Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,458
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)

Vaayyy...vayyy...vayy... yine azıttım ben..resimlerden sonra.....

Etiketler

cumartesi öğleden sonra yakın bir yerlerde gezi güzel bir fikir
bu arada tampon çok güzel olmuş uğur abi güle güle kullan

Tabi canım kısa gezilerde...çay...sandwinç and free......

Jeep34' Alıntı:
Vaayyy...vayyy...vayy... yine azıttım ben..resimlerden sonra.....

IMG_5048.jpg

Uğur abi azıttım diyosun ama sen çok yoruluyosun gibi geldi :D
(şaka şaka ) ;)

frkbdr' Alıntı:
Serkan elinize sağlık gerçekten güzel görüntüler almışsınız...

:smiley: rica ederiz aslında kendim çeksem daha çok çekerdim ama hem araba kullanıp hemde fotoğraf çekemiyorum
benim co-pilot da senin ki gibi olsaydı asıl o zaman gör sen fotoları :D

FARUK BUGÜN BİRAZ İŞLER YOĞUNDU,ÇOK MERAK ETTİĞİM HALDE GİRİP RESİMLERİNİZE BAKAMAMIŞTIM...AYRINTILARI BİLEMİYORUM AMA GEÇMİŞ OLSUN!

resımler cok guzel !
h.sonu ıstersenız kumbaba etabını yapabılırız ? az da olsa camur vardır :D

bulmaya calısayım ,

KML' Alıntı:
resımler cok guzel !
h.sonu ıstersenız kumbaba etabını yapabılırız ? az da olsa camur vardır :D

Valla ben ve Yüksel haftasonu şile de yazlıktayız...bi taşla 2 kuş vurulmuş olur bizim için(kumbaba)

Çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz.Harika resimler.Ayrıca bir aracın dışında sağ salim dönmenize de sevindim.Frkbdr arkadaşımıza da geçmiş olsun.Ama bu da bu işlerin bir parçası.Allah beterinden korusun.

yaw bulamadım ama sile merkeze gelmeden ısık unının oradan sola donuyoruz yol bıtımınde tekrar sol yapıp wrangler cup ın yapıldıgı alanı gecıyoruz yol bıtıyo :smiley: kuma ınıp kumdan tekrar kotu yola cıkıyoruz orada dedigım gıbı pek bı atraksyon yok cengiz abi ugrarsa buraya oda tarıf edebılır yada sabri abi ,
yol ıcınde yer yer kayalıklar var ufak kanallar var camur vardı sabrı abının ölüm yokusu var :D
zor bı etap degıl hatta sıkıcı bıle olabılır ama aklıma orası geldı ;) sofular koyunun orada bıtıyor ya olum yokkusunu gecıp bıraz daha ılerlerız sonra kumdan devam eder cıkarız yada ölüm yokusuna gırmeden etaptan cıkar yesılvadı etabına geceriz (orası da otoban :D ) pek bı zorlayıcı bırsey yok sadece toprak yolda dagın ıcınde bı tur atmıs oluruz ;) ,

olabilir valla ben çoğunluğa uyarım ama geçen hafta biraz zorlu olsun diye konuşulmuştu hatta camel etabı yapalım denmişti ama genede karar çogunluğun
bu arada seni de yordum galiba resim için

bırkac resım eklıyım sabrı abının sıtesınde buldum ;
986.jpg

953.JPG

946.JPG

962.JPG

bunlar yesılvadı ve kumbaba etaplarından resımler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR