Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,801

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
Değirmendere ile Karamürsel arasındaki dağlık bölgeye, bir gece kamplı, iki günlük bir off-road gezisi yapalım mı?

Tadı damağımızda kalan 8 Temmuz Çavuşbaşı off-road gezisinde bu konuyu konuştuk ve hepimizin istekli olduğunu gördük.
Belki Yüksel bir forum açacaktı ama ben sabırsız davrandım. Bu hafta sonu 14-15 Temmuz (cumartesi-pazar) olabilir...

Öneriler... Yöre ile ilgili bilgiler... İstekliler... isteksizler...

Etiketler
Mustafa abi;
Dayanamadın dimi ;D Daha dün akşam geldik ormandan benim hafta sonu Şile ye gitmek gibi niyetim vardı.Verdin yine gazı ateşledin fitili bak kararsız kaldım şimdi :-\

Bana da gazı veren Faruk ve Uğur vallahi...
Bi de Hakan'ın, geziyi belgelemek için gösterdiği bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi...
Hadi hayırlısı...

Karamürselin tepelerine gidecekseniz Başdeğirmen alabalık çiftliğine mutlaka uğrayın kahvaltıları meşhurdur, tabelaları var Karamürsel girişinde, dağlardan da Karapınar köyünden ulaşırsınız

Vay Mustafa abi bu ne sürat...Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:smiley:))

Bu gidişle yazlığı falanda unutucam...

Ben %99.99 varım:smiley:) Zaten çadırım eskimişti yenisini aldım yatmak kısmet olmadı 5 aydır.
Yakacağımız ateşin dumanını burnumda hissediyorum:smiley:)
Bence bi dahaki haftaya kalırsa seçim falanda araya girer ve uzar..bu hafta iyi olur..

Benim çadırda 2-3 kişi kalabilir...Bu arada Mert in dediği yeri biliyorum..güzel yer..

İnşallah batacak yerde buluruz..))Vinçi falan taktırdım...

VALLA GİDELİM...

Çadır... :D Vinç... :D Falan... :D haaa... :D Artık sana off-road'da ölüm yok... ;D ;D ;D

Ben de seçim haftasını dikkate aldım. Bu hafta gitmez isek, üç hafta hareketsiz kalıcaz...
Faruk gibi bekar olsak hafta arası da çıkarız... ama... ??? ??? ???

Abi bu vinç ve tampondan sonra yükseltmek farz oldu..inşallah sonbaharda onuda tamamlıyıp artık araca masraf işine son vericem(arızalar hariç tabii :((

Pardon abi konuyu dağıtmıyım....

Hadiii...yokmu gelen.....

valla ben hiç kamp yapmadım cazip bir teklif aslında
ama cumartesi kaçta yola çıkılacak malum aramızda benim gibi çalışan arkadaşlar var
bende gerekli kamp malzemelerini toplarım ama işin acemisi olduğumdan çadır kurmayıda bilmem ağaca tünemem daha kolay olur heralde :smiley:

Biraz önce Yüksel'le konuştum. Karamürsel sırtlarında dün yangın olmuş.
Belki yeni bir rota belirlicez... Maşukiye - Kartepe olabilir...

Hiç gitmememe rağmen, Kartepe'nin bu mevsimde bile serin ( hatta soğukcana ) olduğunu duymuştum. Rota Kartepe olacaksa, ekipman ( giyecek - battaniye vs ) bu soğuğa göre seçilirse yerinde olur kanaatindeyim. Ve tabiiki Ctesi çıkış saatimiz netleşirse, katılımcı sayısı da aynı orantıda netleşir sanırım.

Oralara çıkmışken İnönü Yaylası'nda kamp yapın. Yaylanın ortasında bir çeşme var, yanı yöresi kamp için ideal. Tabiy piknikçiler istila etmediyse..

selamlar aranızda olmaktan gurur duyuyorum.hepinize saygılarımı sunuyorum.
öncelikle herşeyin başı sağlık.
Beni buralara sürükleyen Faruk Bedir Abime teşekkür ederim.Kendisi çok azimli ve bir okadarda yürekli birisi
off-road kanına işlemiş artık . Lada niva gibi bir araçla yaptıklarını gördükten sonra benimde sahibi olduğum lada niva ya birdefa daha aşık oldum. Yeterki ayarı versin dağlar tepeler düz asfalt oluyor. Bu kadar gaz yeter. Saygılarımla serdar...................

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR