Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,945
Madem boya koruması yaptıracak kadar titizsiniz(benim gibi)....Aracınızın tüm saç gövdesini
PVC de kaplattırın..ben öyle yaptım...çalı çırpı vız geliyor :smiley:

Etiketler

valla benim araçta dün boyadaydı perşembe günü birisiyle takıştım virajlarda inatlaştık en son benim çamurluk onun arka taraf çizildi rahat ettik selamlaşıp gittik :smiley: geçen gezide çizilen tamponda bu arada boyandı yan basamaklarıda sağlamlaştırın dedim ama yapılan işçilik O işin ehli birinden yardım almak lazım

Yücel boş ver ya yolda ne inadı bu...araziye ara verince gerçi böyle olur..stres atamadın

Maltepe Ziebart ta yaptırdım...yeni aldığımda geçen sene ..ciladan hemen sonra...

Arkadaşlar merhaba... Bu forum çok uzadı, geziyi anlatmak için ikinci bir forum açıyorum...

Adı: "Soğucak Yaylası Gezi Notları (Kamplı Off-Road, 14-15 Temmuz)"

Tüm yazı ve fotoğraflar oraya lütfen... Öpüldünüz...

Eveeett.. İŞte muhteşem bir gezinin daha maalesef sonu. Ancak, sorunsuz ve mutlu bir son. Hani sen diyorsun ya Uğur abi, hiç gitmesek de buralarda kalsak, işte öyle bir şey... Mustafa abi yeni başlığı açar açmaz ilk fotolar geliyor :smiley:

Arkadaşlar Mustafa abi bu gezinin görüntü ve düşüncelerimizi yapacağımız yeni forumu açarken
MUHTEMELEN MODEM min AZİZLİĞİNE UĞRADI :smiley: böyle bir problemi yaşadığını söylemişti...
Hakan ne yapalım..yarına mı kalsın ?

Uğur abi, aynı problem şu anda bende de var. Sayfaya çok zor giriyorum. Yarına bırakmaktan başka çaremiz yok sanırım :(

RE: Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 20

Evet yeni (notlar) forumdayız arkadaşlar !!!

Gezi ve detayları;

Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2008)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8178.0

Ynt: Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2

Tam "bir sene" önceki bir gezi hazırlığımız!... ;)
Bir göz atmakta yarar var diye düşünerek güncelledim... :smiley:

Ynt: Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

Üstad bir daha gideriz..Sen yeterki iste :smiley:

Ynt: Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

Tekrar baktım fotoğrafların hepsine (daha o zamanlar izleyiciydim).Ooof of, zaten beni yoldan çıkaran da bu fotoğraflar oldu :smiley:

IMG_6763-1.jpg

Bekleriz efendim.........

Mesut Bey nerelerdesiniz, özledik sizi...Babalar Gününde babamı Maşukiye'ye götürmüştüm sonra Kartepeye'de çıktım.Çıktıkça hava soğudu,aklıma kışın yaptığımız Kartepe gezisi geldi.Bize rehavet çöktü, bari siz bir organizasyon yapın da sebebimiz olsun.Memnuniyetle geliriz...

Bu foruma bu sayfa sayesinde üye oldum , ilk tıkladığım sayfa :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR