Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,388
Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Devamı geliyor:smiley:

gbilir21.jpg

gbilir22.jpg

gbilir23.jpg

gbilir24.jpg

gbilir25.jpg

gbilir26.jpg

gbilir27.jpg

gbilir28.jpg

gbilir29.jpg

gbilir30.jpg

Etiketler

ya topluluk fotograflarımızı sahipleri facebookta grubuda eklesinde , merak edenler var ;)

Dolu dolu,yeni arkadaşlarla tanıştığımız,eskileriyle hasret giderdiğimiz harika bir pazar günü geçirdik.Tüm gezenbilir aşireti üyelerine teşekkür ediyorum.Fotoğraflar çok güzel.Fotoğraf çeken tüm arkadaşların ellerine ve emeklerine sağlık.

Tüm arkadaşlarıma, toplantıya ve gezimize kattıkları keyif için teşekkür ediyorum...

Fotoğraflarıyla bu günü belgeleyen arkadaşların ellerine sağlık...

şahane fotoğraflar inanılmaz bi muhabbet kazasız belasız güzel bi gün yeni insanlar tanımak ve biten günün ardında hoş hatıralar ...

kim ne derse desin günün en cana yakını ,kendisinden azcık büyük olan çocukların peşinden oynamak için koşturan abi, abla diye kendini paralayan küçük metehan dı :smiley: güleç yüzlü fotografını görünce birden yazmak istedim :smiley:

cok guzel bir gundu benim icin de. Kozacım ellerine emegine saglık :smiley: guzel fotograf cekmek icin ogrenecegim cok sey var. harika fotograflar var, tesekkurler. bu arada off road a katılamadıgım icin de uzuldugumu belirtmek isterim. fotografları gorunce zevkli bir sey oldugunu anladım. neyse belki bir daha ki sefere... nacizane benim fotolarda http://picasaweb.google.com.tr/comoglu/GezenbilirBulusmaSile adresinde...
emegi gecen vesile olan herkese tekrar tesekkurler

çok güzel bi gündü hiç bitmesin istedik.bagajda unuttuğumuz kimse kalmamıştır umarım :D

orda paketlerin arasında garibim ne yapar şimdi :smiley:...

Valla üstüme çekerdim gaste kağıtlarını bide şarap alırdım elime sen açana kadar takılırdım bagajda :smiley:

Bendende iyi hırsız alarmıolur :smiley:...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.