Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,525
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

kamp alanımızdan resimler...

katılan herkese iyi eğlenceler dilerim...

50.jpeg

51.jpeg

87.jpg

102.jpg

105.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Merhaba,
Merakımı mazur görün. Evvelki h-sonu yapılan festival kampında mı tutundu kene acaba?
Geçmiş olsun.

berkcantp' Alıntı:
Bugün kene çıkartma olayından sonra perşembe kontrol olacam cuma günü Yenice'ye müsaitim

berkcantp ilhan güneş 4 kişi VW LT35 kamper karavan

zerrrrrrinnnnnnnn,
bana gelmior ki bu e-postalar bende simdi haberdar olabildim,
yani aslında denizlerin catıda daa dorusu:smiley:

eğer bahsettigim istanbul işi olmassa, belki yada bursa :p
o zaman buyyuk ihtimal gelicem ama su kanyon yuruyusu nassı olcak,

nassı bi kanyon sırf onun icin bile ben olabilirim?
kanyon yuruyusu züpppppper otesi bisi cünküü,
ama burdaki kanyon nasıl ?
kanyon var kanyoncuk var cunku:pP

mesela kanyon yuruyusune esyalarlamı cıkıcaz kac km olcak??
suyu soguk mu? soguksa wet suitsiz olmaz ki zerrin hele sen :D ayagını bile sokamassın suya,

bu ve benzeri milyonlarca soruma ccevappp ver zerrin heyecanla bekliyorum :D ??

:smiley:
ama

zerrrinn bi kactane okudugunu anlama sorusu cozdum sonra senin ilk mesajını bida okudum,
o zaman işte bazı sorularıma cevap bulabildim :D

simdi cıkcaz kanyona gitcez cup cupp , sonra geri doncez kamp alanına bunu anladım,
dogru anlamısım oyle degil mi?
lakin bu kanyon cok dar bi kanyon degil sanırım oyle degil mi?
hoplama zıplama kısmı suya az olur oyle degil mi?
cok olsa azsa :D
birde yukardaki bilgen hanımın bizimle paylastıgı fotoda kanyondan cok dere gibi gozukuor ama??

dar degil yani kısacası sormak istedigimi anladın dimi?? :smiley:
heyecan adrenalin bunlar olacak mı zerrrrrrinnnnnnnnnn???? :smiley:

İlhan Bey çok geçmiş olsun, sorun olmamasını diliyorum..

berkcantp' Alıntı:
Bugün kene çıkartma olayından sonra perşembe kontrol olacam cuma günü Yenice'ye müsaitim

berkcantp ilhan güneş 4 kişi VW LT35 kamper karavan

Bilgen merhaba,

Fotoğraflar için çok teşekkürler ediyorum, harika görüntüler..

Güzel dileklerin içinde tüm katılacak arkadaşlarım adına teşekkürler ediyorum..

Görüşmek dileğiyle, sevgiler..
Zerrin Yiğiter

Bilgen' Alıntı:
Zerrin merhaba,

Gezi için çok ama çok güzel bir yer belirlemişsiniz. Yenice Ormanlarına daha önce gitmiş biri olarak İstanbuldan'da olsa katılmayı çok isterdim.
Ancak yapmış olduğum geziden bir kaç resmi sizlerle paylaşırsam -var ise- kararsız olanlar ikna olacaktır :D :D

Can merhaba,

Elbette heyecan dorukta bir kanyon yürüyüşü yapacağız, ŞEKER KANYONU içinde oldukça yüksek kaya duvarları olan ve su içinden yürüyeceğiz, bir çok yerinde duvar oldukça dar geçişlere olanak veriyor, su temmuz ayı olması nedeniyle serin de olsa sorun yaratmayacak şekildeymiş soğukluk olarak, zaten sürekli hareket halinde olacağımız için bize sıkıntı yaratmayacaktır..Bu konuda söylediğin gibi en sıkıntı duyacak olan kişi benim içinizde ama bende hiç çekinmiyorum :smiley:

Can, seni de aramızda görmek istiyoruz, lütfen geeeeeelllll, senin olduğun yerde zaten atraksiyon mutlaka olacaktır ;D

cumburlop' Alıntı:
zerrrinn bi kactane okudugunu anlama sorusu cozdum sonra senin ilk mesajını bida okudum,
o zaman işte bazı sorularıma cevap bulabildim :D

simdi cıkcaz kanyona gitcez cup cupp , sonra geri doncez kamp alanına bunu anladım,
dogru anlamısım oyle degil mi?
lakin bu kanyon cok dar bi kanyon degil sanırım oyle degil mi?
hoplama zıplama kısmı suya az olur oyle degil mi?
cok olsa azsa :D
birde yukardaki bilgen hanımın bizimle paylastıgı fotoda kanyondan cok dere gibi gozukuor ama??

dar degil yani kısacası sormak istedigimi anladın dimi?? :smiley:
heyecan adrenalin bunlar olacak mı zerrrrrrinnnnnnnnnn???? :smiley:

Caaan senin sorularını okurken ben yoruldum, nasıl bir enerjidir sendeki ??? :D

[/quote
ceranus' Alıntı:
Can merhaba,

Can, seni de aramızda görmek istiyoruz, lütfen geeeeeelllll, senin olduğun yerde zaten atraksiyon mutlaka olacaktır ;D

Zerrine katılıyorum :D

ceranus' Alıntı:
Can merhaba,

Elbette heyecan dorukta bir kanyon yürüyüşü yapacağız, ŞEKER KANYONU içinde oldukça yüksek kaya duvarları olan ve su içinden yürüyeceğiz, bir çok yerinde duvar oldukça dar geçişlere olanak veriyor, su temmuz ayı olması nedeniyle serin de olsa sorun yaratmayacak şekildeymiş soğukluk olarak, zaten sürekli hareket halinde olacağımız için bize sıkıntı yaratmayacaktır..Bu konuda söylediğin gibi en sıkıntı duyacak olan kişi benim içinizde ama bende hiç çekinmiyorum :smiley:

ceranus ceranus zerrinuss,

tamdır kanyon diince sanırım bundan sonra bisiler durcak artık zaten hayatımda,
hemde su hayalini kurdugum is fikri icinde gormek oraları super olur bu kadar ankraya yakın biryer :smiley:

istanbul ve bursa isini bi sekilde ayarlıyabilirsem gelcem isallah ama
oraya daha once soz vermıstım ama tammdır bi cozum bulmaya calıscam :smiley:

dniz' Alıntı:
Caaan senin sorularını okurken ben yoruldum, nasıl bir enerjidir sendeki ??? :D

[/quote
Zerrine katılıyorum :D

ya yok yuw deniz , bu kanyon denen meret oyle boyle bisi dill ama kanyon tam kanyonsa:D
ben diim bi hanım icin 1000 taane mango magzasının sana ozel bedava olması
sen de bir bey icin bir odaya giriosun icerde 100 ukraynalı 100 rus 100 belaruslu hanımkızımız senle evlenmek istemesi gibim bişi :D,
kanyon yürüyüsü bu ve daha fazlası :p , şimdi sülee bakalım seninde enerjin arttı dimiiii yaaaa :smiley:

ama evet adrenalini pek ama pek seviyorum kesin bundan onceki hayatımda,
dublor,itfaiyeci,formula 1 pilotu,rallici vb bi kaç iş yaptım ben :D,
şimdide memurluk inanılmaz heycanlı oldugu icin iste boyle oluo:pP
hafta sonu isallah ayarlıyabilirsem dolanırız dere tepe yinee :smiley:

yeniden cok ama coookk saoll denizzzzzzzzzzzzz
bize catını actın acta acıkta komadın bizi , gecenin o saatinde gelen ben ve arkadsımı bile
doyurdunuz :p , tekrar cok ama cok tesekkurler deniz senin nezninde hepinize saolun :smiley:

zerrrinowskiii ceranuss ;
serdar, dursun abey peki ya onlar??
listede yok isimleri

nerdesiniz???

pff :/
Her zamanki gibi yine katILamIycam.Bu ne kara bahttIr boyle yaa...

hepinize bol eglence. :smiley:

aşa' Alıntı:
pff :/
Her zamanki gibi yine katILamIycam.Bu ne kara bahttIr boyle yaa...

hepinize bol eglence. :smiley:
aşa saol ,
benim katılabilecegim kesin olmasada :smiley:,

foto nerde cekildi bu arada?? merak ettim

Karavan ile gelecek olan dostlarımız için Google Earth görüntüsü yükleyeceğim..

Karabük'ten sola Yenice yönüne gidiyoruz, Yenice'den de kamp alanımız olan İncebacaklar Köyüne gideceğiz, köy Google Earth üzerinde görünmüyor o nedenle benimle telefon iletişimi halinde olursanız, oradaki ayrıntıları gittiğim zaman daha net verebilirim.. Biz Cumartesi sabaha karşı saat 04.00 - 05.00 arasında kamp alanımızda oluruz sanıyorum..

Kalacağımız yerde elektrik yok, sadece çadırlarımızı kuracağımız bir alan ve karavan araçlarını çekebileceğimiz bir alan olacakmış, mış diyorum çünkü bu ayrıntıları bende bize orada rehberlik yapacak olan arkadaşımdan edindim :smiley:

[attachment=1]

Şeker Kanyonu2.jpg

Karabük-Yenice arasında ki yoldan gideceğiz Yenice'ye ancak tam nereden döneceğimizi bize rehberlik yapacak olan arkadaşımız biliyor, o nedenle de bu görüntüde orayı işaretleyemiyorum..

[attachment=1]

Karabük-Yenice.jpg

ceranus' Alıntı:
İlhan Bey çok geçmiş olsun, sorun olmamasını diliyorum..

Merhaba,
Merakımı mazur görün. Evvelki h-sonu yapılan festival kampında mı tutundu kene acaba?
Geçmiş olsun.

Sağolun arkadaşlar,

Kene olayı; Dün saat 12.00 de Kırşehir dolaylarında meydana geldi ve Kırşehirde özel hastahanenin acilinde aldırdım, Aşağıda tüp içinde görüldüğü gibi tehlikeli olduğunu sanmıyorum. Devlet hastahanesinden alınan duyuma dayanarak, çocukların telaşlanmasından dolayı, bugün saat 16.00 gibi tekrar kan vermeye gideceğim.
Akşam da Ankara'ya geçeceğim.

DSCF0899_640x480.JPG

ilhan abi (tanısmasakta gezenbilirdeki herkesle tanısmıs gibi hissediorum ben:smiley: ),
gecmis ossunn ,
hemde memlekette yakalamıs kene sizi, bizim memleketin kenesinden bisi olmaz iciniz rahat olsun,
ah bi beni ısırıcaktıki ne ekşın olurdu birde zaten memlekete annem teyzem falan filan giderizki gittigimizde tam adrenalin olurdu :smiley:

gecmis olsun tekrar :smiley:

dursun abi serdar nerelerdesiniz??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri