Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,019
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

.

SAM_0680.jpg

SAM_0681.jpg

SAM_0682.jpg

SAM_0683.jpg

SAM_0684.jpg

Etiketler

benden bu kadar arkadaşlar, çok güzel bir geziydi inşallah en kısa zamanda tekrarını yaparız. herkese afetsiz günler dilerim
Ozan Çankaya

SAM_0719.jpg

SAM_0720.jpg

pancarmotorcu' Alıntı:
haldun abi,krosçuyu arka kasada götürürken ,tapa gaz gittin herhalde zıplamaktan krosçunun bacagı yerine gelmiş ;D ;D
Bu gidişle bizim toyotanın şöhreti top gear programındaki aracın önüne geçecek gibi hasta olanı kasaya yatırıp iki etap geçiyosun hasta iyi oluyo ;D şaka bir yana kazanın yaşandığı andan itibaren ilkyardım anlamında duruma hakim olup bilgi beceri ve deneyimleriyle kazazede arkadaşımızın ambulansın gelebildiği yere intikalini sağlayan A.Ozan Çankaya, Hakan Bulu,Selehattin Usta,Tolgaa ve can'ı gönülden yardımcı olabilmek için çırpınan tüm Gezenbilir ailesindeki arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. ambulanstan inen doktor arkadaşımızın gözlerindeki şaşkın ifadeyi görmeliydiniz, kazazede arkadaşın bacağına bakarken 5 cm çap ve bacak boyu düzgün odunlar ve 2 adet lata arasına alınıp sarmalanmış bacağa bakarken bu ortamda bunu nasıl becerdiniz der gibiydi.

Haldun abi bizleryaşadığımız sürece her tür acil durumlarla karşılaşmaya mahkumuz, hele off road gibi bir sporu amatör olarak yapsak bile. burda önemli olan hepimizin bu ve buna benzer acil durumlar karşısında ne yapacağımızı hatta neler yapmamamız gerektiğini öğrenmemiz gerekiyor. ben bu anlamda acil durumlarda neler yapılabileeği ile ilgili isteyen herkeze elimden geldiği kadar yardımcı olmaya hazırım. inşallah bu konular ile ilgili kendini eğitmek isteyen çok arkadaşımız olur.
Ozan Çankaya

Bol fotoğraflı, süper bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler...

çok güzel gezi olmuş zatan olacayıda baştan belliydi ne yazıkki katılamadım .aslında bütün günümde kemerde geçti ama bitürlu karşılaşamadım.

Merhabalar ben de bir 4x4 tutkunuyum. Ancak henüz kendi 4x4 aracım yok. Siteyi ilgi ve zevkle takip ediyorum. Organizasyonlar, sohbetler, kurulan dostluklar çok güzel. Daha önce de iftar organizasyonu için bir sorum olmuştu ve son derece ilgili cevap almıştım. Katılamamış olmama rağmen o zaman verilen destek için de teşekkürler.
Bu organizasyon da foroğraflardan takip ettiğim kadarı ile son derece keyifli geçmiş. Orda olmayı da çok isterdim. Asıl soruma gelecek olursam, :smiley: söylediğim gibi benim kendi aracım yok ancak, benzer bir organizasyona araçsız olarak üye kabul ediyormusunuz? Araçlı üyelerin aracında yer olması durumunda tecrübe açısından böyle bir katılım söz konusu olabilir mi?
Umarım mesaj kirliliği yaratmamışımdır.

exclusive' Alıntı:
Merhabalar ben de bir 4x4 tutkunuyum. Ancak henüz kendi 4x4 aracım yok. Siteyi ilgi ve zevkle takip ediyorum. Organizasyonlar, sohbetler, kurulan dostluklar çok güzel. Daha önce de iftar organizasyonu için bir sorum olmuştu ve son derece ilgili cevap almıştım. Katılamamış olmama rağmen o zaman verilen destek için de teşekkürler.
Bu organizasyon da foroğraflardan takip ettiğim kadarı ile son derece keyifli geçmiş. Orda olmayı da çok isterdim. Asıl soruma gelecek olursam, :smiley: söylediğim gibi benim kendi aracım yok ancak, benzer bir organizasyona araçsız olarak üye kabul ediyormusunuz? Araçlı üyelerin aracında yer olması durumunda tecrübe açısından böyle bir katılım söz konusu olabilir mi?
Umarım mesaj kirliliği yaratmamışımdır.
Ne olursan ol gene gel...... ;) Bu tip şeyleri dert etmenize gerek yok...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR