mogzilla
Toys4BigBoys
Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007)
Evet , 2-3 yeri gezdikten sonra Pazar günkü gezi yerimizi belirledim.
Burası gezenbilir ekibi olarak ilk tanıştığımız ve buluştuğumuz yer.
Ve tam 1 sene olmuş.Oysa daha dün gibi.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=721.0
Bu sefer çoluk çocuk , 4x4 , 2x2 , 1x1 ve arzu eden herkes katılabilir.Zira 1 ay sonra okullar kapanınca zaten herkes bir tarafa dağılacak.Hiç olmazsa gezenbilir olarak bir piknik yapalım.Gideceğimiz yer bizim Bolluca çiftliğe çok yakın.O nedenle arzu edenler binek araçları ile de gelebilir, araçlarını çiftlikte bırakıp 4x4 lere dağılıp yakındaki ormana gideceğiz.
Lopez Çayırını da düşünmüştüm ama, orada bazı zor geçişlerin olduğunu tesbit edip vaz geçtim.Tabii resimdeki iskelet te bunda etkili oldu. ;D
Bolluca çiftliği bilenler direkt oraya da gelebilirler.
Buluşma saati : 11.00
Buluşma yeri : Kemerburgaz MM Migros önü ( Önce gelenler beklemeden alışverişlerini yapabilirler. )
Buradan Bolluca'ya 15-17 km. asfalt yolumuz var.
Evet , 2-3 yeri gezdikten sonra Pazar günkü gezi yerimizi belirledim.
Burası gezenbilir ekibi olarak ilk tanıştığımız ve buluştuğumuz yer.
Ve tam 1 sene olmuş.Oysa daha dün gibi.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=721.0
Bu sefer çoluk çocuk , 4x4 , 2x2 , 1x1 ve arzu eden herkes katılabilir.Zira 1 ay sonra okullar kapanınca zaten herkes bir tarafa dağılacak.Hiç olmazsa gezenbilir olarak bir piknik yapalım.Gideceğimiz yer bizim Bolluca çiftliğe çok yakın.O nedenle arzu edenler binek araçları ile de gelebilir, araçlarını çiftlikte bırakıp 4x4 lere dağılıp yakındaki ormana gideceğiz.
Lopez Çayırını da düşünmüştüm ama, orada bazı zor geçişlerin olduğunu tesbit edip vaz geçtim.Tabii resimdeki iskelet te bunda etkili oldu. ;D
Bolluca çiftliği bilenler direkt oraya da gelebilirler.
Buluşma saati : 11.00
Buluşma yeri : Kemerburgaz MM Migros önü ( Önce gelenler beklemeden alışverişlerini yapabilirler. )
Buradan Bolluca'ya 15-17 km. asfalt yolumuz var.