Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 224
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,602
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Mükemmel.
Tam inceleme fırsatım olmadı. Konuyu kaydettim. En kısa zamanda inceleyip neler yapabilirim onu araştıracağım.
Yüreğinize sağlık.

Etiketler

ilkerkul' Alıntı:
Mükemmel.
Tam inceleme fırsatım olmadı. Konuyu kaydettim. En kısa zamanda inceleyip neler yapabilirim onu araştıracağım.
Yüreğinize sağlık.

Format olarak size uygun olabileceğini düşünmüştüm.
Selamlar

aozturk' Alıntı:
Format olarak size uygun olabileceğini düşünmüştüm.
Selamlar

Ablam yıllardır 5 öğrenciyi okutuyor farklı şehirlerde. Etrafından bir sürü şey topluyor veya satın alıyor. Paket paket hediyeler. Kalem, defter, oyuncak, giyecek filan. Geçen ay Adıyaman'da bir okula 20 adet hırka ve 70 tane bere gönderdi. İnanmayacaksınız ama hepsini de annem ve bir arkadaşı ile birlikte ördüler...:smiley: Öğretmenlerinden şöyle bir mail gelmişti;

"Sınıfta soba yakıyoruz. Sıcacık olmasına rağmen ne berelerini ne de hırkalarını çıkarttılar. İnanın yüzleri öyle bir gülüyor ki"
Fotoğraflarını eklemişti bir de. Ben de aşağıya ekledim.

Çok duygulanmıştım. Hatta geçtiğimiz Pazar günü bir öğrencisi ailesi ile birlikte ablamı ziyarete geldiler. Sırf tanışabilmek için.:smiley: Çok güzel bir karşılaşmaydı. Ben de ona elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum. Ama buradan da birşeyler yapmaya çalışacağım.

Çok teşekkür ederim dikkatimi çektiğiniz için.
Selamlar.

[attachment=1]

ADIYAMAN.jpg

Bu gülen yüzlerin vereceği duyguyu verecek başka birşey yok.

Merhaba arkadaşlar,
Belirlediğimiz okulların minik öğrencilerine götüreceğimiz hediyeler için gerekli miktarda bağış toplanmıştır.
İlginize gönülden teşekkür ederiyorum.

SEVAL' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Belirlediğimiz okulların minik öğrencilerine götüreceğimiz hediyeler için gerekli miktarda bağış toplanmıştır.

Seval,
Evet ama, malzeme yardımı veya sponsor desteği vermek isteyenler olabilir , onlarada şayet böyle bir niyetleri varsa bizler ile temas kurmalarını rica ediyoruz.

SEVAL' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Merhaba Seval Hanım;

Kars ve Iğdır'da proje çalışmaları yapan Kuzey Doğa Derneği çalışanları ile biz de bu organizasyonda birşeyler yapıp yapamayacağımızı konuşacağız. Mümkün ise belirlediğiniz okulların listesini verebilir misiniz? Tam olarak bilmiyorum ama okullarda öğrencilere yaban hayat ve özellikle kuşların tanıtımı ile ilgili sunumlar yapılabilir. Organizasyona renk katacağını düşünüyorum.

Bu arada hedef tamamlanmış. Gerçekten çok sevindim. Bu büyük bir başarı. Herkesi canıgönülden kutlarım.

THE FARUK' Alıntı:
Nasıl sevinmem barbaroscum o gül yüzleri görmeye her türlü gideriz inşallah..
Faruk bey bütün dualarımız sizlerle olacak.niyet hayır akibette hayır olur inşaallah.yolunuz ve bahtınız hep açık olsun,yüz güldürenlerin yüzleri her zaman gülsün.
60 gün önce çıkmış olduğumuz gezimizin antayada bölümünde ahmet ustanın yanında sizle bir akşam uzunca sohbet etmiştik. biz hala yollardayız 2 gün sonra istanbula dönüyoruz.umarım yine görüşür sohbete devam ederiz.
Kemal

seyyah-34' Alıntı:
Faruk bey bütün dualarımız sizlerle olacak.niyet hayır akibette hayır olur inşaallah.yolunuz ve bahtınız hep açık olsun,yüz güldürenlerin yüzleri her zaman gülsün.
60 gün önce çıkmış olduğumuz gezimizin antayada bölümünde ahmet ustanın yanında sizle bir akşam uzunca sohbet etmiştik. biz hala yollardayız 2 gün sonra istanbula dönüyoruz.umarım yine görüşür sohbete devam ederiz.
Kemal

Kemal abicim hayır düalarınız için çok teşekkürler..
Umarım görüşürüz abicim ..
Uzun süredir yollardasınız yolunuz açık olsun ..
Sevgiyle kalın ..

merhaba arkadaşlar,
çok güzel bi işe niyet etmişsiniz.düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor.
Allah kolaylıklar versin diyorum.
siteye yeni katılan arkadaşlar için , bişiler yapmak isteyen arkadaşlar için banka hesap numarasını tekrarlamanızda fayda olabileceğini düşünüyorum.
çok az bi zaman kaldı. son zamanları iyi değerlendirmek lazım..

nadja' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
çok güzel bi işe niyet etmişsiniz.düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor.
Allah kolaylıklar versin diyorum.
siteye yeni katılan arkadaşlar için , bişiler yapmak isteyen arkadaşlar için banka hesap numarasını tekrarlamanızda fayda olabileceğini düşünüyorum.
çok az bi zaman kaldı. son zamanları iyi değerlendirmek lazım..

Merhaba,
Aramıza hoşgeldiniz. Yardım malzemeleri için gerekli yardım toplantı.
O yüzden artık bağış toplamıyoruz.
Onun dışında diş fırçası, macun veya sabun alıp katkıda bulunmak isterseniz yardımınızı seve seve kabul ederiz.
İyi gün dileklerimle.

tamam.bunu öğrendiğim iyi oldu.
teşekkürler seval hanım.

:pcanım sıkıldı şimdi.zaman var diye large davrandım.utandım şimdi. :-[

Yeterli miktarın toplanması çok güzel bir haber :smiley: yukarıda bazı abilerim, Yaban TV Falan dediler, bu ziyaret, tüm işleyişiyle filme alınır ve medya'ya aktarılırsa gerçekten harika birşey olur, hem sitemiz hem Gezenbilir grubu ve hemde Yardımseverliğimiz bakımından bizi ön plana çıkaran bir çalışma olur, destek veren herkesin yüreğine sağlık, çok çok büyük ve çok güzel bir organizasyon olacak, onca işleri, güçleri varken, buradaki yetkili ve bilinçli abilerim, ablalarım, benim gözlemlerimle ellerinden geleni yapıyorlar, çok gayret gösterdiler bu iş için, ortaya gönüllerini koydular, onların hepsine çok teşekkür ediyorum, bence, öyle büyük bir olay olacakki bu, geri dönüldüğünde, siteye eklenen fotoğraflar, videolar vs. derken sitenin veri tabanı dolacak :D belkide bir film halina getirilip, üyelere sunulabilir ;) herkesin ellerine sağlık, Gidin Ve Dönün ;)

arkadaşlar her bir çocuğa kitap da dağıtalım derim ben.
eğer fikrim kabul görürse ktap toplama olayında size yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri