Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,614
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

Bülent abi beni istanbul'a kadar getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Gebzeden ayrılırken anons ettim ama duyuramadım,herşey için teşekkürler.Ankara'da bir eviniz daha var artık ;)

Etiketler

Bülent abi,bırak sana...
Karıncaya bile kıymazzzzzz diyip biraz destek olalım Mert'e ;D

saol Faruk kardeşim herşey kısmet.... ;) Erkanım sen şu lastik işini ertele ... ??? elde kalmadı falan de pazar günü eski lastiklerle gelsin Mert.... ;D

Bülent abi, ben erzağı bol tutayım bari....Mert vinç falan açarım diyor bak...vinç açarsa 4-5 saatte kurtulurmu bilmem...onun için yiyip içip keyif yapalım....

Kürşad senin arkada da battaniye var değil mi?...olmadı akşam maç var kurtulamazsa bir iki battaniye atıp gideriz biz...sabaha baktık hala debeleniyor o zaman bakarız bir çaresine... ;D ;D

red34' Alıntı:
ah Kürşat ah .. yarama tuz basıyorsun... ;) h-1 olsa hemen atlarım olaya ....neyse bakacağız artık geleceğe.......

abi vallahi benimde hayalimdeki arac, sen alirsan arada co pilotlukda yapariz, batinca bizi cekersin super olur ;D

red34' Alıntı:
saol Faruk kardeşim herşey kısmet.... ;) Erkanım sen şu lastik işini ertele ... ??? elde kalmadı falan de pazar günü eski lastiklerle gelsin Mert.... ;D

yok yokk... biz ayırdıkkk lastikleri... geç kaldın geeeeçççççç ;D ;D ;D

erkanım... sakınn diyeyimm... böyle gaza falan gelirsin ;D

sen uyma şeytana... :mad:

ne demek Tolga lafı bile olmaz kardeşim.... :smiley: Ankara ya geldiğimizde sendeyiz artık .... :D

Mert once gidip 2 inc yukseltme yap sonra erkana git lastikleri taksin yukseltmeden gitme bence. bu arada bende yeni on icin 2 yay var on tarafa yay alma, ben yaylari 3 cm yukseltmek icin tekrar deistirdim, bir yay seti elimde kaldi saticam.

Tempus' Alıntı:
Mert once gidip 2 inc yukseltme yap sonra erkana git lastikleri taksin yukseltmeden gitme bence. bu arada bende yeni on icin 2 yay var on tarafa yay alma, ben yaylari 3 cm yukseltmek icin tekrar deistirdim, bir yay seti elimde kaldi saticam.

yükseltmeyi şimdi yapamam.. ama satma onları ben direk alırım... bu ay sonunda anca yaparım yükseltmeyi...

red34' Alıntı:

Bülen abi sen kıyamazsın Mert kardeşime ben bilirim.. ;)

sen Erkan a dua et Mert yırttın yine cnm kardeşim.... ;D

THE FARUK' Alıntı:
Bülen abi sen kıyamazsın Mert kardeşime ben bilirim.. ;)

faruk abi ne kıymaması yaaa....

görmüyor musun?? beni dağda taşta bırakacaklar... üzerime birde battaniye atacaklarmış...

ama yazdım bende bunları bir kenara ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
yükseltmeyi şimdi yapamam.. ama satma onları ben direk alırım... bu ay sonunda anca yaparım yükseltmeyi...

ok oktayin orda yaylar zaten, 2-3 cm e daha ihtiyacim oldugundan deistirdik. yukseltme yapmadan mt takicaksan sana yakinda birde arka tampon gerekicek ;D ;D ;D

herhalde Faruk ama zorla kaşınıyor kardeşim ne yapim... ??? bu işi pazar günü çözeriz artık....

Tempus' Alıntı:
ok oktayin orda yaylar zaten, 2-3 cm e daha ihtiyacim oldugundan deistirdik. yukseltme yapmadan mt takicaksan sana yakinda birde arka tampon gerekicek ;D ;D ;D

kürşadım ben senin arabaya bir merdiven hediye alacağım... yakında çıkamayacaksınız yoksa... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR