olcaytogezer
Zirve
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)
telefonuna baksana.....mertozzy' Alıntı:gezer56... coşturmuşsun abiiii ;D ;D ;D
Ahmet Hocam rica ederim.AHMET07' Alıntı:kerim vidolar için teşekkürederim.arkadaşım
teşekkürler Mustafa bey, MT'lerle 600 km yol gitmeyi gözüm yemedi, bir de hafta sonu full yağış verdi..60-70 km süratle yol bitmezdi...bende bunların yakışmadığının farkındayım, ömrünü tamamlamasına 1 yıl kaldı...sonra bulursam yol için AT serisi bir lastik alacağım , planım öyle...Mustafad' Alıntı:Olcayto Bey elinize sağlık, fotolar çok güzel. Bunu söylemesem olmaz; Yol lastikleri sizin araca hiç yakışmamış. Selamlar.
olcaytogezer' Alıntı:teşekkürler Mustafa bey, MT'lerle 600 km yol gitmeyi gözüm yemedi, bir de hafta sonu full yağış verdi..60-70 km süratle yol bitmezdi...bende bunların yakışmadığının farkındayım, ömrünü tamamlamasına 1 yıl kaldı...sonra bulursam yol için AT serisi bir lastik alacağım , planım öyle...![]()
![]()
iyi akşamlar Muharremciğim, maalesef genel fotolar bu kadar.bazı özel fotoğraflar kaldı, onları da sahiplerine ulaştıracağım.... ;D ;DBOSCH' Alıntı:Olcayto abi iyi akşamlar,
Sendeki fotoğraflar eminim bu kadar değildir
スズキ (Suzuki)
旅行(ryokō)(Gezer56)
sağol Kürşatcığım, benim CO az çalıştı ancak bunlar çıktı.Tempus' Alıntı:Olcayto abi elinize saglik fotograflar cok guzel.
MT lastiklerinizin takili oldugu bir gezide gorusmek uzere![]()
mertozzy' Alıntı:kürşad benim pazar günü ceza günüm... bana mt lerini versene![]()
![]()
![]()