Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,332
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Herkese Merhabalar
Pazartesi sabah eve döndüğümde kızkardeşimi acile götürüyorlardı. Ne olduğunu bile anlayamadan kendimi hastanede buldum.
İlaçlar, iğneler derken biraz kendine geldi. Siteye bir göz attım ama fotoğraf yüklemeye vaktim olmadı.

Geziye gelince; İlk zirve tırmanışımı gerçekleştirdim. Benim için güzel ve yeni bir heyecandı. Bütün ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
Efe beye teknik ekipman için ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni ''Gezenbilir'' arkadaşlarımızla tanıştık
Güzel bir tebessümle hatırlayacağımız etkinlik olarak anılarda yerini aldı

Tekrar görüşmek üzere
Hoşçakalın

Resim051.jpg

Resim027.jpg

Resim028.jpg

Resim012.jpg

Resim010.jpg

Etiketler

izliyorum keyf alıyorum sizede teşekür ediyorum sağolun varolun.

Ayça, kızkardeşine büyük geçmiş olsun. Umarım şimdi daha iyidir.

Resimlerden anladığım kadarıyla biz kamp yerinden ayrıldıktan sonra mangallar yapılmış, kaya tırmanışları yapılmış. Keşke gitmeseymişiz vallahi ::smiley:

Günaydın,

Ayça çok geçmiş olsun.

Valla şu mangal olayını ben de çok kıskandım ama bizim pideler de pek güzeldi be Efe abi hele bulmak için onca çaba harcayınca :smiley::smiley::smiley:

ayça günaydın umarım kardeşinin çok ciddi bişeyi yoktur. ve şimdi bomba gibidir bende pazartesi günü senden ses soluk çıkmayınca muratı aradım ses varmı diye. oda pazar dönecekti dedi ama merak ettim valla neden girmiyo siteye diye. büyük geçmiş olsun kardeşine. evet yaaaa biz gittikten sonra nede güzel anlar yaşamışsınız. bende araçlar erken gidiyo diye gittim valla 5 e kadar terminalde bekledim keşke alanda olsaydım :D

Güncel Özak' Alıntı:
Günaydın,

Ayça çok geçmiş olsun.

Valla şu mangal olayını ben de çok kıskandım ama bizim pideler de pek güzeldi be Efe abi hele bulmak için onca çaba harcayınca :smiley::smiley::smiley:

Kurtuluş pide salonu, Aksaray. Hastasıyım...

Güncel Özak' Alıntı:
Günaydın,

Ayça çok geçmiş olsun.

ne pidesi yaaaaaa bi dakka ne pidesiiiiii benim niye haberim yok

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Geçiyor gibi .....
Kaya tırmanışı ; Çok az ilerleyebildim zira bacaklarım yorgunluktan titriyordu.
Zirve sonrası kaya tırmanışı hiç iyi bir fikir değilmiş !!!!!!
Mangala gelince, Anadolu'mun güzel insanları bir sıcak ''merhaba'' varını yoğunu önüne dökmek için yeterli
Bize güzel bir ziyafet çektiler. Sağolsunlar

Efe bey, bu kadar güzel bir kampın ardından ben hayeller kurmaya başladım.
Nereye gidiyoruz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.