Gezenbilir Kıbrıs'ta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,350
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta

selamlar arkadaslar!

vallahı gelmenız ayrı bır renk kattı pazar gunku gezımıze. muthis bir gun oldu. serdar'a tekrar cok tesekkur ederim n95 araba sarj aleti icin :-[ cok sagol .

ayrica beni tanimaniz cook sevindirdi. "haaa, hus55 sizisiniz.....!" aslinmda aksi olan benim cabrio'nun olmamasi :( G300'u tam istedigim gibi kullanamadim....hanim'a soz verdim yavas ve dikkatli olacaydim :mad:

birde unutmadan,insallah nadir abimiz icin benim G'nin resimleri vardir....nadir abimizi ve mehmet abimiz merak ediyordur.. ;D

selamlar.

Etiketler

biz atv ekibi olarak bir gün sonra döndük simdi adana dayız. ben de arabayı hala yıkatmadım ama saganak yagmur aldı butun topragımı:smiley:
haberi pazar aksamı yapmayı dusunuyorum..ulke gundemı degısmezse:smiley: herkese cok tesekkurler, kıbrısta cok guzel arkadaslarımız var artık, gumrukte sorun yasadık diye aradıgımdan 2 dakika sonra limanda yanımızda biten hakan arkadasımıza, gece vaktı bize plaket yaptırıp getıren niyazi ye, sempati otelin sahibi burcu beye cok cok tesekkurler ve saygılar...arkadaslarımız pilot özcan bey ve esıne de cok tesekkurler
bi de soguk fotocu arkadasımıza tesekkurler:smiley::smiley::smiley:

Serkan, sana ve Mehmet abiye de teşekkürler. Sorunsuz döndüğünüze sevindim. Dediğin gibi Kıbrıs'ta artık çok değerli arkadaşlarımız var.

Haberinizi dört gözle bekliyoruz. ;) Ben de fotoğrafları ayıklıyorum, en kısa zamanda gezi detaylarıyla beraber paylaşacağız.

biz kıbrıs ta art tv ye de görüntü verdik onlar da persembe gunu yayınlayacaklar bz kacırsak bıle bana cd yı verecekler buraya yuklerız..

Çok güzel. :smiley:

O zaman Kıbrıs'ta ki arkadaşlar da perşembe günü takip etsinler orda. Size de görüntü ulaşınca, yükleriz siteye.

Arkadaşlar hoş geldiniz çalşmaktan ve hastalıktan bunaldığım şu günlerde fotoğraflarınız moral ve keyif vericek heyecanla bekliyorum ::smiley:

arkadaşlar kıbrıs gezisin birkaç fotoğrafla süsleyelim ki ikıbrıs hatıraları ölümsüzleştirelim:smiley:

Gökhan bey

Fotoğraflar için teşekkürler... :smiley: Gerçekten ölümsüzleştirilmesi gereken bir geziydi. En kısa zamanda bizden de fotolar olacak.

işte yeni bir dostluk fotoğrafı daha!!

12 nisan kktc_15.jpg

Yorucu bir etkinliği daha dün itibarıyla tamamladık. Kıbrıs'ta kazandığımız dostlar, sanaldan gerçeğe dönen dostluklar bu gezinin sağladığı en büyük fayda idi. Kıbrıs'taki dostlara selamlarımı ve sevgilerimi sunuyorum ...

Bu uzun yolculuğu paylaştığım tüm ekip arkadaşlarıma..Kıbrısa geçtiğimizde şahsen beklediğimin çok fazla üstünde ilgi alaka ve misafirperverlik gösteren tanışmış olduğum tüm o sıcak kanlı samimi arkadaşlara çok çok teşekkür ederim..Gayet keyifli bir gezi oldu (mülteci faaliyetleri hariç) :D :D ;)

Arkadaşlar hoş geldiniz, gözlerimiz yolarda kaldı, dün Uğur abiyi online görünce çok sevindim, ohh dedim sanki bir yük kalktı üzerimden :D Anlatacaklarınızı, paylaşacağınız güzellikleri ve hikayeleri dört gözle bekliyoruz. :smiley:

Hoş geldiniz arkadaşlar.
Kıbrısta beraberdik ama işlerimizin yogunlugu geregi sizleri orda bırakıp dönmek zorunda kaldık.
Umarım feribot yolculugunuz gidişteki kadar zor olmamıştır. :D :D :D

Kıbrısa giden ekibi kutluyorum, bir mersinli olarak o feribot yolculuğunun ne kadar eziyetli olduğunu ve hep arıza yaptıklarını bilirim.yorgunluklar unutulur güzellikler ve dostluklar kalır umarım...

Arkadaşlar hoşgeldiniz.Ayaklarınıza sağlık.Sizleri yavruvatanda karşılayan dostlara da kucak dolusu selamlar.Özellikle Hüseyin'e. ;D

Gezi anlatımı aşağıda verdiğim başlık ve linkte arkadaşlar...

Gezenbilir, Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Motor Sporları Festivali'nde (9-14 Nisan 2009)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29974.0

Gökhan (yüksel) arkadaşım, burada verdiğin fotoğrafları ana konuya da yükler misin?
İstanbul'a bekliyoruz, unutma... Sevgiyle gözlerinden öperim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri