Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,331

Etiketler

Araçlara yazı yazma ....rakamları falan ben yaptırtırım....
Ne yazılacak onu belirleyelim(Yazılanları çabuk okumaya çalıştım..belkide belirlemişinizdir)

www.GEZENBİLİR.com
--------------------------------------- karakteri nasıl?

sonra kapı nosu......sonra hangi renk....??

Uğur hoşgeldin.

Şaka bir yana beyler... Bir akşam yemeği (cumartesi), bir kahvaltı ve bir öğlen (pazar) var!

Ben derim ki; İlk akşam yemeğini, açık büfe ET çeşitleri olarak (katılımcı sayısına göre alınmış) ortak yapalım...
Pazar günü kahvaltıda ve öğlen bağımsız takılalım (çaylar, kahveler ve diğerleri doğal olarak paylaşılabilir)...

... öneridir ...

Uğur, araçlara rakkam, yazı... yapmaya karar verdi isek, ben yarın tasarımlarını hazırlayayım...
Yapım aşamasında sen yardımcı ol...

Toprak rengi, veya benim ekranımda ki forum rengi: Sarı. Fena durmuyor. Forum ayarlarından rengi görebilirsiniz, eğer başka renge ayarlıysa.

Bendende herkese tek tek iyi akşamlar...Mustafa abinin önerisine katılıyorum..okadar elzem kurallara bağlı değiliz heralde..

İlk akşam ortak yemek(c.tesi)....pazar sabah öğle ikindi karışık yenir ..senden al bana ver..tuzu olan var mı? falan :smiley:

Sonra bizler gezenbiliriz...yiyenbilir değil

Benim işyeri Pendik çarşısında Mustafa abi...
Toprak rengi güzel olabilir..sonuçta doğal...(benim araçta bej..ne gözükür ya)

Rakamlar siyah olabilir...ama herkesin aracı farklı renk..Mustafa abi sen eniyisi her araçta görülebilen rakam rengi seç...diger yazılar ortak seçtiğimizden olsun...

yuysal' Alıntı:
Abi bence bütün öğünleri ortak yapalım paylaşım açısından daha hoş olur derim.

Benim gönlüm de bundan yana ama; bu tür toplu alımlarda, ihtiyatlı davranmak ve herkesi hoş tutmak adına,
alınan malzemenin büyük bir kısmının ziyan olduğunu gördüm...
Malzemeler ferdi olarak da alınsa, hazırlık ve yeme aşamasında bir araya gelinip paylaşılıyo zaten...

Biraz da katılımcı sayısına bağlı... Şu anda nüfus fazla kalabalık değil... her türlüsü uyar...

Abi sadece etler tavuklar ortak alınır...ziyan olmasın diye...diğerlerini herkes nufusuna göre alırsa kimse aç kalma veya ziyan olmaz..içeceklerde dahil...sonra paylaşım olur tabii...zaten katılımcı sayısına bakar...

Arkadaşlar, yarın öğlene kadar işim yoğun. Ama sonrasında rahatlıcam...
Yarın telefonlaşırız...

Kusura bakmayın benim yatmam gerekiyor... İyi geceler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.