Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 302
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,523
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

devam

ciftalan11.jpg

ciftalan12.jpg

ciftalan13.jpg

ciftalan14.jpg

ciftalan15.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

cemtascioglu' Alıntı:
eve geldım once banyoya attım kendımı bıde hanımı almaya gıttım gezı sırasında gbs den cıftalana dırek cızgı cektım 10 dk da gıdıcem ya uyanıkız ya 40 dakkada vıncleye vıncleye gıttım foto yok acelem vardı hanım beklıyordıye

alem adamsın Cem :D :D

Valla Cem bizde bekliyoruz mangalı yaktık. Ama malum benim yanımda 2,5 hanımefendi vardı. Fazla dayanamadık. ;D ;D

Bombardıman öncesi bir teşekkür edelim ;D ;D

Ahmet ve Hasan arkadaşlar başta olmak üzere emeği geçen herkese ve tüm katılımcı arkadaşlara çok çok teşekkürler :D keyfli bir gündü.

aozturk' Alıntı:
alem adamsın Cem :D :D
sorma ahmet abı çakalız ya hanımı aldıktan sonrada akıllanmadık teklar cızgı ocaklara oradada su bırınkıtısınde hendek varmıs arabanın on taraf suya dustu ama ne dustu arabaya suda gırdı hesap et arkada agaç ta yok mozbur one verdık bıde arabayı 40 derece yatırdık valla zor cıkarttım devrılıyordu son 45 derece benım arabadakı yan yatma gostergesı sonu gorduk yanı

Bakkan' Alıntı:
Valla Cem bizde bekliyoruz mangalı yaktık. Ama malum benim yanımda 2,5 hanımefendi vardı. Fazla dayanamadık. ;D ;D
sorma

DSC03125.jpg

DSC03127.jpg

DSC03126.jpg

DSC03113.jpg

DSC03084.jpg

niy
cemtascioglu' Alıntı:
sorma ahmet abı çakalız ya hanımı aldıktan sonrada akıllanmadık teklar cızgı ocaklara oradada su bırınkıtısınde hendek varmıs arabanın on taraf suya dustu ama ne dustu arabaya suda gırdı hesap et arkada agaç ta yok mozbur one verdık bıde arabayı 40 derece yatırdık valla zor cıkarttım devrılıyordu son 45 derece benım arabadakı yan yatma gostergesı sonu gorduk yanı
sorma

geçmiş olsun niye bize haber vermedin

:mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri