Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 302
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,604
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Dakika başı dur inicem ben, fotoğraf çekicem demelerim işe yaramış o zaman :smiley: beğenmenize sevindim. Ne yalan söyleyeyim bazı kareler var ki bende çok çok beğendim :smiley: iyi arşiv oldu bana da..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Esra tşkler ellerine saglık müthiş fotograflar cekmişsin diger fotografcı arkadaşlarda harika görüntüler yakalamış onlarında ellerine saglık

bende gezinin ortalarında 4x4 fronteramı 4x2 ile değiştirdim hehe ön hub lar arızalandı bildiğiniz gibi 4x2 devam ettim hatırlarsınız 1 sola dönüş oo dönüşü yaptıktan sonra tepeyi tamamlamış oluyorduk ben dönüşte kalmıştım çünkü sol aksın hakereti ile tam sol olan direksiyon aks ı hub a bağlayan o incecik segmanı atırmış ve hub kilit mekanızması boşa çıkmış ve ben oo dakikadan sonra 4x2 idim

saolsun eleman fren disklerini tornaya gönderdikten sonra sol diski toplarken hub da hata yapmış aks kafasını hubs dan geçirdikten sonra hubs ın ortasındn takılan ve aksı sabitleyen segmanı tam oturtamayınca bizimkisi bir aks hikayesi olmuş ve hub lar devre dışı kalmış bugun bu ufak teknik arızayıda halletim birde patlatma yapan buji kablolarımın orjinalleri ile değiştirdim 3 numaralı buji kablomun buji başlığı yarılmış ondan patlatmaya başlamış 4x2 olmama rağmen 1 kere kuma saplandım onun haricinde heryerden rahat geçtim veya ufak tefek batma gibi çokmüş yerlerden de kendi çabalarımla çıktı aracım

masraf hub a segman aldım 5 tl
orj buji kablosu 75 tl

BU RESİMLERİN VE ARKADAŞLARIMLA EĞLENMENİN BEDELİ PAHA BİÇİLEMEZ reklam sloganı gibi oldu

Esra süper resimler ciddi hayran kaldım kumun tam ortasındaki sopa hayatımda ilk defa bu kadar gözüme hoş göründü

eftaLYa' Alıntı:
Dakika başı dur inicem ben, fotoğraf çekicem demelerim işe yaramış o zaman :smiley: beğenmenize sevindim. Ne yalan söyleyeyim bazı kareler var ki bende çok çok beğendim :smiley: iyi arşiv oldu bana da..

yaramaz mı hiç, hem de ne güzel olmuş, gerçi bikaç defa esra yı unuttuk aha geri dönuyorum ben diye panikledim ama allahtan her seferinde bulduk:smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44868.new#new

arkadaşlar hadi 2009'un son gezisine...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44868.new#new

süper bir gezi olmuş.

bize gezinin tüm keyfini muhteşem kareleriyle yansıtan ve yaşatan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

evedilaz' Alıntı:
arkadaşlar bu konuyu atlamayın lütfen herkesin gözünden bana ait karelere ihtiyacım var

denizcalikoglu@hotmail.com

eee esradan başka kimseden resim gelmedi sagolasın esra bu arada . kimsede resim yokmu yani ????? allahtan arşiv saglam eskilerden koyacazzz öyle olsun

evedilaz' Alıntı:
eee esradan başka kimseden resim gelmedi sagolasın esra bu arada . kimsede resim yokmu yani ????? allahtan arşiv saglam eskilerden koyacazzz öyle olsun

Fotonun en can alıcısını avatarına yerleştirmişsin bile daha ne olsun arkadaş ;D ;D

arkadaşlar bende de resimler var.en kısa zamanda yüklicam.
ayrıca boşnak böreği yemeğe davetli miyim?
ben de foto çektim ben de hakettim:smiley:

nadja' Alıntı:
arkadaşlar bende de resimler var.en kısa zamanda yüklicam.
ayrıca boşnak böreği yemeğe davetli miyim?
ben de foto çektim ben de hakettim:smiley:
Söylenecek söz mü kaldı şimdi.. :D :D Önce resimler tabii ki...

Bol bol foto çekip birde yükleme ile uğraşan Esra Hanım , Tevfik Bey, Haldun Bey ve diğer arkadaşlara çok çok teşekkürler , ayrıca Nadja hanımada peşinen teşekkürler :D :D :D

Gerçekten muhteşem bir etkinlik olmuş emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.görüşmek üzere

HOŞÇAKALIN

evedilaz' Alıntı:

Sende hemen darılıyorsun Cem kardeş iş yerinde foto ne arasın akşam olsun eve gidelim hele az sabır yaaa :smiley: :D

çok kişinin katıldığı güzel bir gezi olmuş

arkadaslar gezınız guzel olmus emeyı gecen arkadaslar tşkler sunrım

Çok güzel bir etkinlik olmuş,şehir dışında olduğumuzdan dolayı etkinliğe katılamadık,inşallah bir dahaki sefere aranızda oluruz.Ayrıca resimlerde gerçekten bir harika,bizimde bu karelere giremememiz çok büyük kayıp.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR