Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,493
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Cumhur, eksiklerinizin neler olduğunu söylersen, gerekli olup olmadığı konusunda yardımcı olabiliriz..

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Teşekkürler Zerrin hanım :smiley: şimdiden heyecan sardı... eksiklerimizi tamamlama telaşındayız... ;)

Etiketler

Güzel bir etkinlik .... :D

ceranus' Alıntı:
Cumhur, eksiklerinizin neler olduğunu söylersen, gerekli olup olmadığı konusunda yardımcı olabiliriz..

Bartın gezimizden hatırlarsanız orada kullandığımız lafuma çadır ile Bolu Aladalardaki festivalde dahi üşümüştük... (http://www.adrenalinoutdoor.com/Lafuma-Vanoise-4-Kisilik-Kamp-cadiri_7035.html)
Şu anda tek düşündüğüm soğuk olayı... forumda da bahsi geçen 12V luk elektrikli battaniye lerden matın üstüne serip onunda üstüne yün battaniye üstümüze yorgan filan alsak yeterli olur mu diye düşünüyordum...dün akşam efe beyle görüştüğümde uyku tulumu olmadan yeterli olmayacağını öğrendim... Bu arada 4x4 Toyota Hilux Pick-up aldım:smiley:... dolayısıyla araç ile ilgili yapmak istediğim başka projelerim olduğu için uyku tulumunu alırsam o projemde değerlendirip değerlendiremeyeceğim konusunda emin deildim... bu yüzden şu ana kadar uyku tulumu almadan idare ettim... fakat bu etkinlik yakın bir zamanda olduğu için projemi gerçekleştiremeden aladağlardaki kamp için soğuk olayına önlem almam gerekecek... çok uzattım galiba :smiley: ...yani kısaca şimdilik aracımın bakımlarını yaptırıp... 3 adet kaz tüyü uyku tulumu edinip gelmeyi planlıyorum... haliyle seçtiğim uyku tulumları baya bir yekün tutacak... ama ömürlük kullanabileceğim diye düşünüyorum... uyku tulumu konusunda önerilerinize açığım ....

Öncelikle yeni aracını güzel günlerde, güle güle kullan, çok sevindim :smiley:

Uyku tulumunun kaz tüyü olması şart değil, özellikle tulumunu kamp alanına sırt çantanda taşımayacaksan kaz tüyü hiç şart değil, elyaf olan uyku tulumlarının hem fiyatları ekonomik hemde "-" dereceleri oldukça yüksek olan modelleri var, hacim olarak belki biraz daha fazla yer kaplıyorlar ama zaten kamp alanına kadar aracınla gideceğin için bu da sorun değil..

01- Çiğdem AVCI 16 Kasım Sabahı Niğde Terminal
02- Güncel ÖZAK (Zeynep ÖZAK)
03- Özgen ÜNAL ( %60 )
04- Murat ALBAYRAK ( %100 ) 16 Kasım Sabahı Niğde Terminal
05- Efe Karaismailoglu ve Ege + 1 köpek (%100), kendi aracıyla 16 Kasım akşamı
06- Zerrin Yiğiter
07- Ertürk AŞAR (%50)
08 - Fatih Sinan Çimen (Ben zaten burdayım)
09 - Cumhur KÖSE, eşim (Hayriye KÖSE), Yiğit (6 yaş) ve Mert (4 yaş), (%99) kendi aracımız ile 16 Kasım
10 - Ayça Yıldırım (% 100) 16 Kasım

ANKARA'dan KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

Ankara'dan masraf paylaşımlı olarak araç tutulacaktır..

Bayramın 2. günü yani 17 Kasım Çarşamba sabah 07.00 de yola çıkılacak, 20 Kasım Cumartesi, öğlenden sonra geri dönüş için hareket edilecektir..

Sorularınız ve danışma için telefon numaram

Zerrin Yiğiter

05326417532

Listemiz

03- Özgen ÜNAL ( %60 )
06- Zerrin Yiğiter
07- Ertürk AŞAR (%50)
09 - Cumhur KÖSE, eşim (Hayriye KÖSE), Yiğit (6 yaş) ve Mert (4 yaş), (%99) kendi aracımız ile 16 Kasım

ANKARA ARAÇ LİSTESİ

01- Zerrin Yiğiter
02- Mehmet Ekim
03- Feriha Yıldırım
04- Gülsinem Turhal
05- İsmail Gündüz
06- Gülden Ertürk
07-

Selamlar,

01- Çiğdem AVCI
02- Güncel ÖZAK 18 Kasım sabahı Niğde terminal (çamardı minibüsünü yakalayabilirsem demirkazık sapağı) (bu arada görüldüğü üzere benim hanım sukoyverdi :smiley: artık kısmet başka bir yaz faaliyetine inşallah)
03- Özgen ÜNAL ( %60 )
04- Murat ALBAYRAK ( %100 )
06- Zerrin Yiğiter
07- Ertürk AŞAR (%50)

Bu arada bende fazladan 1 adet şişme 1 adet ridge rest mat vardır. Bilgilerinize.

Sevgilerimle,
Güncel

Oooo, günaydın arkadaşlar. Ortalık şenlenmiş maşaallah :smiley:.

Hava tahminleri de iyi gidiyor. Çok güzel olacak. Kamp alanımızda parçalı az bulutlu bir hava bizi bekliyor. Gece 1-2 dereceye kadar düşen sıcaklık değerleri gündüz 17-18 dereceleri bulacak. İlk günler rüzgar yok. Ancak keşişlemeden gelen rüzgar Perşembeden itibaren kuvvetleniyor. 30 km/h'ı bulabilir. Bu da Büyük Alaca tırmanışını yapacaklara biraz sıkıntı yaşatabilir. Tabii dağ bu ne yapacağını kendi bilir.

Listemiz

03- Özgen ÜNAL ( %60 )
06- Zerrin Yiğiter
07- Ertürk AŞAR (%50)

ANKARA ARAÇ LİSTESİ (16 Kasım Salı gece saat 24.00 de çıkış)

01- Zerrin Yiğiter
02- Mehmet Ekim
03- Feriha Yıldırım
04- Gülsinem Turhal
05- İsmail Gündüz
06- Gülden Ertürk
07- Cem Şahin
08-

forumumuz da dün oluşan sıkıntının sebebi belli oldu :smiley: google reklamları için düzenleme yapmaya çalışmışlar anlaşılan.... bu google reklamları hiç hoş olmadı bence... :( ...
NOT: Kullanıcı görüşüdür ;)

Katılımcılar arasında Çadır,U.Tulumu ve mat'a ihtiyacı olan arkadaş yok diye değerlendirme yapılmıştır.Kamp alanına malzeme tedariki yapılmayacaktır.

Saygılarımla,

Murat

Günaydın herkese,

Faaliyete sayılı saatler kalmışken hava durumu almak mümkün müdür acaba? hatta kar durumu vb. bilgileri de netleştirebilirsek çok iyi olur.

Sevgiler.
Güncel

Güncel Özak' Alıntı:
Günaydın herkese,

Faaliyete sayılı saatler kalmışken hava durumu almak mümkün müdür acaba? hatta kar durumu vb. bilgileri de netleştirebilirsek çok iyi olur.

Sevgiler.
Güncel

Günaydın Güncel

Az önce Fatih hoca ile görüştüm.Havanın çok güzel olduğunu bilgisi geldi.Öncesinde yağan kar havaların ısınmasıyla tamamen erimiştir.

COMPETUS' Alıntı:
Günaydın Güncel

Az önce Fatih hoca ile görüştüm.Havanın çok güzel olduğunu bilgisi geldi.Öncesinde yağan kar havaların ısınmasıyla tamamen erimiştir.

bu habere sevindim :smiley: sorunsuz bir faaliyet olur inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri