Gezenbilir Terkos Kemerburgaz Off-Road Gezisi (20 Mayıs 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,996
Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007)

Evet , 2-3 yeri gezdikten sonra Pazar günkü gezi yerimizi belirledim.
Burası gezenbilir ekibi olarak ilk tanıştığımız ve buluştuğumuz yer.
Ve tam 1 sene olmuş.Oysa daha dün gibi.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=721.0

Bu sefer çoluk çocuk , 4x4 , 2x2 , 1x1 ve arzu eden herkes katılabilir.Zira 1 ay sonra okullar kapanınca zaten herkes bir tarafa dağılacak.Hiç olmazsa gezenbilir olarak bir piknik yapalım.Gideceğimiz yer bizim Bolluca çiftliğe çok yakın.O nedenle arzu edenler binek araçları ile de gelebilir, araçlarını çiftlikte bırakıp 4x4 lere dağılıp yakındaki ormana gideceğiz.

Lopez Çayırını da düşünmüştüm ama, orada bazı zor geçişlerin olduğunu tesbit edip vaz geçtim.Tabii resimdeki iskelet te bunda etkili oldu. ;D

437225.jpg

Bolluca çiftliği bilenler direkt oraya da gelebilirler.
Buluşma saati : 11.00
Buluşma yeri : Kemerburgaz MM Migros önü ( Önce gelenler beklemeden alışverişlerini yapabilirler. )

Buradan Bolluca'ya 15-17 km. asfalt yolumuz var.

437267.jpg

Bugünkü yağan yağmurdan sonra programda herhangi bir değişiklik olacakmı Nadir abi?
Gerçi yağmurlu çamurlu olması bizim işimize gelir ;D
Biz iki aile olarak geliyoruz.Pazar günü görüşmek üzere
Umarım katılım fazla olur.

Herkese saygılar

İnşallah olacak daha fazla katılım. Böyle ortak noktaları olan insanlarla beraber olmak çok daha güzel...
Babamla birlikte gelmeyi düşünüyorduk ama pazar günü için babamın ekstradan işi çıktı.
Sarıyer taraflarında işi bitiyor gerçide, saati belli değil.
Olmazsa ben de bizim arabalardan birisiyle tek başıma gelirim.

İlk sizlerle tanışmak istediğim güne bakarmısınız... gelemiyorum..inşallah bi dahaki sefere..iyi eğlenceler diliyorum..mutlaka keyifli olur..resimlerinizi yollarsınız inşallah....(eşimde gelemediği için üzüldü)...

acaba bugün yağan yağmur zemini etkilemişmidir piknik gezisi offroad a dönermi :smiley:

:smiley: haklısın yüksel vinçte taktırdığına göre halletmek lazım ama çocuklar için zevk yerine eziyet olmasın yoksa başka korkum yok bırakmazsınız beni yaban ellerde :smiley:

Valla bugün bitti tampon ve vincin işi biraz uğraştırdı beni ama,halletim sonunda.
Vinci kullanacağımızı pek zannetmiyorum açıkcası.
Cocuklarında geleceğini bildiği için Nadir abi,uygun bir yol ayarlamıştır.

Bu karede özellikle Sedat ve Murat'a dumanla mesaj gönderirken görülüyoruz.

441059.jpg

441077.jpg

Yemekten sonra oltaları da alarak biraz ilerideki gölete doğru yürüyüşe çıkıyoruz.

441087.jpg

441092.jpg

441095.jpg

Çok keyifli bir gezi olmuş. Mesajı aldık abi ;D

Cumartesi günü İlker Bey kardeşimizi de oto sanayide görmeme rağmen hızına yetişemedim ::smiley:

bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum yine çok keyifli birgün geçirdik
tabi dönüşte 2 saat takıldığım trafiği saymazsak :smiley:
bu arada offroadın ne anlamı var diyen eşim bir sonraki gezi ne zaman deniz kenarınamı gideceğiz diye sordu
bu virüs çok hızlı yayılıyormuş ;D
iyiki yağmura yakalanmışız dönüş yolunun çamurlu olması çok keyif vericiydi

Forumun Deli Emin'i müzik sistemini kurarken.

441120.jpg

İlkerİn pot yapmış halatını benim unimoga bağlayarak düzelttik.

441129.jpg

441135.jpg

Bu Fotoğrafların Ardından Bize Derin Bi İç Çekmek Kalır :(

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR