Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,128
Ynt: Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)

frkbdr' Alıntı:
Valla kütüğü kaldırmak bişey deyil ama kütükten sonra yolun az ilerisinde etap son buluyormuş.Biz kütükle uğraşırken arkadaşlar ileriye doğru yürüyüp döndüler ve bu bilgiyi onlar verdi.İllada kütük kalkacaksa kaldırırız yaw.Zaten en çok hıncı olan benim o kütüğe.. :mad: :mad: :mad: :smiley:
Faruk ben o gece sinirden uyuyakaldım Ömerin arabasının sağ koltuğunda ama siz ben uyuduktan sonra sanırım yanlış bi yola girmiş olmalısınız çünkü o girdiğimiz etap aslında tekrar oyunların yapıldığı yaylaya çıkıyordu hatta çıkıştan hemen önce Fatihin yüklediği videoda benim geçtiğim su geçişi vardı

Etiketler

Yaw Serkanım sende tam uyuyacak zamanı bulmuşsun desene..Demekki o kütüğe takılmasak finiş noktasını bulmuştuk aaaaahh ahh..

Beni de araya alıp, arabanın boyunu uzattınız orada...

Mustafa yani sen şimdi o kütüğün boyumuzun ölçüsünü aldığınımı söylemek istedin..
Kütüklere savaşmı açtırıcan bize yaww.. ;D ;D

Doğada mücadele edelim ama savaşmayalım... boşver... alternatifini buluruz.

yaw abiler kütügün boyu değil işlevi önemli. Boşuna daha uzatmayın. Sizi geri döndürmüş işte sonradan adam toplayıp gitmekte ne oluyo
:smiley: intikam alcaz filamm :smiley:)

alfingér' Alıntı:
yaw abiler kütügün boyu değil işlevi önemli. Boşuna daha uzatmayın. Sizi geri döndürmüş işte sonradan adam toplayıp gitmekte ne oluyo
:smiley: intikam alcaz filamm :smiley:)

Dostum Sana bedduam öyle bir kütüğe denk gelde bide yolundan çekeme.Bak bakalım nasıl oluyosun ;D ;D

Arkadaşlar yaylaya pazar günü çıktım Birden abiyle karşılaştım ama gezenbilir çadırlarına gittiğimizde herkes terketmişti yüzyüze tanışma fırsatını yakalayamadım.

Üzülmeyin!!
Bu Hafta yaylaya gelmezseniz kütüğü izmitliler adına kaldıracağım.
Size de fotoğraflarını gönderirim :smiley:))

o kütük uğruna nice xjler ne strepler ne u kilitler seferber oldularda yine banamısın demedi.

Valla Fatih Keros kütüğü kaldıramasada mog'la üzerinden geçer.. ;D ;D

e söz konusu mog ise sözün bittiği yerdeyiz demektir abi ;D

Ne o Fatih, gönlün "mog"lara mı kayıyor yavaş yavaş.
Araç hazırlama süren için Ocak-Şubat gibi diyordun. 2008 değil de 2009 yılı mı idi düşündüğün yoksa?

yok abi nerde mog bizim için ütopik olur bizim hedef aynı 93-94 vitara kısmetse "sürdürülebilir" offroad yapmamız lazım en azından offroad'u öğrenene kadar (tabi önce gezilere gelmemiz lazım :'( ).abi nebileyim deli gibi çalışıyorum (sabah 05:20'de eve geldim işten) ama ticari borçlarım bitmek bilmedi işte kısmetse ocak gibi sıfırlanacak sonra projeye geçicez zaten kabaca kafamda oluştu maliyetler ve yapacaklarımız şimdilerde vitaralara yapılan modifikasyonlara ve performaslara bakıyorum internetten.mog şimdi hayal tabide ileride çok iri bir araç hazırlarım belki niyetim var nadir abinin acmat tarzında mesela yada iri bir amerikan ford f350-expadition-excursion olabilir.

Suzuki düşünüyorsan Mehmet Becce ile buluşturabilirim seni. Alper'de yardımcı olabilir. Onun arabasını da Mehmet yaptı.

sağol mustafa abi alper yardımcı oluyo sağolsun harekete geçerken arıycam onu esas senin turan ustayla görüşmek istiyorum ben mustafa abi uygun olduğun yada yanına gideceğin bir gün haber verirsen sevirim abi.

parodi' Alıntı:
turan ustayla görüşmek istiyorum ben mustafa abi uygun olduğun yada yanına gideceğin bir gün haber verirsen sevirim abi.

Yarın öğleden sonra oradayım herhalde. Hafta sonu görev var, ufak tefek bakım yaptırmalıyım.
Bunun dışında genellikle salı günleri oto sanayide oluyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,535
Kaydolan Son Üyemiz
oktufan

SON KONULAR

Geri