hazanfer
Uçmasamda Yükseklerde Hayalim :)
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
devam
devam
cemtascioglu' Alıntı:eve geldım once banyoya attım kendımı bıde hanımı almaya gıttım gezı sırasında gbs den cıftalana dırek cızgı cektım 10 dk da gıdıcem ya uyanıkız ya 40 dakkada vıncleye vıncleye gıttım foto yok acelem vardı hanım beklıyordıye
sorma ahmet abı çakalız ya hanımı aldıktan sonrada akıllanmadık teklar cızgı ocaklara oradada su bırınkıtısınde hendek varmıs arabanın on taraf suya dustu ama ne dustu arabaya suda gırdı hesap et arkada agaç ta yok mozbur one verdık bıde arabayı 40 derece yatırdık valla zor cıkarttım devrılıyordu son 45 derece benım arabadakı yan yatma gostergesı sonu gorduk yanıaozturk' Alıntı:alem adamsın Cem
sormaBakkan' Alıntı:Valla Cem bizde bekliyoruz mangalı yaktık. Ama malum benim yanımda 2,5 hanımefendi vardı. Fazla dayanamadık. ;D ;D
cemtascioglu' Alıntı:sorma ahmet abı çakalız ya hanımı aldıktan sonrada akıllanmadık teklar cızgı ocaklara oradada su bırınkıtısınde hendek varmıs arabanın on taraf suya dustu ama ne dustu arabaya suda gırdı hesap et arkada agaç ta yok mozbur one verdık bıde arabayı 40 derece yatırdık valla zor cıkarttım devrılıyordu son 45 derece benım arabadakı yan yatma gostergesı sonu gorduk yanı
sorma