Sedatt_26
Yeni Üye
Merhaba bilet almaya çalışırken hata diyor sürekli başka link varmı acaba çok teşekkürlerAldım, çok teşekkürler.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba bilet almaya çalışırken hata diyor sürekli başka link varmı acaba çok teşekkürlerAldım, çok teşekkürler.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiç ses çıkmadı, işin garibi bazı firmaların fuardan haberi yokben de bekliyorum....
demek ki kod kotası doldu, bence kalmadı ki artık konuya bakan yokKod hatası veriyor. Alan varmı?
Y yenikapı'daki 26 30 Nisan arası kamp karavan fuarına nasıl bilet alabiliriz ücretsiz olarakMerhaba bilet almaya çalışırken hata diyor sürekli başka link varmı acaba çok teşekkürler
Tanesi 25 tl'den davetiye sağlayabilirim arkadaşlar (isminize özel)Bu sene davetiye yok
whatapps varsa iyi olur telegram kullanmıyorum.Tanesi 25 tl'den davetiye sağlayabilirim arkadaşlar (isminize özel)
telegram: iletişim için tıklayınız
bu kod nereye yazılıyorBaşlık sahibi o kadar kişi yazmasına rağmen erinip cevaba zahmet etmedi. Arkadaşlar elimde artık davetiye yok bundan sonra benden bir şey beklemeyin dese yeterdi.
Buyurun ben paylaşıyorum bugün bulabildiğim bedava bilet kodu, kod bende işe yaradığı için bir kotası yoksa kullanabilirsiniz, para ile satmaya çalışan fırsatçıların da eline düşmezsiniz.
KSWULD03B2
bu kod nereye yazılıyor