Gezenbilir üyelerine indirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meeteine Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,641

meeteine

Yeni Üye
Web
www.proteusdive.com
1- Dalışla tanışmak isteyenler için:
Haftasonu deneme dalışları. 2 gün, dört dalış. Otelde bir gece konaklama, iki kahvaltı, teknede iki öğle yemeği. Eğitmen ile birebir yapılan dört dalış.
Gezenbilir üyelerine %25 indirimli: 175 TL
2- Sertifikalı Dalıcılar için:
İki gün dört ayrı noktada dört dalış. Otelde bir gece konaklama, iki kahvaltı, teknede iki öğle yemeği. Tüm ekipman desteği ve dalış rehberliği.
Gezenbilir üyelerine %25 indirimli: 175 TL
3- CMAS kursları (1* ve 2* kursları)
Üç gün, teorik eğitimler, sığ su ve deniz dalışları, kurs dokümanları ve sertifika. Otelde iki gece konaklama, üç kahvaltı, üç öğle yemeği. En az 6 dalış.
Gezenbilir üyelerine %25 indirimli: 425 TL

%25 indirim, 15 Haziran'a kadar yapılacak rezervasyonlarda geçerlidir. Bu tarihten itibaren indirim oranı %10 olacaktır.

Dalışlarda görüşmek dileğiyle....

Etiketler
Ynt: Gezenbilir üyelerine indirim

Dalış Merkezinin adı nedir? Dalışlar nerede yapılıyor? Ayrıca 1. seçenek için; 4 tane deneme dalışı mı yaptıracaksınız? Dalacak kişi ilk dalıştan sonra bir karar verir diye düşünüyorum, 4 tane deneme biraz garip geldi bana :smiley:

Deep' Alıntı:
Dalış Merkezinin adı nedir? Dalışlar nerede yapılıyor? Ayrıca 1. seçenek için; 4 tane deneme dalışı mı yaptıracaksınız? Dalacak kişi ilk dalıştan sonra bir karar verir diye düşünüyorum, 4 tane deneme biraz garip geldi bana :smiley:
Soruların için teşekkürler Deep.
Dalış Merkezinin adı Proteus-Fethiye
Dalışları Fethiye'deki dalış noktalarında genellikle Dalyan koyu, akvaryum koyu gibi sertifikasızlar için uygun yapıdaki koylarda yaptırıyoruz.
Sertifikasız dalıcıların yaptığı dalışlara değişik adlar veriliyor, deneme dalışı, keşif dalışı, başlangıç dalışı gibi. Adı ne olursa olsun içeriği yaklaşık aynı: max 5 metre derinliğe yapılan ve eğitmenin birebir yaptırdığı dalışlar bunlar.
Dalış öncesi yaklaşık yarım saat süren bir dalış brifingi veriliyor. Adı deneme dalışı olsa da havuzlarda yaptırılan ve sadece sualtında nefes alıp vermenin gösterildiği "demo" dalışları ile ilgisi yok. Kişi, hiç tecrübesi, sertifikası olmasa da dalış keyfini yaşıyor. Maviliklerin içinde, balıkların arasında, uçma hissini, sessizliğin huzurunu yaşıyor. Bu yüzden dört değil çok fazla "deneme" dalışı yapan kişiler bile olabiliyor.
Bir seçenek olarak, dalıştan zevk aldığı takdirde, ikinci günden itibaren kurs almaya da başlayabiliyor.

Deep' Alıntı:
Afkule'ye giderseniz gelirim o halde :smiley: Genelde hava veya tekne koşulları yüzünden gidilmiyor bu bölgeye :(
Deneme dalışı yapmayacaksınız anladığım kadarıyla :smiley:
Yeni sezonu açalı bir ay olmadı ama en az 10 kez gittik afkuleye. Açık denizolduğu için gidip gidemiyeceğimize ancak dalış sabahı karar verebiliyoruz. Teknemiz 23 metrelik, iki katlı bir tekne. Her türlü koşulda açılabilir.
Geldiğinizde söz, denizde dalga yok ise afkuleye gideceğiz :smiley:

meeteine' Alıntı:
Deneme dalışı yapmayacaksınız anladığım kadarıyla :smiley:
Yeni sezonu açalı bir ay olmadı ama en az 10 kez gittik afkuleye. Açık denizolduğu için gidip gidemiyeceğimize ancak dalış sabahı karar verebiliyoruz. Teknemiz 23 metrelik, iki katlı bir tekne. Her türlü koşulda açılabilir.
Geldiğinizde söz, denizde dalga yok ise afkuleye gideceğiz :smiley:

13 sene önce denedim ben çok memnun kaldım :smiley: O halde ben size haber vereyim gelmeden önce.

1* cmas sahibiyim.2 yıldır dalamadımm.çok güzel bi fırsat bu.hatta eşminde deneme dalışı yapmasını istiyorumm.eş li katılırsak indirim olurmu? bu kampanya temmuz da da devam edermi ? Ancak o tarihlerde oralarda olabilirim.

kılıç78' Alıntı:
1* cmas sahibiyim.2 yıldır dalamadımm.çok güzel bi fırsat bu.hatta eşminde deneme dalışı yapmasını istiyorumm.eş li katılırsak indirim olurmu? bu kampanya temmuz da da devam edermi ? Ancak o tarihlerde oralarda olabilirim.

Eşiniz için de aynı indirim geçerli tabii ki. 15 Hazirandan sonra Gezenbilir üyeleri için indirim oranımız %10.
Aramıızda görmekten mutlu olacağız..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR