Sağ olasın, bende aynı fikirdeyim, ne yaparsınız söylentiler ilgi uyandırır. Laf aramız da mefta tüpte yanımda bulunmakta. Bu arada kan örneği veremedim aradan 3-6 gün geçmesi lazımmış, P.tesi Yenice dönüşü veririm.
Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)
Ali, pazartesi gunu onemli bir isim var hafta sonu ona hazirlanacagim, dolayisi ile maalesef ve malesef sizlere katilamiyacagim, keyifli bir aktivite diliyorum, bol fotograf bekliyorum (ruz).
Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)
Ufuk abi tabii ki iş her şeyden önemlidir.umarım ileride tekrar görüşürüz...sanırım Eylül ayına kadar burada olmayacağım...zaten sonbaharda tam gezilecek zamandır...tekrar görüşebilmek umuduyla...
Draximal merhabalar, İstanbul'dan Karabük'e gelip, oradan Yenice minübüslerine binersiniz, bana telefon ile haber verdiğiniz zamanda ineceğiniz yer hakkında ayrıntılı bilgi veririm size..
Görüşmek dileğiylr, iyi günler, selamlar
Zerrin Yiğiter