Gezenbilir Terkos Kemerburgaz Off-Road Gezisi (20 Mayıs 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,961

mogzilla

Toys4BigBoys
Yer
Istanbul
Web
www.canpeyzaj.com
Bir dahaki pazara Terkos-Kemerburgaz arası müsait parkurlarda light offroad yapalım diyorum.Piknik tarzı , aile ve çocukların da katılımı olabilir.Şimdiden yazıyorum ki , ancak organize oluruz diye.
Sevgi ve Saygılarımla.

P.S Tüm gezenbilir camiasının anneler günü şimdiden kutlu olsun.Hepsinin ellerinden öperim.

Ynt: 20 Mayıs Offroad Gezisi

Ne kadar güzel..benim için sizlerle ilk olacağı için ayrı bi keyif..Ailecemi değil mi..netleşirse sevinirim..
Burada gördüğüm araçları orada görebilmek ta ayrı bi heyecan...
İnşallah katılım olur...ta Tuzladan gelicem..Uğur..

Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007)

beklenen konu başlığı açılmış :smiley:
umarım aksi bir durum olmaz plannımı bu geziye göre yapacağım
nasılsa light offroad benim gibi tatlısu offroadçısına uyar ;D
bende gezenbilir ailesinin anneler gününü kutluyorum ellerinden öpüyorum
saygılarımla

Çok iyi düşünmüşsün Nadir abi,
20 mayıs'ı sabırsızlıkla beklemeye başladım şimdiden .Büyük bir aksilik olmazsa eşimi ve çocuklarıda getiricem inşallah.
Bende benim pajero ya şöyle yakışıklı yeni çelik ön tampon yapıyorum vinç de takıcam. Hepsi hazır olur geziye kadar.
Bakalım beğenecekmisiniz ::smiley:

Herkese saygılar;

Parkur ve gidilecek noktayla ilgili detaylar belli oldukca yazar mısınız?

valla bende merakliyim bu i$lere ve bir 1993 model lada niva'm var ve hiç bir
modifikasyonu yok. Katilmak isterim ama yolda kalirsam kurtarırsınız ona göre
:p

Arkadaşlar, ben İngiltere'de iş gezisinde olacağımdan katılamayacağım size iyi eğlenceler diliyorum
Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum
Yüksel abi tampon ve vinç hayırlı olsun canlı göremeyecez artık fotolardan görürüz :smiley:

yuysal' Alıntı:
Çok iyi düşünmüşsün Nadir abi,
20 mayıs'ı sabırsızlıkla beklemeye başladım şimdiden .Büyük bir aksilik olmazsa eşimi ve çocuklarıda getiricem inşallah.
Bende benim pajero ya şöyle yakışıklı yeni çelik ön tampon yapıyorum vinç de takıcam. Hepsi hazır olur geziye kadar.
Bakalım beğenecekmisiniz ::smiley:

Herkese saygılar;

bence yalandan batar ve deneriz..keyifli olmaz mı?

aktivite ile ilgili detay vermediginize göre lada niva bizi bozar diyorsunuz herhalde :'(

deccal' Alıntı:
aktivite ile ilgili detay vermediginize göre lada niva bizi bozar diyorsunuz herhalde :'(

Gerek Nadir bey ve gerekse sitenin diğer ileri gelenlerinin Niva ya karşı öyle bir düşünceleri yada tutumları olmadığını biliyorum.

Herhangi bir modifiye gerekliliği belirtilmediği gibi aile ortamı olacağı zaten yazıldığından tüm standart arazi taşıtlarının gidebileceği bir parkur seçilmiştir sanıyorum.

Geziyi organize eden arkadaşlar online olmadıkları için size cevap yaz(a)mamış olabilirler.

Bende bir niva sahibi forumdaş olarak, gönlünüz rahat olsun diyor ve sizlere keyifli bir gezi diliyorum.

a) 12'den sonra mı buluşulacak?
b) Rot ayarı en son bir sene önce yapılmış ve sağ ön tekerleği sol ön tekerleğinden küçük bir Disco ile gelsem havuz kaç saatte dolar?
;D ;D ;D

taiga' Alıntı:
Gerek Nadir bey ve gerekse sitenin diğer ileri gelenlerinin Niva ya karşı öyle bir düşünceleri yada tutumları olmadığını biliyorum.

Herhangi bir modifiye gerekliliği belirtilmediği gibi aile ortamı olacağı zaten yazıldığından tüm standart arazi taşıtlarının gidebileceği bir parkur seçilmiştir sanıyorum.

Geziyi organize eden arkadaşlar online olmadıkları için size cevap yaz(a)mamış olabilirler.

Bende bir niva sahibi forumdaş olarak, gönlünüz rahat olsun diyor ve sizlere keyifli bir gezi diliyorum.

bu kadar hasas ve içten tavrınız için teşekkur ediyorum sadece şaka yapmışdım ama sonuçda beni daha tanımadıgınız için böyle
bir reaksiyon göstermeniz normaldir.

:smiley:

ŞL finalini seyretmek üzere, pazar günü İstanbul'dan Atina'ya doğru yola çıkacağımız için gelemeyeceğim maalesef.
Gidecek olanlara iyi eğlenceler diliyorum.
Bir sonrakini iple çekiyor olacağım.

VitaEsMorte' Alıntı:
a) 12'den sonra mı buluşulacak?
b) Rot ayarı en son bir sene önce yapılmış ve sağ ön tekerleği sol ön tekerleğinden küçük bir Disco ile gelsem havuz kaç saatte dolar?

Yan koltuk ta gelmek bence daha iyidir:smiley:)

Valla ses seda yok..belkide yazın toplanmak kışın toplanmaktan daha zor..herkes dağınık:smiley:)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR