Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,075
Ynt: Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012)

Bende bayram çok kalabalık olacağından 22 Ağustosda İstanbuldan motorla yola çıkıp Kaçkarlarda bir haftalık tırmanış/trekking planlamaktayım.

Etiketler

Shadowjedi' Alıntı:
Bende bayram çok kalabalık olacağından 22 Ağustosda İstanbuldan motorla yola çıkıp Kaçkarlarda bir haftalık tırmanış/trekking planlamaktayım.

KAÇKAR rotasını nasıl planlamaktasınız...4 yıldır kaçkarlara gidiyorum...ve her yıl beni kendine çekiyor yine....

incvz67' Alıntı:
KAÇKAR rotasını nasıl planlamaktasınız...4 yıldır kaçkarlara gidiyorum...ve her yıl beni kendine çekiyor yine....

22 Ağustosda İstanbuldan motorla yolaçıkıp gece Samsunda kalmayı, ertesi gün ise Ayder-Yukarı Kavruna varmayı planlıyorum. Normalde güney rotasından Kaçkara tırmanmayı düşünüyodum ama bütün arkadaşlarımın işi çıktığından yanlız kaldım ve ilk kez kaçkarlara tırmanacağımdan tek başınada tırmanmak istemiyorum. Eğer arkadaş bulamassam yayları dolaşmayı planlıyorum. Aslında yaylalarda trekking yapmak daha çekici geliyor.

Murat Abi selamlar, sana telefonundan ulaşamıyorum. merak ettim bahsettiğiniz kaçkar tırmanışına hala yeriniz var mı?

Repla_Acamta' Alıntı:
Murat Abi selamlar, sana telefonundan ulaşamıyorum. merak ettim bahsettiğiniz kaçkar tırmanışına hala yeriniz var mı?

alper arkadaşım malesef süre yetersizliğinden programımızı iptal etmek zorunda kaldık iş güç olayları elimizi bağladı yine.. malesef 1 gün buradan ereğliden arabamızla gitsek bile ayder e kadar en az 13-14 saatlik bir zaman alıyor olayı otobüsle yapsak üzerine en az 3- 4 saat ekle..
yani kısaca 2 günümüz yollarda geçiyor ..bölgeyi zaten sis ve yağmur altında bir coğrafya biliyosun ...diğer dağlarımıza benzemiyor..bir günde zirve yapma imkanı bile olmuyor.belki bir gün daha beklemek gerekiyor.. malesef 3-4 günlük süre azlığı sebebi ve iş sıkışıklığı nedeni ile progaramı istemeye istemey iptal ettik...inşallah bunu mutlaka yapacağız..belli olmaz eylül eyında okullar açılmadan önce bile zaman yaratabilirsek neden olmasın haberleşiriz yine buradan..kendine iyi bak..

06 - 07 Ekim 2012'de Bursa Büyükdeliller Köy üzerinden Uludağ Zirve yapmaya ne dersiniz.??

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90409.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri