Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,645
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

[
1-) Ertürk AŞAR
2-) Efe Karaismailoglu
3-) Murat Albayrak
4-) Çiğdem Avcı
5-) Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi ) ( Olmaz olmaz )
6-) Ömer Adil Kutlu
7-) Murat Öz
:cool: Ö.Faruk DAMA (Ankara)
............................................................................................
9-) Ayça Yıldırım
..................................................................
10-) Selçuk RAHATLAR(Adana)
11-) Mahmut DEMİR(Adana)
12-) Ömer PEKERGİN(Adana)
13-) Özgür AKSÖZ(Adana)
14-) Emre AKDERE(Yozgat)
15-) ---------------------------------------------------------------
16-) Gökhan Tepegöz (Adana)
17-) Mustafa Özçürümez(Adana)
1:cool: Funda Erhan ( İstanbul
19-) Mehtap Altınel (Adana)

[/quote]gelmeyi çok istiyordum ama başka bir aktivite ile çakıştı.başka bir sefere görüşmek üzere .

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Medetsiz ekibinde son durum

1- Ertürk AŞAR
2- Efe Karaismailoglu
3- Murat Albayrak
4- Çiğdem Avcı
5- Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi ) ( Olmaz olmaz )
6- Ömer Adil Kutlu
7- Murat Öz
8- Ö.Faruk DAMA (Ankara)
9- Selçuk RAHATLAR(Adana)
10- Mahmut DEMİR(Adana)
11- Ömer PEKERGİN(Adana)
12- Özgür AKSÖZ(Adana)
13- Emre AKDERE(Yozgat)
14- Gökhan Tepegöz (Adana)
15- Mustafa Özçürümez(Adana)
16- Funda Erhan ( İstanbul
17- Mehtap Altınel (Adana)

15 Temmuz Cuma günü 11h00' de Niğde Ulukışla'da buluşacağız. Ulaşımı ayarlamak için katılım sayısını netleştirmemiz gerekiyor. Bu listede değişiklik var mı?

Selamlar

Efe

biz adana ekibi olarak bu hafta sonu küçük bi gezi yapıp kamp kurduk karagöl dee bi aksilik çıkmaz ise kendi araçlarımızla adanadan geliyoruz..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77579.0

EKARAIS' Alıntı:

1- Ertürk AŞAR
2- Efe Karaismailoglu
3- Murat Albayrak
4- Çiğdem Avcı
6- Ömer Adil Kutlu
7- Murat Öz
8- Ö.Faruk DAMA (Ankara)
10- Mahmut DEMİR(Adana)
11- Ömer PEKERGİN(Adana)
12- Özgür AKSÖZ(Adana)
13- Emre AKDERE(Yozgat)

15 Temmuz Cuma günü 11h00' de Niğde Ulukışla'da buluşacağız. Ulaşımı ayarlamak için katılım sayısını netleştirmemiz gerekiyor. Bu listede değişiklik var mı?

Selamlar

Efe

Efe abi teknik malzeme kullanacakmıyız faaliyette kazma falan..?

1- Ertürk AŞAR
2- Efe Karaismailoglu
3- Murat Albayrak
4-
6- Ömer Adil Kutlu
7- Murat Öz
8- Ö.Faruk DAMA (Ankara)
10- Mahmut DEMİR(Adana)
11- Ömer PEKERGİN(Adana)
12- Özgür AKSÖZ(Adana)
13- Emre AKDERE(Yozgat)

ADIMI SİLİYORUM maalesef gelemeyeceğim cuma günkü izin durumundan

sciencepeople' Alıntı:
Efe abi teknik malzeme kullanacakmıyız faaliyette kazma falan..?

Hayır kullanılmayacak

Peki Efe abi ulaşımı nasıl yapacağız ankaradan ortak ulaşım düzenleyebiliriz demişti murat abi.Hasan dağında yanlış hatırlamıyorsam traktörle taşıtacağız çantaları diye birşey konuşmuştuk bu tür masraflar ne kadar tutar.?

sciencepeople' Alıntı:
Peki Efe abi ulaşımı nasıl yapacağız ankaradan ortak ulaşım düzenleyebiliriz demişti murat abi.Hasan dağında yanlış hatırlamıyorsam traktörle taşıtacağız çantaları diye birşey konuşmuştuk bu tür masraflar ne kadar tutar.?

Plan öyleydi. Fakat son listeye bakarsan Çiğdem de iptal ettikten sonra Ankara'dan gelen sadece 2 kişi kaldı. Bizi de sayarsan Funda, Murat, sen, ben eee yine 6 kişi olduk :D. Dur bakalım ne yapabiliriz?

Bende takipdeyim eksiklerimi uygun fiyata tamamlayabilirsem istanbuldan katılmayı kamp kurmayı planlıyorum.

Bir kaç şey sormak istiyorum sizce o tarihte hava nasıl olur.
Zira hava tahmin sitelerinin şimdiden o tarihe tahminleri zayıf olur.
Ona göre alışveriş yapmak isterim çünkü ilk kez katılıcam böyle bir etkinliğe ve o rakım da ne olur bilemiyorum.

bende takipdeyim müdürcüğümden izin alabilirsem ve ekipmanları tamamlayabilirsem gelmeyi planlıyorum takipdeyim. birde sanırım burda birbirinizi tanıyorsunuz ben yeniyim kaynak yapabilirmiyiz :DDD varmıdır bi sakınca acaba... niğde ulukışla saat 11 ...

Sayın
Efe Bey
Ben Mustafa Özçürümez ve arkadaşım Gökhan Tepegöz 15.07.2011 tarih saat 11.00 de Ulukışla'da olacağız. İlk defa böyle bir etkinliğe katılıyoruz. Mangal keyfi yapabilecekmiyiz? :D

Draximal' Alıntı:
Bir kaç şey sormak istiyorum sizce o tarihte hava nasıl olur.
Zira hava tahmin sitelerinin şimdiden o tarihe tahminleri zayıf olur.
Ona göre alışveriş yapmak isterim çünkü ilk kez katılıcam böyle bir etkinliğe ve o rakım da ne olur bilemiyorum.

Hava sıcaklıklarının gece 8-9 derece, gündüz 19-20 derece olmasını bekleyebiliriz. Hava kapalı olursa bunlar 3-4 derece daha düşebilir. Mümkün olduğu kadar hafif malzeme ile gelmek lazım. Tel sırt çantasına sığacak kadar eşya alın derim.

mstfzrz' Alıntı:
Sayın
Efe Bey
Ben Mustafa Özçürümez ve arkadaşım Gökhan Tepegöz 15.07.2011 tarih saat 11.00 de Ulukışla'da olacağız. İlk defa böyle bir etkinliğe katılıyoruz. Mangal keyfi yapabilecekmiyiz? :D

Gökhan'ın babacola olduğunu tahmin ederek yazıyorum. Tabiiki etkinliğe katılabilirsiniz. Mangal işi yaş. Ancak kamp ocağında sucuk da güzel olur ;)

Efe Abi gel medetsiz yerine erciyese çıkalım.. :D

sciencepeople' Alıntı:
Efe Abi gel medetsiz yerine erciyese çıkalım.. :D

Erciyese yine gideceğiz. Fakat başka zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri