Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,230
Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

Güzel bir hafta sonu kampı olmuş. Kamp yeri, katılımcılar, resimler ve resimleyenler, yorumlar ve yorumcular velhasıl her şey çok güzel. Tek kelimeyle "HARİKA".
Bizler de iş yoğunluğu nedeniyle katılamadık. Kısmetse bir başka kampta buluşmak ümidi ile...

Etiketler

TezzMertek' Alıntı:
Servis tutulmuştu. 2 kişi gelmekten cayınca katılım az diye servisi iptal etmişler.
Cuma gecesi 23:30 'da.
Özel araçlar ile gideriz diyerek.
Lakin 2 araba geldi 3. gecikti.
Koca sırt çantaları minik arabalar derken sığmayacağımızı anlayınca kamp yerine hiç gitmeyen arkadaşlara öncelik sağlamak için ben gitmekten feragat ettim.
;D

Şimdi de neden kaçtın diye kızıyorlar ama her durumda zorlanacaktık.
:D :D
Yanınıza en az bir tane de karavancı bulun derim. Araç konusunda sorun yaşamazsınız. ;)

Ama şöyle bir durumda var Ferhat 3-5 geziden sonra bizi taşlaya bilirler,düşünsene yürüme parkurunun başlangıcında buluşuyorsunuz sen onlar yürümeye başladığında nevaleyi yavaş yavaş hazırlamaya başlıyorsun,akşam onlar dönerken kan revan içinde sen aynı yerde ayaklar uzanmış,kekler poğaçalar hazırlanmış keyif çayı,çerezler hazırlanmış keyif birası,üzüm,peynir ayarlanmış keyif rakısı...içiyorsun bir söylemesinler iki söylemesinler sonra ,sonrası zor olur bence.

mayıstosböce' Alıntı:
Ama şöyle bir durumda var Ferhat 3-5 geziden sonra bizi taşlaya bilirler,düşünsene yürüme parkurunun başlangıcında buluşuyorsunuz sen onlar yürümeye başladığında nevaleyi yavaş yavaş hazırlamaya başlıyorsun,akşam onlar dönerken kan revan içinde sen aynı yerde ayaklar uzanmış,kekler poğaçalar hazırlanmış keyif çayı,çerezler hazırlanmış keyif birası,üzüm,peynir ayarlanmış keyif rakısı...içiyorsun bir söylemesinler iki söylemesinler sonra ,sonrası zor olur bence.
Yürüyüşe katılırsak daha iyi olur. Ama katılmazsak biz "Türk kası" geliştirirken onlar yorgun argın ciddi efor sarfetmiş olarak dönecekler. Birer çay filan ikram ederiz gayet memnun olurlar. ;)

Birkaç sene önce kazdağlarında Murat'ın gurubuyla biz de iyi yürüyüş yapmıştık.

Gezi ve etkinlik çok güzel geçmiş katılanlar için güzel, izleyenler için güzel ve herşeyden önemlisi mekan da güzel...Ammaaa... resimlerin bazılarında arka plana yerleşmiş ucube beton binalar mekanın güzelliğine ayrıca bir güzellik katmış bu binaları oraya bu şekilde yapanları ve onlara müsade edenleri tebrik ediyorum...Karavancı dostların sıcaklığı olmasa o manzarayı katledecek şekilde çirkin yapılmış binaların resimlerine bakmak istemem doğrusu... selam ve sevgilerimle...Nice etkinliklere...Belki izlerken biz de birgün katılıveririz uzaklardan...Doğayı koruyalım,Çevreyi koruyalım...İşte resimlerdeki gibi Tadını da çıkartalım..

Ben buluşmaya cuma gününden gittim, cumartesi ve pazar günleri, dostlarla öyle bir muhabbete girmişizki, boğazın karadeniz girişini seyrederken, sırtımız binalara dönük olduğu için, binaları hiç farketmemişim, bende resimlerde gördüm... Aslında kamp yapılan yerde oturma yüksekliğinden tesisin etrafındaki yüksek duvarlardan dolayı binalar görünmüyor... Demekki "insan neyi görmek istiyorsa onu görüyormuş"....

Sn.abucam,

Gezimizin hedefi manzara yada doğa değildi,duyuruda vurguladım İstanbul'da karavan kampı yok şehir dışından yada yurt dışından gelen karavancılara
gösterebildiğimiz yer Çatladıkapı'daki otoparktan başka alan yok.
Her yıl İlkbahar ve Sonbahar'da yaptığımız etkinliklerimize bu yıl farklı ve yararlı bir özellik katalım istedik ve destek alabildikçe karavan camiamıza yararlı
olacak kamp alanlarını kazanmayı hedefliyoruz.

Niyet iyi olunca Atilla'nın yazdığı gibi görmek istenende güzel oluyor. Sloganınıza katılıyorum. Selamlar.

yaybek' Alıntı:
Ankara'dan Zaloğlu Nihat abinin katılımı bizleri sevindirdi kendisini yakından tanımak bizim için şerefdi.
Yusuf sizin gibi insanları tanıdığım için çok mutluyum.(O şeref bana ait)
Elindekini başkasıyla paylaşmak kadar ,daha güzel ne var.Gözlerinden öperim.

Sevgili Güngör,
Kamping konusu çok önemli...Zaten bu tür etkinlikler arz-talep durumunu canlandırır...Tüm çaba gösterenleri ve katılanları kutluyorum...Benim dikkatimi çeken konu, çevreye verilen kötü görüntülü binalardı...O kötü görüntüyü veren yapılar için de yapılırken paralar harcanıyor...Biraz dikkat ve özenle bunların önüne geçmek çok kolay...Gelelim kamping için seçilen yer;Resimlerden gördüğüm kadarıyla,Tek kelime ile şahane, daha önce ne amaçla kullanılmış bilemiyorum...İstanbul'u hiç bilmiyorum ama iyi bir düzenleme ile çok masraf etmeden karavancı ve kampçılara hitap edecek konuma gelebilir.Özellikle deniz manzarası eşliğinde yaz-kış, gece-gündüz, çay sohbetlerine güzellik katacağına şüphe yok...İstanbul için önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyorum...Avrupada dağ başlarında küçücük kasabalarda ''camping'' tabelalarını ve verilen hizmetleri gören biri olarak Bizde büyükşehirlerde bile, bu kampinglerin oluşamaması için ise; Devletin Karavan işini baştan bir lüks olarak görüp ona göre vergilendirmesi ile, birde ilkokullarda doğa, çevre ve izcilik konularının geçiştirilmesinin birleşmiş olması arz ve talep piyasasını oluşturamamıştır. Bütün Doğaseverler için, bu çabalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum...Devamı dileklerimle...Sevgiler...Saygılar....

Sn.abucam,

Çabamızın anlaşılmış olması bizim için önemlidir. Dilek ve temennilerinize katılıyorum ve teşekkür ediyorum.
Selamlar.

güngör' Alıntı:
Sn.abucam,

Çabamızın anlaşılmış olması bizim için önemlidir. Dilek ve temennilerinize katılıyorum ve teşekkür ediyorum.
Selamlar.
merhaba levent bey bir şey öyrenmek istiyorum bu kamp alanına hafta sonları ailelerimizle gidip mangal yapıp çay içmek istesek böyle birşey olabilirmi.teşekkürler ,saygılar.

Bekir bey Levent hocam görünce daha detaylı bilgi verebilir ama bildiğim kadarıyla sohbet sırasında edindiğim izlenimden,bu tarz bir oluşumu yer sahipleri kesinlikle istemiyor.

mayıstosböce' Alıntı:
Bekir bey Levent hocam görünce daha detaylı bilgi verebilir ama bildiğim kadarıyla sohbet sırasında edindiğim izlenimden,bu tarz bir oluşumu yer sahipleri kesinlikle istemiyor.
teşekkürler bülent bey.

atiladi' Alıntı:
Ben buluşmaya cuma gününden gittim, cumartesi ve pazar günleri, dostlarla öyle bir muhabbete girmişizki, boğazın karadeniz girişini seyrederken, sırtımız binalara dönük olduğu için, binaları hiç farketmemişim, bende resimlerde gördüm... Aslında kamp yapılan yerde oturma yüksekliğinden tesisin etrafındaki yüksek duvarlardan dolayı binalar görünmüyor... Demekki "insan neyi görmek istiyorsa onu görüyormuş"....

Atilla hocama bende katılıyorum,

Binbir zorluk ve telefon takviyesiyle kamp yerine 17.25 de girdim, o geceyi Atilla, Gökhan ve Levent (Buralpi) olarak, yağmur ve rüzgar eşliğinde 4 karavan geçirdik. Kamp yerine geldiğimde akşam hiç bir şeyin farkına varmadığımdan yerden şok olmuştum, ama sabah olup yerleşim, yeni arkadaşlarla tanışma, koyu sohbetler birde ortaya manzaranın güzellği çıkınca, samimiyetle yazıyorum İstanbul'u o görüntüyle hatırlamak istiyorum, kamp bitip geri dönüşte ancak dışarda ki hayatın farkına vara bildim.

Bu hafta sonumuzun güzel geçmesini sağlayan ve emeği geçenlere, yöneticilere, orada bulunan tüm arkadaşlarıma ayrıca Yusuf kardeşimize teşekkür eder, saygılar sunarım.

İlhan abi her ne kadar karavanım olmasada aranızda olmaktan bende çok memnun oldum az da olsa sohbet etme fırsatım oldu tüm gün kalamadım işimden dolayı,faydam olduysada ne mutlu bana.

bekirgümüş' Alıntı:
merhaba levent bey bir şey öyrenmek istiyorum bu kamp alanına hafta sonları ailelerimizle gidip mangal yapıp çay içmek istesek böyle birşey olabilirmi.teşekkürler ,saygılar.

Bekir bey işletme sahibi ile mutabık kaldığımız değişim tamamlandığında haber verecekler ve tekrar görüşeceğiz,sizin sorunuza o zaman
tam cevap verebilirim. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR