Gezenbilir Kıbrıs'ta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,351
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta

nerdeyse gelmişlerdir herhalde gezenbilir adına cok faydalı katılım ve tanıtım fırsatı olmuştur bu gezi görseleri merakla bekliyoruz

Etiketler

Çok yorucu ama bir o kadar'da keyifli,zevkli bir gezi oldu arkadaşlar.Bize gösterilen ilgi alaka ve misafirpervelik müthişti.Ben işlerim sebebiyle dönüşümü uçakla yapmak zorunda kaldım.Ama aracım vazifeye devam ediyor.
Az önce yaptığım telefon görüşmesinde arkadaşlarımızın şu anda Adapazarında olduklarını öğrendim.Çok yorgun halde olduklarını dinlene dinlene yavaş yavaş geliyorlar.
Hayırlısıyla gelsinlerde gezi ile ilgili detay ve fotoğrafları paylaşmaya başlarız.

DSC07071.png

Evet hayırlısı ile dönsünler... Yüksel aracına biz de bindik Ankara'da, çamurları ile çok şıktı :smiley:

evt hayırlısıyla gelsinler yüksel hocam sizde hoş geldiniz merakla beklemedeyiz kalbimiz onlarla

ceranus' Alıntı:
Evet hayırlısı ile dönsünler... Yüksel aracına biz de bindik Ankara'da, çamurları ile çok şıktı :smiley:
O çamurları taaa Kıbrıs'dan getirdik. :smiley: :smiley:

Evet bundan sonrada seferlerimiz eminim devam edecektir.Çünkü orada çok değerli dostlar kazandık.Hepsi birbirinden değerli bir çok dost.İnşallah gezenbilir'in Kıbrıs gezileri gelenekselleşecektir.

Valla Yaşar hoca ne beşparmağı nede on parmağı kaldı gezmediğimiz.Hemen hemen tüm Kıbrısı gezdik.Benzini ucuz bulunca 600-700 km yol yaptık Kıbrısta. :D :D Eee nede olsa GEZENBİLİR. ;) ;)

akdeniz sahilinde arkadaşlar bayagı coşmuş zatenn :smiley: bayagı eglenceli saatler geçirmişlerdir umarız..

Hoşgeldiniz ;)
Gezi detaylarını ekibin devamındanmı alacağız :smiley:

Arkadaşlar

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler.

Sağ salim döndük... Uykusuzluk, yorgunluk fazlasıyla var ama, orada tanıştığımız değerli insanlar ve geziden aldığımız keyif yorgunluğu unutturuyor.

En kısa zamanda fotoğraflarla beraber, gezi detaylarını paylaşacağız. ;)

Hoşgeldiniz Arkadaşlar ,

yüksel' Alıntı:
akdeniz sahilinde arkadaşlar bayagı coşmuş zatenn :smiley: bayagı eglenceli saatler geçirmişlerdir umarız..

Gökhan Bey ,
Sizde Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz.

Paylaşımlarınızı bekliyoruz her zaman.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat,

Televizyonda ne zmn gösterilecek acaba bu gezi bir bilginiz var mı? Heralde Atv de gösterilecek ama zamanını bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri