KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road'a Gidiyor! (10 Ekim 2010)
Sorum var?
hasan abi ve ahmet abi ye:
anlaşılan 15 arac civarı olacağız
1 - sabah buluşma noktasında gecen seferlerdekı gibi kahvaltı borek mesaisi olacakmı yoksa tok mu gelelım,
2- gezi sonrası yemek işini müstakil olarak mı halledeceğiz yoksa ortak butce ile kemerden alışveriş mi yapacağızz
COY' Alıntı:
tavsiyeleri dinlemeye çalışıyorum
çoçuk koltuğu özel kenar kafalığı da var. Aracımız Nissan Terrano II 2.7 TDI. ısıtmada şimdiye kadar sıkıntı hiç yaşamadım ama tekrarlıyorum, tavsiyelere göre çok yemezse yoldan dönerim artık.
merhaba sadece kendi fikrim yanlış anlaşılma olmasın rica ediyorum
hava ve etap bence 10 aylık minik bebecik olan yeni gezi arkadaşımıza şu anda uygun değil, ama kısmetse seneye bu zaman daha sıcak havada en genç üzemile gezmekten zevk alacağız
2.mahmut' Alıntı:
merhaba sadece kendi fikrim yanlış anlaşılma olmasın rica ediyorum
hava ve etap bence 10 aylık minik bebecik olan yeni gezi arkadaşımıza şu anda uygun değil, ama kısmetse seneye bu zaman daha sıcak havada en genç üzemile gezmekten zevk alacağız
2.mahmut' Alıntı:
Sorum var?
1 - sabah buluşma noktasında gecen seferlerdekı gibi kahvaltı borek mesaisi olacakmı yoksa tok mu gelelım,
2- gezi sonrası yemek işini müstakil olarak mı halledeceğiz yoksa ortak butce ile kemerden alışveriş mi yapacağızz
2.mahmut' Alıntı:
Sorum var?
Onlar araç hazırlama derdindeler ben cevap vereyim;
Buluşma yeri bu sefer kemer meydan değil. Kahvaltı olayı halledilip gelinse daha iyi olur.
Listedeki herkeste araç olmayacak. 7-8 araç tahmin ediliyor. Ama insan sayısı fazla olacağı için öğlen tercihi sucuk olacak. Sucuk istemeyenler yanlarına ekmek arası yaptırabilir.
Yemek için son 2-3 gezidir ortak kasa uygulaması benimsendi. Kişi başı 10-15 TL arası toplanır.
Az kaldı, yakında aracım standart olmayacak Haftaya süspansiyonu yükselticez, sonra da lastiklere sıra gelecek... Hasan abi, bir sonraki geziye adımı şimdiden yazın