Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 387
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,346
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

----

gazete.jpg

Etiketler

Tebrikler, Tebrikler, Tebrikler, Emeği geçen herkese çok teşekkürler,

Fotoğraflardaki masumların yüzlerindeki sevinci görünce insanın gözlerinin dolmaması mümkünmü. İnsanlık ölmemiş dedirten emeklerinize binlerce teşekkürler.

Babam Gidor'da öğretmenlik yaptı, Digor'un Belediye Başkanından Bakkalına kadar birçoğu öğrencisi ;) hatta Digor'da okuyupta şu anda yaşadığımız yer olan Denizli'nin devlet hastanesinde baş hekim yardımcısı öğrencileri var, Digor'a gideceğinizi bilseydim, bende yardımcı olurdum ;) Hepinizin yüreğine sağlık...Saygılar :smiley:

Tekrar cani gonulden kutlarim destek veren herkezi.
babasinin ayakkabilariyla okula gel kiz cocugu ile ilgili mesaji bulamadim,birisi yardimci olabilirmi?
tesekkurler

Arkadaşlar ellerinize ayaklarınıza sağlık, iyiki varsınız. Kar kış demediniz, böyle bir organizasyonu başlatıp başarıyla sona erdirdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duyduğumu söylesem az kalır. Sizlerle aynı çatı altında olmak benim için bir onurdur.
Saygılar

ufukozkan' Alıntı:
Benden bu kadar arkadaşlar :smiley:
Ufuk bey ellerinize,emeklerinize vede gönlünüze sağlık. Bu hayır ve güzellikler ekibinin tüm çaba ve gayretlerini bizlere ilettiğiniz,bu foruma taşıdığınız için çok teşekkürler ediyor,Böyle hayırlı organizasyonlara nokta kadar dahi faydaları dokunanlarıda kutluyor,saygılar sevgiler sunuyorum.
Kemal

seyyah-34' Alıntı:
Ufuk bey ellerinize,emeklerinize vede gönlünüze sağlık. Bu hayır ve güzellikler ekibinin tüm çaba ve gayretlerini bizlere ilettiğiniz,bu foruma taşıdığınız için çok teşekkürler ediyor,Böyle hayırlı organizasyonlara nokta kadar dahi faydaları dokunanlarıda kutluyor,saygılar sevgiler sunuyorum.
Kemal

Teşekkür ediyorum....

Kars projesinden sonra Gezenbilir Yeni bir sosyal sorumluluk yükleniyor. Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53161.0

acemi80' Alıntı:
Kars projesinden sonra Gezenbilir Yeni bir sosyal sorumluluk yükleniyor. Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53161.0

kars projesindeki gibi bu projeyide başarıyle bitireceğinize canı gönülden inanıyorum kendim işlerimden dolayı katılamasamda formdan sürekli takip ediyorum. iyiki varsınız bu tür bir projede ilk defa gezenbilir kars yollarında ile katıldım ve o çocukların gözlerindeki sevinç hala aklımdan çıkmıyor. eminim Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin porjesinde bir çok çocuğu mutlu edeceksiniz hepiniz canı gönülden kutluyor önünüzde saygıyla eğiliyorum. iyiki varsınız ve böyle bir ailenin üyesi olmaktan büyük gurur duyuyorum

cuma gece izciyi izledikten sonra kars projesinin reklamını verdiler yaban tv de 07 nisan çarşamba günü 21:00 da yaban tv de kaçırmayalım

Tarık sağolasın, kaçırmayalım programı

ata036' Alıntı:
cuma gece izciyi izledikten sonra kars projesinin reklamını verdiler yaban tv de 07 nisan çarşamba günü 21:00 da yaban tv de kaçırmayalım

BU AKŞAM SAAT 21:00 YABAN TV DE GEZENEBİLİR KARS YOLLARINDA PROJESİ YAYINLANACAK DUYURULUR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR