Ynt: 12 Ağustos Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi...
Arkadaşlar gezi sonu benim için kötü bitti.İstanbul'a yaklaşık 20 km. kala direksiyona birşey oldu.Yoldaki en ufak bir yükselti veya çukur direksiyonu kilitliyordu.Önce sağa kilitlendi,bariyerlere çarptım.Allahtan sadece tekerlek çarpmıştı.Serdar ve Faruk gelip baktılar,direksiyonda bir değişiklik olduğunu hissettiğimi söyledim ama...300m. kadar sonra yine bir yükseklik değişikliğinde sola kilitlendi ve yolun ortasına fırladım.Yolun genişlediği ve insanların hızlandığı bir noktada oldu ve nasıl kimseye çarpmadan orta şerite fırladım bilemiyorum.Araç kullanmaya başladığımdan beri ilk kez bu kadar korktum ve artık durumun Serdar ve Faruğun sandığı gibi benim aracı kötü kullanmamla ilgili olmadığından emin oldum.Zaten onları da göremiyordum artık.Çok sorun çıkarmış olmamak adına (herikisininde çocukları uyumuştu) onları gönderdim ve yolun kalanını 10-20 km. arası bir hızla,arkadan gelen araçların korna ve küfürlerini duymazdan gelerek tamamladım.Benim ilk deneyimim olması bakımından hiç iyi olmadı bu.Hafiften cesaretim zedelendi...