berkcantp' Alıntı:Bugün kene çıkartma olayından sonra perşembe kontrol olacam cuma günü Yenice'ye müsaitim
berkcantp ilhan güneş 4 kişi VW LT35 kamper karavan
berkcantp' Alıntı:Bugün kene çıkartma olayından sonra perşembe kontrol olacam cuma günü Yenice'ye müsaitim
berkcantp ilhan güneş 4 kişi VW LT35 kamper karavan
Bilgen' Alıntı:Zerrin merhaba,
Gezi için çok ama çok güzel bir yer belirlemişsiniz. Yenice Ormanlarına daha önce gitmiş biri olarak İstanbuldan'da olsa katılmayı çok isterdim.
Ancak yapmış olduğum geziden bir kaç resmi sizlerle paylaşırsam -var ise- kararsız olanlar ikna olacaktır
cumburlop' Alıntı:zerrrinn bi kactane okudugunu anlama sorusu cozdum sonra senin ilk mesajını bida okudum,
o zaman işte bazı sorularıma cevap bulabildim
simdi cıkcaz kanyona gitcez cup cupp , sonra geri doncez kamp alanına bunu anladım,
dogru anlamısım oyle degil mi?
lakin bu kanyon cok dar bi kanyon degil sanırım oyle degil mi?
hoplama zıplama kısmı suya az olur oyle degil mi?
cok olsa azsa
birde yukardaki bilgen hanımın bizimle paylastıgı fotoda kanyondan cok dere gibi gozukuor ama??
dar degil yani kısacası sormak istedigimi anladın dimi??
heyecan adrenalin bunlar olacak mı zerrrrrrinnnnnnnnnn????
ceranus' Alıntı:Can merhaba,
Can, seni de aramızda görmek istiyoruz, lütfen geeeeeelllll, senin olduğun yerde zaten atraksiyon mutlaka olacaktır ;D
ceranus' Alıntı:Can merhaba,
Elbette heyecan dorukta bir kanyon yürüyüşü yapacağız, ŞEKER KANYONU içinde oldukça yüksek kaya duvarları olan ve su içinden yürüyeceğiz, bir çok yerinde duvar oldukça dar geçişlere olanak veriyor, su temmuz ayı olması nedeniyle serin de olsa sorun yaratmayacak şekildeymiş soğukluk olarak, zaten sürekli hareket halinde olacağımız için bize sıkıntı yaratmayacaktır..Bu konuda söylediğin gibi en sıkıntı duyacak olan kişi benim içinizde ama bende hiç çekinmiyorum
Can, seni de aramızda görmek istiyoruz, lütfen geeeeeelllll, senin olduğun yerde zaten atraksiyon mutlaka olacaktır ;D
dniz' Alıntı:Caaan senin sorularını okurken ben yoruldum, nasıl bir enerjidir sendeki ???
[/quote
Zerrine katılıyorum
aşa saol ,aşa' Alıntı:pff :/
Her zamanki gibi yine katILamIycam.Bu ne kara bahttIr boyle yaa...
hepinize bol eglence.
ceranus' Alıntı:İlhan Bey çok geçmiş olsun, sorun olmamasını diliyorum..