Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,690
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

Tempus' Alıntı:
ben mt leri vereyimde sen nereye takicaksin ;D cumartesi gunu bir gezi olursa bana daha bi guzel olur, sanirim kisirkaya civarina biseyler dusunuluyor

kim kim???

Etiketler

Olcayto kardeşim senin ve co-pilot un ellerine sağlık diyelim güzel kareler yakalamışsınız.... :D teşekkürler..... ;)

red34' Alıntı:
Olcayto kardeşim senin ve co-pilot un ellerine sağlık diyelim güzel kareler yakalamışsınız.... :D teşekkürler..... ;)
sağolasın Bülent Abi, daha iyileride kısmet olur inşallah.... :smiley:

fotoğraflar çoğaldıkça ne kadar zevkli bir gezi olduğu ortaya çıkıyor emeğinize sağlık

altay41' Alıntı:
Erkan dostum
resimdeki tavsan kayipmis,rivayete gore kavurma olmus.....
[attachment=1],

Yok abi,tavşanı Emrah'a sorucan.
Kavurmada ise,ilk sabahtaki horoz vardı ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
th_20022010002.jpg

th_20022010003.jpg

th_20022010004.jpg

ulen Kerim tepe tepe dediğiniz şey bumuydu? ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
o güldüğün tepeye toplamda 4 araç çıktı 1 tane jeep , 3 tane toyota , dikkatini çekerim ,ceanimmm :D

;D ;D ;D yani land olsa karpuzu yarardı mı diyorsun ?

Abi zaten 3 LR vardı 2 si orda bile değildi ;D oysa heryer çekik göz doluydu anca bu kadarı çıktı ;D

cihanülker' Alıntı:
sonradan gece olunca oradan 2 far geldi ama gözümüze doğru ,sen yoktun galiba kürşatçım ? :D

abi gece gece ne işim var orda zaten geçen hafta arabayı deviriyordum bir daha , hemde gece hiç işim olmaz ;D ben o sırada ateş başında içkimi içiyordum keyifle ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR