Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,178

mrdnmz

Hilux N70
Yer
İstanbul, Türkiye
Hem kendimi hem de yeni defender ımızı test etme fırsatı bulduğum bir gezi daha benim için bitti. Herkese teşekkürler. Aracı devrilen arkadaşlara tekrar geçmiş olsun.

image.jpg

Etiketler

Daha farklı tecrübelere sahip olduk bu gezide. Çekme halatından zincir yapıp kalan araba nasıl götürülür onu öğrendik Ender den. Birlik beraberlik içinde doğaya karşı mücadele ettik birazda.

O talihsiz kaza yaşanmasaydı daha keyifli olacaktı ama şükür kimseye birşey olmadı. Akşamında ateş başında muhabbet herkesin içini ısıttı. Herkese teşekkürler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk kamp tecübemizde bizleri de aranıza aldığınız için Ender abiye ve hepinize, ulaşımımızı sağlayan Emre ve Özgür abiye, hoş sohbeti için Derya ve Tafa abiye, ve hoş sohbet eğlence için herkese teşekkür ederim. Aracı deviren arkadaşa tekrardan geçmiş olsun. Bir daha ki buluşmada görüşmek üzere.

Sizden ayrilmak zorunda kalan 3 lu araba grubu nihayet saglikli bir sekilde evimize geldik.
Detaylari ve fotolari sonra paylasacagim.
Ama oncelikle araci devrilen arkadaslara buyuk gecmis olsun.
Biz menekse yaylasina vardik varmasina ama saat nerdeyse 20:00 i bulmustu.
Ahmet Erciro ya cok tesekkur ederim . Zira yanimizda olmasa yaylaya hic varamizdik.
Bu araca surekli bizle iletisim kurmaya calisan Ender ime, Erman Abime ve Mert e cok tesekkur ederim.
Zira hakketen iletisim olmadigi zaman rota duZenleyemiyoruZ ve karanlik ve yogun kar yagisinda hedefe varmaya calismak cok zormus . Bunuda bu gezide ogrendik :smiley:
Daha sonra detaylari sizin ile paylasacgim.
Sevgiler.

Kimin aracı neden devrildi anlayamasak da büyük geçmiş olsun. Epey maceralı geçmiş anlaşılan. Sonuçta sağ salim geri dönmeniz ise sevindirici. Land'çiler bulur yolunu 8)

Daha çok fotoğraf ricası...

BOBO' Alıntı:
Sizden ayrilmak zorunda kalan 3 lu araba grubu nihayet saglikli bir sekilde evimize geldik.
Ahmet Erciro ya cok tesekkur ederim . Zira yanimizda olmasa yaylaya hic varamizdik.
Bu araca surekli bizle iletisim kurmaya calisan Ender ime, Erman Abime ve Mert e cok tesekkur ederim.
Zira hakketen iletisim olmadigi zaman rota duZenleyemiyoruZ ve karanlik ve yogun kar yagisinda hedefe varmaya calismak cok zormus . Bunuda bu gezide ogrendik :smiley:
Sevgiler.
Kazasız belasız dönmenize sevindim. Sizden ayrıldıktan sonra iletişim kuramamamız çok kötü oldu :( ancak aşağıda Hüseyin abiyle buluşunca sizden iyi haber alabildik.
Hatta 1-2 kere Hüseyin abi yukarı çıkmaya niyetlendi ama havanın kararması ve dona çekmesi ve alternatif yolların tam belli olmaması yüzünden onu vazgeçirdik :(
Neyseki kimseye birşey olmadı. Yorucu ama keyifli (kazayı saymazsak) bir gün geçirdik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rica ederim Bobo ve Ibrahim bey ;)
Araci devrilen arkadasa gecmis olsun. Menekseye cikan ekibe katilmak isterdim ama ne telsizden ne de telefondan iletisim saglayamadik malesef :( Navigasyonda kayitli yollarim hep basilmamis karla kapliydi ben de neredeyse inonu yaylasina kadar ciktim izleri takip edip. 40-50cm karda baya zorlandik, Ibrahim bey zincir kirinca donmeye karar verdik. LR bulusmasi hava sartlarinin azizligine ugradi ozetle.

Evet baya maceralı bir yolculuk olmuş ama aracın çok bilmişlik yapmayayım ama lastıklerinde bir sorun var yoksa rahatça gidebilecek araç ve deneyimli şöför yanılmıyorsam mert kullanıyor aracı

Hava çok değişkendi. Durmadan kar yağdı ve arada ayaza çekti. Bir araç geçtikten sonra yol buza dönüyordu hemen. Dik rampalardaki dur kalklar büyük sıkıntı oldu. Devrilen araçta neredeyse 40derecelik rampada kaldığı için geri kayarak uçtu. Kısaca lastik ve pilotaj kadar şansta önemliydi bana göre. Rampalarda yürümekte bile zorluk çektik.
Ben en alakasız ekstrem desenle girdim arkada kilit olmasaydı bende sıkıntı yaşardım kesin.

BOBO' Alıntı:
Sevgiler.

Burakcığım rica ederim. Amacımız zaten bir arada olmaktı bunu birazda olsa başardık. Size yardımım dokunduysa ne mutlu bana..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR