Bir dahaki pazara Terkos-Kemerburgaz arası müsait parkurlarda light offroad yapalım diyorum.Piknik tarzı , aile ve çocukların da katılımı olabilir.Şimdiden yazıyorum ki , ancak organize oluruz diye.
Sevgi ve Saygılarımla.
P.S Tüm gezenbilir camiasının anneler günü şimdiden kutlu olsun.Hepsinin ellerinden öperim.
Ne kadar güzel..benim için sizlerle ilk olacağı için ayrı bi keyif..Ailecemi değil mi..netleşirse sevinirim..
Burada gördüğüm araçları orada görebilmek ta ayrı bi heyecan...
İnşallah katılım olur...ta Tuzladan gelicem..Uğur..
Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007)
beklenen konu başlığı açılmış
umarım aksi bir durum olmaz plannımı bu geziye göre yapacağım
nasılsa light offroad benim gibi tatlısu offroadçısına uyar ;D
bende gezenbilir ailesinin anneler gününü kutluyorum ellerinden öpüyorum
saygılarımla
Çok iyi düşünmüşsün Nadir abi,
20 mayıs'ı sabırsızlıkla beklemeye başladım şimdiden .Büyük bir aksilik olmazsa eşimi ve çocuklarıda getiricem inşallah.
Bende benim pajero ya şöyle yakışıklı yeni çelik ön tampon yapıyorum vinç de takıcam. Hepsi hazır olur geziye kadar.
Bakalım beğenecekmisiniz :
valla bende merakliyim bu i$lere ve bir 1993 model lada niva'm var ve hiç bir
modifikasyonu yok. Katilmak isterim ama yolda kalirsam kurtarırsınız ona göre
Arkadaşlar, ben İngiltere'de iş gezisinde olacağımdan katılamayacağım size iyi eğlenceler diliyorum
Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum
Yüksel abi tampon ve vinç hayırlı olsun canlı göremeyecez artık fotolardan görürüz
yuysal' Alıntı:
Çok iyi düşünmüşsün Nadir abi,
20 mayıs'ı sabırsızlıkla beklemeye başladım şimdiden .Büyük bir aksilik olmazsa eşimi ve çocuklarıda getiricem inşallah.
Bende benim pajero ya şöyle yakışıklı yeni çelik ön tampon yapıyorum vinç de takıcam. Hepsi hazır olur geziye kadar.
Bakalım beğenecekmisiniz :
Gerek Nadir bey ve gerekse sitenin diğer ileri gelenlerinin Niva ya karşı öyle bir düşünceleri yada tutumları olmadığını biliyorum.
Herhangi bir modifiye gerekliliği belirtilmediği gibi aile ortamı olacağı zaten yazıldığından tüm standart arazi taşıtlarının gidebileceği bir parkur seçilmiştir sanıyorum.
Geziyi organize eden arkadaşlar online olmadıkları için size cevap yaz(a)mamış olabilirler.
Bende bir niva sahibi forumdaş olarak, gönlünüz rahat olsun diyor ve sizlere keyifli bir gezi diliyorum.
a) 12'den sonra mı buluşulacak?
b) Rot ayarı en son bir sene önce yapılmış ve sağ ön tekerleği sol ön tekerleğinden küçük bir Disco ile gelsem havuz kaç saatte dolar?
;D ;D ;D
taiga' Alıntı:
Gerek Nadir bey ve gerekse sitenin diğer ileri gelenlerinin Niva ya karşı öyle bir düşünceleri yada tutumları olmadığını biliyorum.
Herhangi bir modifiye gerekliliği belirtilmediği gibi aile ortamı olacağı zaten yazıldığından tüm standart arazi taşıtlarının gidebileceği bir parkur seçilmiştir sanıyorum.
Geziyi organize eden arkadaşlar online olmadıkları için size cevap yaz(a)mamış olabilirler.
Bende bir niva sahibi forumdaş olarak, gönlünüz rahat olsun diyor ve sizlere keyifli bir gezi diliyorum.
bu kadar hasas ve içten tavrınız için teşekkur ediyorum sadece şaka yapmışdım ama sonuçda beni daha tanımadıgınız için böyle
bir reaksiyon göstermeniz normaldir.
ŞL finalini seyretmek üzere, pazar günü İstanbul'dan Atina'ya doğru yola çıkacağımız için gelemeyeceğim maalesef.
Gidecek olanlara iyi eğlenceler diliyorum.
Bir sonrakini iple çekiyor olacağım.
VitaEsMorte' Alıntı:
a) 12'den sonra mı buluşulacak?
b) Rot ayarı en son bir sene önce yapılmış ve sağ ön tekerleği sol ön tekerleğinden küçük bir Disco ile gelsem havuz kaç saatte dolar?