Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,961
Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

.

IMG_8341.jpg

Etiketler

Aktiviteyi düzenleyen karavan yönetimine ve keyifli sohbetleri ile katılım gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederiz

Fotoğraflar ve kompozisyon çok güzel Yusuf Bey. Profosyonelliğinizi göstermişsiniz. Elinize sağlık :smiley:

Katılamasak da tüm dostları bir arada görmek sevindirdi..

Emeği geçenlere teşekkürler.

Çaydan başka bir şey içilmedi mi o güzel manzara karşısında?

Sanırım bu kadar,Yusuf sana tekrar teşekkür ederiz,iyi ki gelmişsin,hiçbirimizin görmediği kareleri çekmişsin,biz manzara davasın da iken sen an ı yakalamışsın.

Cem ayın karanlık yüzü vardır ya,işte hava karardığın da onlar gün yüzüne çıktı,bir de gündüzleri bazı arkadaşlar mavi tenekelerde de çayla içtiler ama anlayamadım ne çayı olduğunui,her halde buzlu çaydı...

Bazı fotoğraflar çok ilginçti,,,

[attachment=1][attachment=2]

Çay mücadelesi baya çetin geçti Ferhat la aramızda hatta ben dedim içimden tamam uçarak beni geçecek şimdi.Ama ben kaptım çayı tabi.Ta İskandinavya dan gel Anadolu çocuğunun elinden çayı kap olurmu iç.

Tabi bizi hep Yusuf yakalamayacak bizim de onu yakaladığımız anlar oldu...

[attachment=3]

tamamen art niyetsiz bir Tarabya manzarası ;D

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_8325.JPG

IMG_8333.JPG

DSCF1407.jpg

IMG_0073.jpg

DSCF1403.jpg

orsaalabanda' Alıntı:
Katılamasak da tüm dostları bir arada görmek sevindirdi..

Emeği geçenlere teşekkürler.

Çaydan başka bir şey içilmedi mi o güzel manzara karşısında?
ben vardım orda :smiley: sence içilmemesi mümkün mü :smiley:))))))

Başkanımız Erdal bey e ve katılan bütün arkadaşlarımıza bize bu çok keyifli kampı yaşattıkları için teşekkürler.Umarım bu kamp yerini binalar teslim almaz da İstanbul ve karavancı arkadaşlarımızın uzun yıllar kamp yapacağı bir alan herkesin hizmetinde olur.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF1400.jpg

DSCF1411.jpg

DSCF1417.jpg

DSCF1422.jpg

DSCF1405.jpg

Çok güzel bir yer ve fotolar; emeği geçen herkese çok teşekkür.. :smiley:

Cavid Sezen

ben resim çekmediğim için benden beklemeyin, güzel bir kamp oldu emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürler :smiley:
Yusuf ve resim yükleyen arkadaşlar ellerinize sağlık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR