aliozanc
Elbet seninde kendin için yapacağın birşey vardır
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar
.
.
Bu gidişle bizim toyotanın şöhreti top gear programındaki aracın önüne geçecek gibi hasta olanı kasaya yatırıp iki etap geçiyosun hasta iyi oluyo ;D şaka bir yana kazanın yaşandığı andan itibaren ilkyardım anlamında duruma hakim olup bilgi beceri ve deneyimleriyle kazazede arkadaşımızın ambulansın gelebildiği yere intikalini sağlayan A.Ozan Çankaya, Hakan Bulu,Selehattin Usta,Tolgaa ve can'ı gönülden yardımcı olabilmek için çırpınan tüm Gezenbilir ailesindeki arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. ambulanstan inen doktor arkadaşımızın gözlerindeki şaşkın ifadeyi görmeliydiniz, kazazede arkadaşın bacağına bakarken 5 cm çap ve bacak boyu düzgün odunlar ve 2 adet lata arasına alınıp sarmalanmış bacağa bakarken bu ortamda bunu nasıl becerdiniz der gibiydi.pancarmotorcu' Alıntı:haldun abi,krosçuyu arka kasada götürürken ,tapa gaz gittin herhalde zıplamaktan krosçunun bacagı yerine gelmiş ;D ;D
Ne olursan ol gene gel......exclusive' Alıntı:Merhabalar ben de bir 4x4 tutkunuyum. Ancak henüz kendi 4x4 aracım yok. Siteyi ilgi ve zevkle takip ediyorum. Organizasyonlar, sohbetler, kurulan dostluklar çok güzel. Daha önce de iftar organizasyonu için bir sorum olmuştu ve son derece ilgili cevap almıştım. Katılamamış olmama rağmen o zaman verilen destek için de teşekkürler.
Bu organizasyon da foroğraflardan takip ettiğim kadarı ile son derece keyifli geçmiş. Orda olmayı da çok isterdim. Asıl soruma gelecek olursam,söylediğim gibi benim kendi aracım yok ancak, benzer bir organizasyona araçsız olarak üye kabul ediyormusunuz? Araçlı üyelerin aracında yer olması durumunda tecrübe açısından böyle bir katılım söz konusu olabilir mi?
Umarım mesaj kirliliği yaratmamışımdır.