Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,965
Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel bir kamptı.

Yusuf fotoğraflar çok güzel. Teşekkürler.

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel bir kamptı.

Yusuf fotoğraflar çok güzel. Teşekkürler.

pazar günü erkenden kaçtın pastırmalı yumurtayı kaçırdın :smiley:

Katılmayı çok istememe rağmen, hafta sonu çıkan ani bir extra iş yüzünden bunu da kaçırdık.

Yer ve beraberliğiniz imrelinecek gibi. Kısmetse bundan sonrakilerde görüşmek üzere...

vay canına, güzelliğe bakarmısınız, acele etmem lazım, acele etmem lazım, bir an önce şu ufak minibüsün içine yatacak bir yer ayarlamam lazım, bir şeyler yapmam lazım...
bu güzellikleri paylaşan herkese teşekkürler :smiley:

.

IMG_1993.psd.jpg

orsaalabanda' Alıntı:
Katılamasak da tüm dostları bir arada görmek sevindirdi..

Emeği geçenlere teşekkürler.

Çaydan başka bir şey içilmedi mi o güzel manzara karşısında?

İçilmez mi?

Ben de değişik iki tür kokladım.

Yusuf bey resimleri cok guzel cekmişsiniz cok teşekur ederiz.

Turan YUCEL.

Turan YUCEL' Alıntı:
01/10/ 2011 tarihindeki tarabya dallas alanında yapılan sonbahar toplantısında bana ve eşime gosterdiginiz ilgiden cok memnun oldum. Sizlere cok teşekur ederiz,sizlerden aldıgım bilgiler benim karavan yapımında cok faydalı olacak,tabiki karavan yapımına ilk başlayanlardan cok şanslı oldugumu duşunuyorm bir cok karavanı bir arada görme şansım oldu kafamdaki soru işaretleri bir bakıma kalmadı diyebilirim.Sizlere cok teşekur ederim.Saygılar herşey gonlunuzce olsun.

Yücel ailesi bizler de sizi tanıdığımıza sevindik, bence siz çok şanslısınız karavan konusunu bütünüyle enine boyuna inceleme fırsatı yakaladınız.

Şimdi heyacanlı günler sizleri bekliyor, her şey sizin de gönlünüzce olsun.

dagciark28' Alıntı:
:( Konuyu Daha yeni gördüm. Çok fazla takip edemiyorum ne yazıkki. İstanbulda etkinlik oldu katılamadık ki imkansızdı . Adapazarına gittik hafta sonu düğün nedeni ile.
Levent abi çok güzel olur Avp yakasında bir yer olursa . Helikopter pisti de var ;)

Arkın bu alanı karavan camiamıza kazandırabilirsek sadece İstanbul değil yerli yabancı tüm karavancılara hitap edeceğine inanıyorum.

Etkinliğe katılanları kutlarım.Orada olamadığım için çok iç geçirdim.
İki gün süren etkinlikte gecenin sıcak fotolarını göremedim. ;)

buralpdi' Alıntı:
pazar günü erkenden kaçtın pastırmalı yumurtayı kaçırdın :smiley:
Ne yapalım öğlen 11:00 de kalkıyorsunuz :smiley: sizi bekleyene kadar kahvaltımı yaptım. Pastırmalı yumurta da 7m ;)

insel' Alıntı:
Kadikoy Carsisinda randevusu vardi. :D

Saat 11:30 da kızın okulunda veli toplantısı vardı. Oraya gittim. Daha sonra kitaplarını almak için Kadıköy'e indik. İnsel, bizi orada mı gördün? Selam verseydin.

Çektiğim fotoğrafları yükleyeyim. Bazılarını bu buluşmanın duyuru topiğinde yayınlamıştım ama tekrar burada ekliyorum.

PIC_0163.jpg

PIC_0164.jpg

PIC_0165.jpg

PIC_0166.jpg

PIC_0167.jpg

güngör' Alıntı:
Arkın bu alanı karavan camiamıza kazandırabilirsek sadece İstanbul değil yerli yabancı tüm karavancılara hitap edeceğine inanıyorum.

İnşallah Levent ab. Arada bie cankurtarana gidiyoruz. Ama orası otopark olduğundan her türlü tip le karşılaşıyoruz. Yakında kaçıp gidilecek bir yer olması çok güzel olur. Çok seviniriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR