Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,458
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)

kapak fotografından sonra gezinin en yorgunu kido :smiley: :smiley: :smiley:

IMG_5052.jpg

diğerleri geliyor birazdan

Etiketler

Abiler şuana kadar bildirilen diferansiyel dağılmış,ayna mahuriti parçalanmış,aks dağıtmış bakalım daha neler çıkacak.Lakin Mustafa abinin söylediği gibi ( GÖRSELDE ) 1 sıraya oturmaya değdi.

Buradan tekrar bütün ekip,abi ve arkadaşlarıma bütün içtenliğimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Bu ve daha önceki birlikte yaşadığımız güzel ve zevkli zamanları benimle paylaştıkları için.

Ayrıca bize katılamayıpta güzel dileklerini sunan herkese selam,muhabbet ve saygılarımı sunuyorum.

Mustafa abi aklımdayken şimdiden söylemek istedim.Şu kamp kuralları hakkında küçük bir bilgilendirme formatı hazırlarsan bunu çoğaltıp yapılacak gezilerde ve yeni katılımcılarada dağıtırsak çok iyi olur diye düşünüyordum.

Faruk tekrar geçmiş olsun... Birlikte sağlam zemine oturtucaz bu işleri...

Mustafa abi çok saol.Ben derimki kırılan araba parçası olsun o bişey deyil yerine gelir.Asıl olan birlikteliğimiz ekip ruhumuz ve kalplerimiz bir olsun..

frkbdr' Alıntı:
Mustafa abi çok saol.Ben derimki kırılan araba parçası olsun o bişey deyil yerine gelir.Asıl olan birlikteliğimiz ekip ruhumuz ve kalplerimiz bir olsun..

OK.

gecmıs olsun faruk abi ,
keyfılı gectıgıne cok sevındım , resımlerınızı beklıyorum :D

Faruk aracına üzüldüm valla...çok keyifle izledik seni ama sonu masraf Aolunca sıkıcı...seni yıldırırsa biz ne yaparız :(

Serkan arkadaşım slm.Biz hala göndereceğin resimleri bekliyoruz.Hakan akşamdan önce yollayamaz,sen birkaçtane yollada gözümüz gönlümüz ferahlasın.. :smiley: :smiley: :smiley:

Uğur abi çok saol düşünmeniz bile bana büyük keyif veriyor.Ben siz oldukça herzaman ve heryerde olmaya çalışıcam.TAKLALAR BİLE YILDIRAMAZ...( ALLAH KORUSUN HEPİMİZİ )

çok geçmiş olsun faruk
dediğin gibi araba bu kırılırda dağılırda insan sevdiği bir aktiviteyi yaparken başına gelenlere üzülmüyor
umarım kısa zamanda halledersin senin gibi gençleri her zaman sahada görmek isteriz :smiley:

faruk üzüldüm araca ama dua et ya range olsa kaç para tutardı ( :smiley: işte sana avuntu konusu ) şaka bi yana geçmiş olsun
resimler birazdan geliyor şu an upload ediyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR