerine oy atmamış olabilir ;D ;D ;D

Yada daha düşük ihtimal veriyorum bu seçeneğe bir üye tek oy kullanmış favorisine vermiş sadece oyunu ;D ;D ;D

umut kardeşim tebrikler oy veren tüm arkadaşlara teşekkürler sevtap hanım hasan abinin aracı ile benim kıratın sıralamasını değişirseniz sevinirim onu 4 beni 5 yapabilirmisiniz.
bu arada sevtap hanım sizede çok teşekkürler.
herkesin aracının kendine göre güzellikleri ve özellikleri vardır mesala benim arabam heyecanlandımı şaha kalkar :D amacımız bir arada olmak bana göre uzun lafın kısası....
GÖNÜL NE KAHVE İSTER NE KAHVEHANE GÖNÜL SOHBET İSTER KAHVE BAHANE

Tüm kardeşlere teker teker teşekkür ederim, Allah kimseye kaza bela yaşatmasın da bu araçlara uzun yıllar binmeyi nasip etsin. Her araç ayrı bir emeğin ve sabrın ürünü nede olsa...

ata036' Alıntı:
umut kardeşim tebrikler oy veren tüm arkadaşlara teşekkürler sevtap hanım hasan abinin aracı ile benim kıratın sıralamasını değişirseniz sevinirim onu 4 beni 5 yapabilirmisiniz.
herkesin aracının kendine göre güzellikleri ve özellikleri vardır mesala benim arabam heyecanlandımı şaha kalkar :D amacımız bir arada olmak bana göre uzun lafın kısası....
GÖNÜL NE KAHVE İSTER NE KAHVEHANE GÖNÜL SOHBET İSTER KAHVE BAHANE

Tarık bey gayet hakkaniyetli bir yarışma oldu. Dördüncülük senin hakkın bence.

ata036' Alıntı:

Tarık Bey 4.sırayı Hasan Bey'le paylaşıyorsunuz ;)

Sıralamayı nasıl yapacağımı bilemedim, sonunda oylama düzeninde kalmasına karar verdiğim için sizi 4., Hasan Bey'i 5. sırada yazdım...

Hem arkadaşlarımızın söylediği gibi kazanan defender :smiley:

Evet sıra Discovery Güzellik Yarışmasında ;D ;D ;D

Yavuz abi ve Hasan abi teşekkür ederim, bu arada discolar için oy kullanmak oldukça keyifli olacak :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR