Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,019
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

pancarmotorcu' Alıntı:
Haldun abi,ekip saglam,arkadaşlık dostluk,yardımlaşma ne istersen var işin özeti bu

Tebrikler... bu gezinin ardından söylenebilcek en güzel kelimeler abicim

Etiketler

harika bir organizasyon,çok güzel resimler ve paylaşımlar,herkese teşekkürler...
ümit vitarayı da güzel yapmışsın süper olmuş.....

çok güzel gezi olmuş insallah kısa zamanda benim aracın eksiklerinin tamamlanması durumunda katılım gerçekleştiricem

Güzel bir gün geçirip iyi bir açılış yapmışsınız, resimleri çekenlerinde ellerine sağlık...oradaymışız gibi hissettik......

Ahmet...araban daha yakışıklı duruyor sanki... ;D ;D...tekrar güle güle kullan... ;)

Hakanım.....face'de son eğitim grubuna haber ilettiğin için için de ayrıca teşekkürler....

birkaç kişi plaka aramış gördüğüm kadarı ile...benim eski plaka elinize geçerse olduğu yere gömün.. ;D..noterden kayıp taahhüdü verdim çünkü... ;D ;D

kimse video yüklemedi, video çeken olmadı diye düşünüp üzülürken yancımın telefonundaki birkaç video dikkatimi çekti; teknik imkanlardan dolayı şuan için yükleyemiyorum fakat en kısa sürede ekleyeceğim bu arada sizlerde de varsa yükleyiniz lütfen
selamlar
ümit

pancarmotorcu' Alıntı:
Haldun abi,ekip saglam,arkadaşlık dostluk,yardımlaşma ne istersen var işin özeti bu

Kardeş,

Her şey iyi güzelde, bazı yanlışlar var.. mesela.. ortalıkta elinde sigara ile dolaşıp yanlış örnek olan kişiler mevcut,özellikle bunlardan biride sivil savunmacı olacak,yazık,doğa havasını kirletmektesiniz..ayrıca bira kaldıranlarda yayınlanmış.. bunların yayınlanması yassak değilmi..Rütük görmesin, ve yemek olayı.. yapan var,yapamayan var,yiyen var,yiyemeyen var,içen var,içemeyen var... daha saymayayım diyeceğim ama,ortalık Kel lerden geçilmiyor.. görüntü kirliliği var be kardeşim..araçlar çamur içinde,üst baş çamur, koskoca adamlarsınız,yakışıyormu size hiç..?? o araçları o hale getirirken düşünmüyormusunuz hiç,milli servet diye.. yazık,çok yazık.. hele o kaza geçiren arkadaşa yapılan müdahale..içler acısı ya.. sözde sivil savunmacı arkadaş yapmış bir şeyler..valla benim gördüğüm doğadan bulunan odunların ayağa sarıldığı..ayrıca yaralı taşıma araç şoförü pek tekin gelmedi.. bana biraz biracı gibi geldide..Allah'tan sağsalim ambulansa ulaştırmışlar..iyiki orman içerisinde bir yerlere atmamışlar arkadaşı..üstelik doğaya verilen zarar cabası..o kadar uğraşacağınıza hafta sonları tarlaları sürmeye yardım etseniz ya.. çiftçilerimize destek olursunuz be kardeşim..hem hafta sonu ormanda tatilini geçirip dinlenmeye çalışan hayvancağızlarıda rahatsız etmemiş olursunuz..ayrıca evlerde anneler veya hanımlarınızda biraz olsun çamur,toz,toprak temizlemekten kurtulupta dinlenmiş olur ve çok dualarını alırsınız ha...
ama neyse hadi olmuş bitmiş artık bu seferde..bir daha olmasın sakın...biraz akıllı olun be kardeşim..

Kemal Sarıgül

olcaytogezer' Alıntı:
Güzel bir gün geçirip iyi bir açılış yapmışsınız, resimleri çekenlerinde ellerine sağlık...oradaymışız gibi hissettik......

Ahmet...araban daha yakışıklı duruyor sanki... ;D ;D...tekrar güle güle kullan... ;)

Hakanım.....face'de son eğitim grubuna haber ilettiğin için için de ayrıca teşekkürler....

birkaç kişi plaka aramış gördüğüm kadarı ile...benim eski plaka elinize geçerse olduğu yere gömün.. ;D..noterden kayıp taahhüdü verdim çünkü... ;D ;D
Sağolasın Abi.... :smiley:

çok güzel bir gezi olmuş. bol çamur, bol çeşit 4x4, ve bol tanıdık simalar...
kaçırılmış bir organizasyon :'(

emeği geçenlerin, fotoları paylaşanların ellerine sağlık.
bir süredir uzak kalmıştım ama döneceğim inşallah ;)

videocuk:

http://www.dailymotion.com/video/xf9rml_10-10-10-kemerburgaz_auto

ARKADASLAR COK GUZEL YERLER COK GUZEL BIR AKTIVITE BENID KABUL EDERSENIZ BENDE KATILMAK ISTERIM BIRGUN AMA BENIM ARACIMDA OYLE OZEL EKIPMANLARIM YOK NORMAL BIR CHOREKEE JEEP BENIMKI SIZIN ICIN SAKINCASI YOKSA DAVET EDERSENIZ GELMEYE CALISIRIM SAYGILARIMLA

İLKER İLKON' Alıntı:
ARKADASLAR COK GUZEL YERLER COK GUZEL BIR AKTIVITE BENID KABUL EDERSENIZ BENDE KATILMAK ISTERIM BIRGUN AMA BENIM ARACIMDA OYLE OZEL EKIPMANLARIM YOK NORMAL BIR CHOREKEE JEEP BENIMKI SIZIN ICIN SAKINCASI YOKSA DAVET EDERSENIZ GELMEYE CALISIRIM SAYGILARIMLA

U kilit, MT Lastik ve strap olmadan çok zor olur ;)

mrstar' Alıntı:
videocuk:

http://www.dailymotion.com/video/xf9rml_10-10-10-kemerburgaz_auto
Ümit ciğim senin araç hazırmış.... Belli oldu..... Bu hafta sonu görüşmek ü<ere....

bekece' Alıntı:
Ümit ciğim senin araç hazırmış.... Belli oldu..... Bu hafta sonu görüşmek ü<ere....
Büyük ihtimal cumartesi öğlen ordayim araba yıkandı çamura girmem piknik yapariz
Sevgiler ümit ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR