Gezenbilir Terkos Kemerburgaz Off-Road Gezisi (20 Mayıs 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,961

Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007)

Zaten gelemedim diye ve sizlerle tanışma fırsatı bulamadığım için canım sıkkın....bide resimlerin devamı gelmiyomu....:((

EFSANE geri döndü ,korksun üyeler,
Cümle-alem alkışlasın karşınız da ILKER ( moger)

Herkese selam... sayenizde efsane mogcu olmuşum haberim yok :smiley:

Öncelikle sayın '' amca '' eğer bir sonra ki aktivite de karşılaşırsak benim de etten kemikten olduğumu görebilir,unimogun da heybetini yakından inceleyebilirsiniz:smiley:

İlker hocam hoşgeldiniz ;) :smiley: Abi yokluğunuzda herkes sizden bahsedip duruyor...Özelliklede mog konusu oldumu hemen akla Nadir abi ve siz geliyorsunuz...Tanıyan herkes sizden EFSANE MOGCU diye bahsediyor :smiley:

İkinci mesajım da sevgili Sedat'a. Abicim 29 ekimde bir göründün köfteleri mideye indirdin sonra ortadan kayboldun.. ben her ne kadar mesaj yazmasam da hepinizi dikkatli bir şekilde takip ediyorum:smiley:
o senin söylediğin eşimin haberi olmaması faslı geçen sene yaz başıydı :smiley: ikinci yaz geldi... kışın damla damla yağmur yağdığı kadar çamurlara bulandığımız da bizi gören gördü.. :smiley: UNİMOG 'da sitenin önünde deve gibi duruyor.eşim sadece unimogun yavaş ve gürültülü gitmesinden dertli....koca bir kış kısmet olmadı bize katılamadı ama, forumdan arkadaşların da belirttiği gibi son aktivitemiz de aramıza katıldı ve unimogun direksiyonuna geçtiğinde herkesin duyamadığı vites cartlatmasını yapmadan ,dağ tepe dolaştı :smiley:
O yüzden yanlış anlaşılma olmasın..sedat bey abicim :smiley:
Artık sonbahar da ilk yağmurdaki aktivite de sizleri de aramız da görmek isteriz :smiley: hep yemek hep yemek nereye kadar SEDAT BEY ?

Hoşbulduk ''Ayduran''.. aslında hep aranızdayım da işten eve gelince film di tv di derken yazmaya fırsat olmuyor..ama sayfayı yakından takip ediyorum..valla üstadımız sayın NADİR abimiz varken bize mogcu demek yanlış kaçar.. bize ancak junior mogcu diyebiliriz..:smiley: yaşımız orta yaş olsa da tecrübemiz Nadir abimizle boy ölçüşemez.. Sayesinde çok şey öğrendim ,öğreniyorum ve öğreneceğim de...Ayrıca kendisini ve tabii ki ailesini de tanımaktan çok memnun oldum....inşallah sizle de tanışma fırsatı buluruz.. görüşmek üzere...

abi birkac resim var. heyecandan ,coskudan kendimizi kaybettik .fakat ibrahimde sana anlatir bende... bağdat caddesini inlettim sabah 04.00 e kadar !!! bütün ilgi üzerimdeydi:smiley: harleyci abilerimiz bile moga tırmanıp bu ne biçim güzellik dedi:smiley: farklı kulvarlar da gezsek de adamlar malın iyisini anlıyorlar heheeh.... çekebildiğim resimleri sana cepten yollarim. asıl şov 19.07 gecesi bağdat caddesinde olacak..ACMAT ı hazırla lütfen biz şimdiden ibrahimle 19.07 perşembe akşamı bağdat caddesinde yapılacak geçit törenine hazırlanıyoruz:smiley:)

sevgili Sedat takıldığını biliyorum.. bende takılıyorum...:smiley: en kısa zamanda görüşmek üzere... mesela arnavutköy de tekrardan bir ara mideye kuzu indirelim ..oradan da Nadir abinin çayını içeriz....

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR