Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
242 foto yetmedi mi Deniz sadece bendeki rakam bu diğer arkadaşlarımızın çektikleri de var.
Ama haklısın. O gün fotoğraf çekip eklemeyen çok arkadaşımız var sanki. Ben bir ara herkesi fotoğraf çekerken görmüştüm ;D
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
Çok istememe rağmen gelemediğim bir geziydi, Eftelya fotolar muhteşem ellerine sağlık; ama bana da sanki bu fotolar az gibi geldi devamlı fotolğraflara bakıp iç çekiyorum :'( o yüzden bana da yetmedi valla ;D
esra en az 20 fotoraf mekinesi vardı şakır şakır resim çekildi nerde bu resimler onu merakettim ???
ben fazla resim çekemedim en fazla 20 kare var bende zaten 4.5 tanesini attım gerisinide atıcam en kısa zamanda
ama ellinde resim olan çok artkadaş var bence