Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 387
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,349
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_9882.jpg

IMG_9884.jpg

IMG_9885.jpg

IMG_9886.jpg

IMG_9888.jpg

Etiketler

Merhaba arkadaşlar,
Yapmış olduğunuz hareketi anlatabilecek kelime yok.Bu hareket sadece YABAN TV de değilde diğer kanallarda belgeseller kuşağında yayınlanmalı,yayınlanmalıki birilerine örnek olmalı.Benim tek endişem sizin yaptıklarınıza yardımcı olan okul yöneticilerinin sıkıntıya düşürülmeleri.O kadar çok işgüzar varki bizim ülkemizde <<vay sen nasıl kabul edersin bunları biz veririz>>gibi nedenler ve ardından soruşturma.
Ben yaşadım ve ceza aldım büroya bağış kabul ettim diye.O nedenle o arkadaşlarımızın sıkıntı yaşamalarından korkuyorum.
Kalın sağlıcakla.

Niyazi Bey ,çok teşekkürler.
Organizasyon Milli Eğitim bilgilendirilerek yapıldı ve okullara bunu bildiren izin belgeleri gitti. Sorun çıkacağını sanmıyorum.
Selamlar

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Yapmış olduğunuz hareketi anlatabilecek kelime yok.Bu hareket sadece YABAN TV de değilde diğer kanallarda belgeseller kuşağında yayınlanmalı,yayınlanmalıki birilerine örnek olmalı.Benim tek endişem sizin yaptıklarınıza yardımcı olan okul yöneticilerinin sıkıntıya düşürülmeleri.O kadar çok işgüzar varki bizim ülkemizde <<vay sen nasıl kabul edersin bunları biz veririz>>gibi nedenler ve ardından soruşturma.
Ben yaşadım ve ceza aldım büroya bağış kabul ettim diye.O nedenle o arkadaşlarımızın sıkıntı yaşamalarından korkuyorum.
Kalın sağlıcakla.

Burak bey,
Temennim birilerinin kendi iç hesaplaşmaları nedeniyle en kutsal görevi ne şartlarda yerine getirmeye çalışan yarınlara yeni nesiller yetiştirmek uğruna nelere katlanan pırıl pırıl öğretmenlerimizin sıkıntıya düşmemesiydi.Sizde bu konuda sorun olayacağını bildirdiniz teşekkür ederim.Benzer şeyleri ben yaşadım vay sen bunu nasıl yaparsın diye soruşturma geçirip sürgün edilmitim.O nedenle korkmuştum.Bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür ederim.
Kalın sağlıcakla.

Niyazi Bey hassasiyetiniz için teşekkürler.
Yaşadığınız olaylara çok üzüldüm. Maalesef bu tarz kötü olaylar zaman zaman yaşanabiliyor ülkemizde. Endişelerinizi anlıyor ve hak veriyorum.
Orada zor şartlarda çalışan, gencecik idealleri olan değerli öğretmen arkadaşlarımızın sıkıntı çekmesi hepimizi üzer.
Bilgilendirmelerimizi yaptık, dağıtımın olduğu gün İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilikte bulunduk. Vali Bey in programı olduğu için direk görüşemedik ama yardımcılarına ve diğer yetkililere bilgi verildi.
Ardahan iline bağlı okulumuzda yine Milli eğitim yetkilileri bizzat okula gelerek bizleri karşılama nezaketini gösterdiler, Vali Bey inde selamlarını ilettiler.

sisdagili61' Alıntı:
Burak bey,
Temennim birilerinin kendi iç hesaplaşmaları nedeniyle en kutsal görevi ne şartlarda yerine getirmeye çalışan yarınlara yeni nesiller yetiştirmek uğruna nelere katlanan pırıl pırıl öğretmenlerimizin sıkıntıya düşmemesiydi.Sizde bu konuda sorun olayacağını bildirdiniz teşekkür ederim.Benzer şeyleri ben yaşadım vay sen bunu nasıl yaparsın diye soruşturma geçirip sürgün edilmitim.O nedenle korkmuştum.Bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür ederim.
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR