Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,388
Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

wordpower' Alıntı:
bir keresinde adanaya gittigimde 4 gun boyunca ortalama gunde 10 ar porsiyondan (porsiyonlar gercekten 100 gr ise) birer kilo kebap yemistim. bir kac kilo fazlam ordan kalmadır :smiley:)) benim yerime de yiyiniz efenim

Yaww demekki yemeye başladınmı frene basana kadar baya mesafe almış oluyor insan..özellikle onu yöresinde ve yerinde yiyince..ne yapsam bu ara bir adana yapıp gelsem acep :-\ :-\ :smiley: :smiley:

Etiketler

Offfff bu ne ya Adana dolmus burasi???
Bu bana yapilir mi? :(:(:(
Yaban ellerde bi garip Adanaliyiz herhalde burda... :(:(
Soleycim benim icin de cartlak kebaptan kiymaya, sirdana, ne varsa ye, e mi? :D
Bu arada cok guzel bir toplanti yapmissiniz anlasilan, cok imrendim... Mumkun olsa da bir gun ben de katilabilsem..
Atina'dan sevgiler

atina adananın kardes sehri olsa gerek soylenisi cok yakın geldi bir anda. bunu ordakilerle gorusseniz ya :smiley: adana atina. atina adananın bir ilcesi olsun mesela :smiley:

O zaman Yunanlilar Adanamizi istila edip butun kebaplarimizi bitirirler... Zaten calmadiklari bi ciger kebabimiz kaldi :p (Adana kebap, lahmacun, doner filan bulunuyor. Tike, Kosebasi falan subeleri var, bir de ermenilerin veya Istanbullu rumlarin islettigi kebapcilar var)
Ama hicbiri elbette Adana'daki ne Kolcuoglu'nun, ne Yuzevler'in, hatta ne de Istanbul Kebapcisi'nin yerini tutmuyor.
Ozledimmmmmmmmmm :(:(:(

hm bu durumda koza hanım cok is dusuyor.. alacaksın kolcuoglundan yuzevlerden yada istanbul kebapcisindan kebapları doogru atinaya gitcen. adanalıyım demekle olmuyor oyle eylem lazım :smiley:)

Elbette yani... :smiley:
Bi ciger partisi de burda duzenleyebilir hani :smiley:

koza sen şu dün bahsettiğin kuzu yok koyunmuydu ;D dolmasını yapsan ;D

arkadaşlar koza çok güzel mezede yapıyomuş benden duymuş olmayın ;)

ooo tamam o zaman benim vizem var 15 gunluk daha olmayan alsın vizeyi sonraki hafta atinada ciger partisi yapcaz. yada kuzu yada koyun farketmez dolması yapcak koza ve biz afiyetle yicez atina da :smiley:
dun beni ekip siz gozleme yediniz ya bunu bir yerden cıkarırım ben elbet. :smiley:)

Bu ne muhabbet yahu... ki yemekle hiç ilgisi olmayan ben; yutkunmaya başladım...

Fotoğrafları ile organizasyonu ölümsüzleştiren tüm arkadaşların eline emeğine sağlık. Teşekkürler..

hural' Alıntı:
Fotoğrafları ile organizasyonu ölümsüzleştiren tüm arkadaşların eline emeğine sağlık. Teşekkürler..

Bizlerde, yemekten sonra hazmımızı kolaylaştıran küçük off road turu için teşekkür ederiz... :D
Evet gerçekten kardeşlik ve dostluk çerçevesinde yapılan muhteşem bir organizasyondu... Katılan katılmayan tüm üye arkadaşlarıma teşekkürler.

Saygılarımla

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Bu arada ben Etkinlikler bölümünün moderatörü olarak Jeep34 (Uğur Kalaycı) yani grubumuzun uğur abisine çok teşekkür etmek istiyorum :smiley:

Çok güzel bir organizasyondu.Bu kadar kalabalık bir grubu mutlu etmek zordur ama siz sectiğiniz mekanla ve önceden yaptığınız çalışmalarla bunu başardınız :smiley: Sizi ne kadar yorduğumuzu biliyoruz...

Ellerinize sağlık ...

Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

biraz geç olacak ama yasemin'in çektiği bir kaç fotoyu yorumsuz olarak eklemek istedim.
su.jpg

sile.jpg

recep.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.