Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Arkadaşlar kamp yerimizde içme suyu ve tuvalet ihtiyaçlarımızı nasıl karşılayacağız? Kamp alanımız düzlük bir yer midir? Çocukların bisikletlerini almayı planlıyorum... bu ve bunun gibi şu anda aklımıza gelmeyen detaylar konusunda bilgi paylaşımında bulunabilirseniz çok sevinirim... :smiley:

Etiketler

Cumhur, kamp alanımızda bir adet çeşme bulunuyor, göçerler ile birlikte kullanıyoruz..Tuvalet doğada her yerde çiçek toplayabiliyoruz :smiley:

Çocukların bisikletlerini mutlaka al, kamp alanımız da rahat rahat binerler onlar..

ceranus' Alıntı:
Cumhur, kamp alanımızda bir adet çeşme bulunuyor, göçerler ile birlikte kullanıyoruz..Tuvalet doğada her yerde çiçek toplayabiliyoruz :smiley:

Çocukların bisikletlerini mutlaka al, kamp alanımız da rahat rahat binerler onlar..

süper... bisiklet olayı iyi oldu... inş. yağış olmaz ;)

Selam Dostlar,
Gezi planınızı çok geç gördüm ama yetişmeye çalışıcam. Eğer erken dönebilirsem eve, apar topar malzemeleri toparlayıp gelmek istiyorum. Belki bir kaç arkadaşıda ayartabilirim sanıyorum ;D
Yalnız kolaylık olması açısından, Adanadan kamp yerine kadar yol güzergahı hakkında bilgi verebilecek biri varsa çok mutlu olurum çünkü kendi aracımla gelmeyi planlıyorum. En azından koordinat verebilirseniz yine bulurum.
umarım yetişebilirim zirve tırmanışına.
hepinize sevgi ve saygılar
Onur KOCAÖZ

SON HAVA DURUMU

Picture 5.jpg

Niğde'nin Çamardı ilçesi Çukurbağ köyüne geldikten sonra aşağıdaki krokide görülen yol takip edilerek kamp yerine ulaşılıyor. Çukurbağ köyünde Emli vadisi sorularak gelmekte fayda var. Koordinat bilgileri de aşağıdadır.

Picture 7.jpg

Picture 6.jpg

teşekkürler bu kadarını beklemiyordum işin gerçeği :smiley:
en azından bu kadar kısa sürede.
yetişmek ve görüşmek dileğiyle diyelim o zaman :smiley:

teşekkürler

Arkadaşlar maalesef ben katılamıyorum,hem aracımın plaka işlemleri yetişmedi hemde havalimanında herkesi bayram iznine gönderdiğim ve işlerin tahminimden yoğun olması dolayısı ile çalışmak durumundayım.Eminim ki çok güzel bir kamp olacak ve dönüşte yükleyeceğiniz fotoğraflarla gitmiş kadar olacağım.
Kalbim sizlerle,herkese iyi bayramlar ve iyi geziler.Benim içinde tadını çıkarın.
Görüşmek üzere....

evetharika bietkinlik oldu bizler döndük ama hala paylaşım sayfamız açılmamış bekliyoruz paylaşım sayfası için

güzel bir etkinlikti...kesinlikle tüm yorgunluklarımıza değdi... bizde foto ve videoları bekliyoruz... ;)

Arkadaşlar,

Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı etkinliğimizle ilgili görüşleri, fotoğraf ve videoları aşağıdaki başlıkta paylaşalım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64960.new#new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri