can.gungor
Yeni Üye
Merhabalar 29 kasımda başlayacak olan fuara davetiye kodu olan var mı?
50 TL'den bilet sağlayabilirim. DM / özel mesaj atarsanız. Önce bilet sonra ödeme alıyorumMerhabalar 29 kasımda başlayacak olan fuara davetiye kodu olan var mı?
Katılımın arttırılması için firmalara ya da kişilere verilen davetiyelerin parayla satılmasına karşıyım. Teklifiniz için teşekkür ederim.50 TL'den bilet sağlayabilirim. DM / özel mesaj atarsanız. Önce bilet sonra ödeme alıyorum
Veya telegramdan ekleyebilirsiniz: Tıkla ekle >
bana 3 tane hediye geldi onları verecektim hocam düşüncenize saygı duyarım ben gidemeyeceğim.Katılımın arttırılması için firmalara ya da kişilere verilen davetiyelerin parayla satılmasına karşıyım. Teklifiniz için teşekkür ederim.
Eşime gelen maildeki linkten hem eşime hem de kendime davetiye aldım, isterseniz siz de deneyin :
Davetiye linki
...
Merhaba. İlginiz için teşekkürler. Ancak davetiye kod süresi dolmuş. Ben de eşim ve çocuğum için 3 kişilik davetiye rica edebilir miyim. TeşekkürlerEşime gelen maildeki linkten hem eşime hem de kendime davetiye aldım, isterseniz siz de deneyin :
Davetiye linki
Ayrıca Carriva Karavan da ücretsiz bilet veriyor. İhtiyacı olan arkadaşlar iletişime geçebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 643822
Başlık sahibi o kadar kişi yazmasına rağmen erinip cevaba zahmet etmedi. Arkadaşlar elimde artık davetiye yok bundan sonra benden bir şey beklemeyin dese yeterdi.
Buyurun ben paylaşıyorum bugün bulabildiğim bedava bilet kodu, kod bende işe yaradığı için bir kotası yoksa kullanabilirsiniz, para ile satmaya çalışan fırsatçıların da eline düşmezsiniz.
KSWULD03B2
Merhaba. İlginiz için teşekkürler. Ancak davetiye kod süresi dolmuş. Ben de eşim ve çocuğum için 3 kişilik davetiye rica edebilir miyim. Teşekkürler