Getir caddy de tırmalattıralım biraz... ;D ;Dpaşalı' Alıntı:vv caddy bendede strap var![]()
![]()
aaaa selahattin abi beni eklemiş yahudogan oto' Alıntı:mert... land rover 110
merhaba sadece kendi fikrim yanlış anlaşılma olmasın rica ediyorumCOY' Alıntı:tavsiyeleri dinlemeye çalışıyorum
çoçuk koltuğu özel kenar kafalığı da var. Aracımız Nissan Terrano II 2.7 TDI. ısıtmada şimdiye kadar sıkıntı hiç yaşamadım ama tekrarlıyorum, tavsiyelere göre çok yemezse yoldan dönerim artık.
2.mahmut' Alıntı:merhaba sadece kendi fikrim yanlış anlaşılma olmasın rica ediyorum
hava ve etap bence 10 aylık minik bebecik olan yeni gezi arkadaşımıza şu anda uygun değil, ama kısmetse seneye bu zaman daha sıcak havada en genç üzemile gezmekten zevk alacağız
2.mahmut' Alıntı:Sorum var?
hasan abi ve ahmet abi ye:
anlaşılan 15 arac civarı olacağız
1 - sabah buluşma noktasında gecen seferlerdekı gibi kahvaltı borek mesaisi olacakmı yoksa tok mu gelelım,
2- gezi sonrası yemek işini müstakil olarak mı halledeceğiz yoksa ortak butce ile kemerden alışveriş mi yapacağızz
2.mahmut' Alıntı:Sorum var?
hasan abi ve ahmet abi ye:
anlaşılan 15 arac civarı olacağız
1 - sabah buluşma noktasında gecen seferlerdekı gibi kahvaltı borek mesaisi olacakmı yoksa tok mu gelelım,
2- gezi sonrası yemek işini müstakil olarak mı halledeceğiz yoksa ortak butce ile kemerden alışveriş mi yapacağızz
Geçmiş olsun abi, önemli birşey yoktur umarımdamast' Alıntı:Selam Arkadaşlar
Babam rahatsiz olduğundan dolayı ne yazıkkı gelemiyorum.size bol çamurlar dierim haftaya inşallah isoff da olurum selamlar
Murat