Gezenbilir Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi (12 Ağustos 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,743

Etiketler
Ynt: 12 Ağustos Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi...

Ben de sevmedim abi... ama.. ekmek parası abi.. su yakmıyo eşşek kadar motor abi biliyorsun, hoş ne yapacaksak artık o motoru :(

Abi, keşke şaka yapmış olsaydım... Aslında bunu şimdi söylemeyecektim sizlere ama sen resimleri gönderdikten sonra tutamadım kendimi...Çok güzel resimler... Hepsi...

Valla şaşırdım....Konuşuruz ya....Şaka bi yana tabiiki önce ekmek....Hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeşim...

Sağol abi... Hayırlısı... Keşke bu sitede bir de satılık araçlar bölümü olsaydı :( :( :(

Dur be olm..ne oluyo hemen...Hep güldürüyodun...şimdi ağlatıcan valla..... :(

yok be abim; benim tarzım değil ağlamak da ağlatmak da... sana da buradaki arkadaşların hepsine de sadece ve sadece gülmek yakışıyor, bu kısa süre içerisinde 2 tebessüm edebildiysek beraberce ne mutlu ya...

Şaşırdım ve boğazım düğümlendi...Yarın konuşuruz....iyi geceler...

korhan abi senin araç lpg'li mutfaktan otoparka bi doğal gaz hattı çekerim fatura otomatik ödemede dert etme. sen gidersen tek 5,2 ben kalırım olmaz öyle şey ya zaten arazi vitesinin yerini sen olmadan bulamıyorumda

serkanım; ne güzel gece gece gezioduk hep de mi :(
cüneytim; seni de tanımak çok güzel... emin ol buradaki arkadaşlarımız, abilerimiz seni bağırlarına basacaklar... bu ekibe en azından 1 tane olsun 5,2 şart...

Jeep34' Alıntı:
Karma ____Memnuniyetinizi bana...şikayetlerinizi Hakan beye lütfen :D

200708GezenbilirRivaSahilkyile323.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile317.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile300.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile299.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile227.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile220.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile203.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile194.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile193.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile176.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile175.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile173.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile145.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile141.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile144.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile140.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile139.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile137.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile135.jpg

200708GezenbilirRivaSahilkyile127.jpg

Arkadaşlar gezi sonu benim için kötü bitti.İstanbul'a yaklaşık 20 km. kala direksiyona birşey oldu.Yoldaki en ufak bir yükselti veya çukur direksiyonu kilitliyordu.Önce sağa kilitlendi,bariyerlere çarptım.Allahtan sadece tekerlek çarpmıştı.Serdar ve Faruk gelip baktılar,direksiyonda bir değişiklik olduğunu hissettiğimi söyledim ama...300m. kadar sonra yine bir yükseklik değişikliğinde sola kilitlendi ve yolun ortasına fırladım.Yolun genişlediği ve insanların hızlandığı bir noktada oldu ve nasıl kimseye çarpmadan orta şerite fırladım bilemiyorum.Araç kullanmaya başladığımdan beri ilk kez bu kadar korktum ve artık durumun Serdar ve Faruğun sandığı gibi benim aracı kötü kullanmamla ilgili olmadığından emin oldum.Zaten onları da göremiyordum artık.Çok sorun çıkarmış olmamak adına (herikisininde çocukları uyumuştu) onları gönderdim ve yolun kalanını 10-20 km. arası bir hızla,arkadan gelen araçların korna ve küfürlerini duymazdan gelerek tamamladım.Benim ilk deneyimim olması bakımından hiç iyi olmadı bu.Hafiften cesaretim zedelendi...

Sevtap geçmiş olsun...
Ama moralini bozma... Bir toplantı yapalım da bu tür aksaklıkları anlatalım bak neler çıkacak ortaya...
Bir de kesinlikle destek iste... Kaç km. uzakta olursak olalım, bizden de destek istemeliydin.
Konvoy, gittiği araç sayısı ile dönmek zorunda çünkü... tekrar geçmiş olsun, kal sağlıcakla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR