Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,001
Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
Kampımızın manzarası.
[attachment=5]

SAM_6695.JPG

SAM_6698.JPG

SAM_6701.JPG

SAM_6702.JPG

SAM_6703.JPG

Etiketler

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Koca koca adamlar misket oynadık. ;D
[attachment=4]
Küçük patenkçi.
[attachment=5]

SAM_6704.JPG

SAM_6709.JPG

SAM_6718.jpg

SAM_6729.JPG

SAM_6730.JPG

[attachment=1]
[attachment=2]
Gece fotoğraflarım yeni makinada pek iyi değil. :-[
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

SAM_6747.JPG

SAM_6748.JPG

SAM_6757.jpg

SAM_6760.JPG

SAM_6763.JPG

Son fotoğraflar :smiley:
[attachment=1]

Bir tane de ilginç olay vereyim. :smiley:
Sabah Tarabya'ya doğru yol çıktığımda da ön camda üşümüş bir kaçak yolcu farkettim.
[attachment=2]
Derhal kenara çekilip kaçak yolcu zorla indirildi. ;D
[attachment=3]

Güzel bir haftasonu etkinliği oldu, gerçekleşmesinde emeği geçen ve katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.

SAM_6767.jpg

SAM_6625.JPG

SAM_6627.JPG

Yengemin kaplumbağa yı ezdiğinde söylediği gibi, Ferhat önüne birden mi çıktı.

Ferhat sen şanslısın tek kaçak yolcu, ben sarıalan yaylasından dönüşte karınca kolonisi ile dönmüştüm bir ay ne çektim kurtulmak için yapmadığım numara ilaç kalmamıştı ;)

bu resimi yakalayınca aklıma geldi işte görün arkadaşlar çift semaver çalıştım çay yetiştirebilmek için :smiley:
soldaki çiçekli semaver Gökhan'ın ;D

hedef tayini DSCF5443_1400x1050.jpg

buralpdi' Alıntı:
Ferhat sen şanslısın tek kaçak yolcu, ben sarıalan yaylasından dönüşte karınca kolonisi ile dönmüştüm bir ay ne çektim kurtulmak için yapmadığım numara ilaç kalmamıştı ;)

Ah Levent bey ahh
Bir avuç yeni mahsul naftalin serpeceksiniz karıncaların bulunduğu yere. 2-3 günde hepsi toz duman olup kokudan kaçıyorlar.
Ne karıncalar ölüyor ne siz sorun çekiyorsunuz.

Bu arada etkinlik çok güzel geçmiş.
Düzenleyenlere ve katılım sağlayanlara çok teşekkürler.

Bizde İzmir'de Ödemiş Gölcük Çadır kampı düzenledik. Etkinliği düzenleyen ben. Araçlarda yer kalmadığı için etkinliğe gidemeyen yine ben.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Ah Levent bey ahh
Bir avuç yeni mahsul naftalin serpeceksiniz karıncaların bulunduğu yere. 2-3 günde hepsi toz duman olup kokudan kaçıyorlar.
Ne karıncalar ölüyor ne siz sorun çekiyorsunuz.

valla bilsem onuda denerdim, üzülerek son çare ilaç yaptım,
çoğu zaten intihar etti,
19lt içme suyu damacanasındaki pompanın hava deliğinden su içmek için giren, suyun çalkantısından boğulmuştu, damacanın su yüzeyinde ölü karınca adacıkları yüzüyordu

TezzMertek' Alıntı:
Bu arada etkinlik çok güzel geçmiş.
Düzenleyenlere ve katılım sağlayanlara çok teşekkürler.

Bizde İzmir'de Ödemiş Gölcük Çadır kampı düzenledik. Etkinliği düzenleyen ben. Araçlarda yer kalmadığı için etkinliğe gidemeyen yine ben.
;D

Buda yeni bir oluşum herhalde Murat ,sanırım senin düzenlediğin gezide senin ayağını kaydıran bir grup var :smiley:

Servis tutulmuştu. 2 kişi gelmekten cayınca katılım az diye servisi iptal etmişler.
Cuma gecesi 23:30 'da.
Özel araçlar ile gideriz diyerek.
Lakin 2 araba geldi 3. gecikti.
Koca sırt çantaları minik arabalar derken sığmayacağımızı anlayınca kamp yerine hiç gitmeyen arkadaşlara öncelik sağlamak için ben gitmekten feragat ettim.
;D

Şimdi de neden kaçtın diye kızıyorlar ama her durumda zorlanacaktık.

İstanbulun en güzel yerinde bu imkanı sağlayan yönetiçi arkadaşlarıma canı gönülden çok teşekkür ederim.
Yüz yüze tanışmanın sıcaklığını hala hissediyorum.Ayrıcana resim desteğini veren Yusuf ve diğer arkadaşları kutluyorum.
İstanbulun güzel havası değil karavan gurubunun sıcaklığı içimi ısıttı.Sevgiyle sağlıklı kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri