Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 302
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,523
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Harika bir gündü, anahtarları araba yutunca ;D güne kötü başladım ama Serkan Bey sağolsun :smiley: binlerce teşekkür, onun sayesinde gezenbilirde kimsenin geride kalmadığını gördüm. Aracımla ilk kez araziye çıkıyordum ve harika bir off road tecrübesi yaşadım. Organizasyonda emeği geçen Esra Hanım'a (Eftelya) Hasan Serkan Ahmet Bey'e ve daha adını sayamadığım tüm arkadaşlara teşekkürler. Resimler de birazdan geliyor,
Bir dahaki organizasyon ne zaman diye de sormadan edemiyorum

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

OFROADER' Alıntı:
walla resim koymak istedim de beceremedim ben fronthera 3.2 nin sahibiyim ali boltac

irezil fronthera değil cahil insan frontera bukadar yazıcağın şey ali kanka ö.m telefon numaranı gönder resimlerimizi bir şekilde koyun

ben şu h100 kamyondaki dayıları şırk ettiğim resimleri istiyorum yada videoyu neyse

cemtascioglu' Alıntı:
arkadaslar merhaba sımdı foto koyuyorum

evet cem abi beklemedeyiz vallaha bak sana hiç yardım talebinde bulunmadım şaka bir yana ustamın frendisklerini sökerken yaptığı hatadan dolayı hubs lar boşaldı 2 cekerle sürekli devam ettik ama yuzumu kara çıkarmadı fronteram

evet can masallah hıc tık demedı alet

DSC03062.jpg

DSC03063.jpg

DSC03064.jpg

DSC03068.jpg

DSC03091.jpg

c@n' Alıntı:
evet cem abi beklemedeyiz vallaha bak sana hiç yardım talebinde bulunmadım şaka bir yana ustamın frendisklerini sökerken yaptığı hatadan dolayı hubs lar boşaldı 2 cekerle sürekli devam ettik ama yuzumu kara çıkarmadı fronteram

Gecmiş olsun,bende çok gelmek istedim ama oldu.Fronti 2 çekerde gider allahtan arkada LSD var resimler beliyoruz.

selamlar

Başta Hasan ve Ahmet beyler olmak üzere bu güzel günde emeği geçen herkese teşekkürler. Uzun bir gün ancak kısa bir patern oldu ama sizlerle tanışmak ve sohbet etmek sonsuz keyifliydi.

Herkese teşekkür ederim.
Ama Dursun ağbiye (Reis) özellikle teşekkür ederim hayatımda ilk defa 4 çeker bir araca binme zevkini yaşattığı için ve buna ön ayak olduğu için Hasan ağbi (pancarmotorcu) sanada teşekkür ederim sağolun.
Bir hayalim daha gerçek oldu bugün...

Bende bir hayli foto var ama hepsini koysam mı 80 kadar foto kaldı geriye çok kötü diyip silinenlerden sonra yoksa daha da elesem mi?

eve geldım once banyoya attım kendımı bıde hanımı almaya gıttım gezı sırasında gbs den cıftalana dırek cızgı cektım 10 dk da gıdıcem ya uyanıkız ya 40 dakkada vıncleye vıncleye gıttım foto yok acelem vardı hanım beklıyordıye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri