Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,524
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

İlhan Bey yeniden çok geçmiş olsun, sorun olmamasına sevindim, yine de tedbirli olmanız sizin için iyi olacaktır çocuklarınızın da dediği gibi..

Ankara'ya geleceğinizi söylüyorsunuz cuma gününe kadar burada iseniz Ankara'dan hepbirlikte yola çıkarız sanıyorum..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Dursun Hoca ve Serdar izinlerini ayarlamaya çalışıyorlar Can..

ceranus' Alıntı:
İlhan Bey yeniden çok geçmiş olsun, sorun olmamasına sevindim, yine de tedbirli olmanız sizin için iyi olacaktır çocuklarınızın da dediği gibi..

Ankara'ya geleceğinizi söylüyorsunuz cuma gününe kadar burada iseniz Ankara'dan hepbirlikte yola çıkarız sanıyorum..

Zerrin hanım,
Cuma günü size ulaşmaya çalışırım, 0532 347 22 50

Şeker Kanyonundan iki görüntü, fotoğraflar Kadir Korkmaz'a ait, teşekkürler ediyoruz..

[attachment=1]

[attachment=2]

43523944.jpg

43523980.jpg

ceranus' Alıntı:
Dursun Hoca ve Serdar izinlerini ayarlamaya çalışıyorlar Can..

doru yaw serdar cumartesi yarım gun calısıodu galpa,
tamdırr isallah ayarlarlar :smiley:

Telefonunuzu kaydettim :smiley:

berkcantp' Alıntı:
Zerrin hanım,
Cuma günü size ulaşmaya çalışırım, 0532 347 22 50

cumburlop' Alıntı:
hemde memlekette yakalamıs kene sizi, bizim memleketin kenesinden bisi olmaz iciniz rahat olsun,

Sağ olasın, bende aynı fikirdeyim, ne yaparsınız söylentiler ilgi uyandırır. Laf aramız da mefta tüpte yanımda bulunmakta. Bu arada kan örneği veremedim aradan 3-6 gün geçmesi lazımmış, P.tesi Yenice dönüşü veririm.

Resimlerden super bir yere benziyor, katilimin son listesi nasil acaba?
Takipteyim yani...

izin alırsam geliyorum

Ufuk abi takipdesin bakıyorum...bende takipdeyim...yanılmıyorsam bir otobüs kiralanacakmış...ama ben kendi aracımla gidip gelmeyi düşünüyorum...

Ali, pazartesi gunu onemli bir isim var hafta sonu ona hazirlanacagim, dolayisi ile maalesef ve malesef sizlere katilamiyacagim, keyifli bir aktivite diliyorum, bol fotograf bekliyorum (ruz).

Ufuk abi tabii ki iş her şeyden önemlidir.umarım ileride tekrar görüşürüz...sanırım Eylül ayına kadar burada olmayacağım...zaten sonbaharda tam gezilecek zamandır...tekrar görüşebilmek umuduyla...

Sevgili Gezenbilir gurubu arkadaşlarım.....biraz yoruldum..kendimi bir müddet kızağa çekmem gerekiyor..sizleri özleyeceğim...kendinize iyi bakın..iyi eğlenceler sizleree..( siteyi de incelemeyi bırakmayacağım)

İstanbuldan ulaşım nasıl olur yani oralara egldikten sonra kamp yerine intikalimiz için ne yapmak gerek.

Draximal merhabalar, İstanbul'dan Karabük'e gelip, oradan Yenice minübüslerine binersiniz, bana telefon ile haber verdiğiniz zamanda ineceğiniz yer hakkında ayrıntılı bilgi veririm size..

Görüşmek dileğiylr, iyi günler, selamlar
Zerrin Yiğiter

Hmm, son gün geziden haberdar olup katılma fırsatı yakalamak güzel oldu, gezide gürüşmek üzere :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR