Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 224
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,590
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

bsayil' Alıntı:
evet burakçım kara kara düşünüyorduk ama şimdi allahtan bişey çıkmazsa sorun kalmadı sanırım faruk abide benim gibi sevinecektir bu duruma ;D ;D ;D

Nasıl sevinmem barbaroscum o gül yüzleri görmeye her türlü gideriz inşallah..

Etiketler

THE FARUK' Alıntı:
Nasıl sevinmem barbaroscum o gül yüzleri görmeye her türlü gideriz inşallah..

nasılda heyecan yaptım yavvv

Bakkan' Alıntı:
Çocuklarımızın 23 Nisan hediyelerini önceden vermiş olacağız. :smiley:

Soğuk kış şartlarında onları bir nebze ısıtabilirsek ne mutlu bize

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar,
bugünkü toplantıda gidiş tarihini öne almaya karara verdik. Katılmak isteyen arkadaşların uygun olması ve çocukların kış geçmeden malzemelere kavuşması için hareket tarihini 13 Mart olarak kararlaştırdık.
Gelmeyi düşüneneler buna göre plan yapabilir. Dağıtım yapmayı düşündüğümüz tarih 15 Mart olacak. Katılımcı listesi olarak ayrı bir başlık olacak.
Hadi bakalım hazırlıklar başlasın. Gidiyoruzzzzz :smiley:

Sevgili Okan aramıza hoşgeldin, sizlerle beraber çok anlamlı ve keyifli olacağına eminim.

Çok iyi haber,bunu duyduğuma yarınlarımız olan çocuklarımız adına bende çok sevindim.

diver6' Alıntı:
Faruk abicim çok teşekkür ederim .O sizin saygınlığınız..Ben üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumu toplantıda değerli arkadaşlarımıza ilettim.Bir aksilik olmaz ize İZCİ bu organizasyonda YABAN TV desteği ile yanınızda olmaktan zevk duyacaktır. Umarım Allah mahçup etmez..Umarım bir faydamız dokunur. Selamlar abicim ..

Okancım bu gün bir av proğramın olduğunu belirtmiştin..Proğramını erteleyip dernekte toplantıya katılman beni çok duygulandırdı..Teşekkürler iyiki varsın kardeşim..

Tarihin öne alınması her açıdan çok sevindirici bir haber. Her ne kadar doğuda kış hiç bitmese de, projenin 23 Nisana kalmamasına sevindim. Üstelik Mart ortası benim için odukça uygun bir tarih. Mart başında netleşir katılma durumum. Emek veren herkese sonsuz teşekkürler. Okan beyin desteği de ayrı bir lezzet kattı projeye.

Teşekkür ederim Nursel hanım .Görevimiz efendim. Faruk abicim avı her zaman yapıyoruz,böyle önemli şeyler için herdaim vakit ayırırım .Tüm dostlara selam

Konu başlığımız 13 Mart olarak değiştirilmiştir.
İlgi ve bilginize.

Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen herkese başarılar diliyor kutluyorum...Ben öğretmenim daha önce gölcük depremi ile ilgili bir organizasyonda bulunmuştum.Ve sizler çok guru verici bir işe adım attınız.Bu programda elinizden gelen yardımı yapmanız sizlere o çocukların gözlerinin içindeki gülümseme ile geri dönecek..Herkese kolay gelsin...

BURCU TOZUN

Teşekkürler, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için üzerimize düşeni yapmak arzusundayız. Bugün Kars yarın başka biryer .....

derinnehir' Alıntı:
Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen herkese başarılar diliyor kutluyorum...Ben öğretmenim daha önce gölcük depremi ile ilgili bir organizasyonda bulunmuştum.Ve sizler çok guru verici bir işe adım attınız.Bu programda elinizden gelen yardımı yapmanız sizlere o çocukların gözlerinin içindeki gülümseme ile geri dönecek..Herkese kolay gelsin...

BURCU TOZUN

diver6' Alıntı:
Gerçekten bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşları kutlarım. başarılarınında devamını dilerim. bu gün gördüm ki bu işle uğraşmak için herkes canla başla mücadele ediyor çok hoş doğrusu... kolay gelsin diyelim.
okan

Okan aramıza hoş geldin çok sevindik :D aynı telden çaldığımız sürece benzer işlerde ;) yollarımız sıkça kesişeceğe benziyor hepimize kolay gelsin :D
Sevgiler

Keşke Öğrenci Olmasaydımda Bende Gelebilseydim, biriniz alırdınız artık beni aracınıza ? değilmi ? :D

Her dönemin ayrı bir güzelliği var ama bu her zaman dönem bittikten sonra fark ediliyor. :smiley:
Bende şu an keşke öğrenci olsam diyorum ama dediğim gibi dönem geçti.
Sevgiyle kal.

ByEscobar' Alıntı:
Keşke Öğrenci Olmasaydımda Bende Gelebilseydim, biriniz alırdınız artık beni aracınıza ? değilmi ? :D

herkese selam

çalışmalar nasıl gidyor biz baya bi koptuk tekrar toparlanmaya çalışıyoruz

Sevgili Barbaros,

çalışmalar iyi gidiyor, sipariş aşamasına geldik. Tarihi erkene çekmemiz sebebiyle daha hızlı olmalıyız.

bsayil' Alıntı:
herkese selam

çalışmalar nasıl gidyor biz baya bi koptuk tekrar toparlanmaya çalışıyoruz

Bakkan' Alıntı:
Sevgili Barbaros,

çalışmalar iyi gidiyor, sipariş aşamasına geldik. Tarihi erkene çekmemiz sebebiyle daha hızlı olmalıyız.
evet tarih işi iyi oldu

umarım mahcup omadan bitiririrz bu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri