Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,060

EKARAIS

Şimdi orada olmak vardı demek yerine oraya git
Yer
İstanbul
Karadeniz’in bu çok ünlü zirvesine Temmuz ayında güzel bir tırmanış yapacağız. Etkinliğimiz Trabzon’dan başlayacak ve Erzurum’dan sona erecektir. Ülkemizin en güzel yaylalarını ve göllerini görme imkanı bulacağız.
Herşey yolunda planlandığı gibi giderse 21 Temmuz’da dönmüş olacağız. Ancak hava şartlarına göre programımız bir gün uzayabilir ve 22 Temmuz Pazar günü dönebilirz.

Etkinlik tarihi:
18 - 21 Temmuz
Katılımcı sayısı:
8 ila 12 kişi

Katılım bedeli:
600 TL

Ulaşım:
Trabzon’ a gidiş – Erzurum’dan dönüş (otobüs ya da uçak katılımcıya ait, etkinlik içi transferler ücrete dahil)

Yemek:
Pansiyon konaklamaları oda + kahvaltıdır. Diğer öğünler katılımcıya aittir.

Program:
18 temmuz
11h00 Trabzon'da buluşma ve araçla Ayder' e geçiş,
14h00 Rize’de yemek ve Pazar Merkezde dağ için alışveriş.
16h00 Ayder' e varış. Kardelen Pansiyon'da konaklama. Kaçkarlar slayt gösterisi ve brifing
19 Temmuz
04h30 Kalkış, kahvaltı,
05h00 yola çıkış, araçla Kavron Yaylasına ulaşım ve kahvaltı, yürüyüşe başlama, Büyükdeniz gölünde kamp
20 Temmuz
04h00 Kalkış, kahvaltı
05h00 4-5 saatlik zirve yürüyüşü, Kaçkar Zirve'sine ulaşım. Geri dönüş
12h00 de Büyükdeniz gölüne ulaşım. Kamp toplanması ve Dilberdüzü üzerinden Olgunlara hareket.
17h00 de Olgunlara ulaşım. Öğretmenin pansiyonunda konaklama.
21 Temmuz
05h00 Yusufeli’ne hareket.
08h00 Yusufeli’ne ulaşım. Erzurum Havalimanına transfer

Buluşma noktası:
Trabzon havalimanı

Kimler katılabilir:
Uzun doğa yürüyüşü tecrübesi, yüksek fizik kondisyonu olanlar.

Malzeme:
Çadır, mat, uyku tulumu, kamp ocağı, kask, Yağmura dayanıklı uygun kıyafet, tozluk, dağ botu, matara, termos, alın feneri, yürüyüş batonu, koyu renkli güneş gözlüğü, güneş kremi, sırt çantası, düdük, fotoğraf makinası

Kackar.jpg

Etiketler

TRANS KAÇKAR KATILIMCI LİSTESİ

01. Efe Karaismailoğlu….…1 kişi
02. Murat Albayrak.........1 kişi
03. Ender Kurutlu ...........1 kişi
04. Samim Duzen ...........1 kişi (kendi aracı ile gelecek)

tarih birkaç gün öne çekilme şansı varmı bilmiyorum ama... 20 temmuz ramazan ayının başlangıcı olduğu için benim için sıkıntı yaratacak...

05. Ertürk AŞAR..............1 Kişi

Ynt: Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012)

05. Ertürk AŞAR..............1 Kişi

06 Ö.Faruk Dama ...........1 Kişi

Yine yeniden kesin yanıt için erken olmakla beraber bu faaliyette sizinle birlikte olmak istiyorum.
Bir iki konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, buna gore malzeme konusunda karar vermek istiyorum.

1-Aşağıda resimde goreceğinizi çadır işimi gorurmu (Bilenler için, resimde ki çadır Zerrin Hn Çadırı,bende ki de aynısı)
2-Çadırı mevcut arkadaşlarla ortak kullanma ihtimali varmı, benim yada başkasının yükünü de azaltmak manasında
3-Yazlık tulum buyuk deniz gölünda o mevsimde iş gorurmu.(15-20 sene once Almanyadan alınma, değerlerini bilmiyorum)
4-Kamp ocağım mevcut değil, ortak kullanım şansı nedir, değilse ucuz gazlı tupler iş gorurmu
Teşekkürler.

P1000707.jpg

uda4a' Alıntı:
Yine yeniden kesin yanıt için erken olmakla beraber bu faaliyette sizinle birlikte olmak istiyorum.
Bir iki konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, buna gore malzeme konusunda karar vermek istiyorum.

1-Aşağıda resimde goreceğinizi çadır işimi gorurmu (Bilenler için, resimde ki çadır Zerrin Hn Çadırı,bende ki de aynısı)
2-Çadırı mevcut arkadaşlarla ortak kullanma ihtimali varmı, benim yada başkasının yükünü de azaltmak manasında
3-Yazlık tulum buyuk deniz gölünda o mevsimde iş gorurmu.(15-20 sene once Almanyadan alınma, değerlerini bilmiyorum)
4-Kamp ocağım mevcut değil, ortak kullanım şansı nedir, değilse ucuz gazlı tupler iş gorurmu
Teşekkürler.

Çadır bence iş görür. Ancak ağırlığını bilmiyorum. Kamp yüküyle yürüyeceğimiz uzun parkurlar var.
Kesin sayı ortaya çıkınca, çadır ve ocak paylaşımını yaparız. Böyle yapmakta fayda var.
Yazlık tulum yetmez sanırım. +3 + 4 C konfor seviyesi olan bir tulum iş görür.
Ucuz tüpler iş görür. Ancak ocak paylaşımını zaten yaparız.

Selamlar

Herkese Merhaba

Bu yılki kaçkar etkinliğimizi gerek sayının azlığı gerek tırmanış zamanının Ramazan'a denk gelmesi sebebi ile daha ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Elimizde olmayan bu zorunlu değişiklikten dolayı özür diler, bu etkinlik ile ilgili yeni tarihi yine bu sayfadan duyuracağımızı belirtmek isterim.

Selamlar

Ender

Merhabalar,

Bu etkinliği ramazan bayramı arası-sonrası gibi planlama sansımız olabilir mi?

Ahmet arkadaşımızla bayram tatilinde 3 günlüğüne kaçmayı planlıyorduk.Bi koşu zirve yapıp gelecektik.Zannedersem ileriki günlerde netlik kazanacak.Gidildiği taktirde 1 yada 2 kişiyi yanımıza alma şansımız olacak.

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR