Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)
%100 diyemeyeceğim için araç konusunu açmadım, diğer arkadaşlar gibi liste yayınlandıktan sonra bakarız demiştim. öyle yapalım en iyisi. hayatım düzensiz benim :-\
Ooo Çok güzel.
Araçlarınızda ki boş yerler konusunda da bilgi alırız haftaya.
Araçsız birkaç arkadaşımız var.
Ulukent Shell Benzin İstasyonunda size katılmalarını sağlarız.
Haftayı devirelim hele.
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)
Merhaba herkese selam ve saygı.Ömer kardeşim ve Murat kardeşim ben ve karavancı dostlarımız bu etkinliğe katılmayı arzu ediyoruz.Org .davet aldık 5 veya 6 kişi olarak katılmayı planlıyoruz.Son şekli ile tam karar veremedik malum içinde bulunduğumuz imkan ve şartlar.Son dakkaya kadar nasipse diyelim.Takipteyia ve çok arzu ediyoruz.SEVGİ ve SAYGILAR.
İnşallah diyorum Metin Ağabey
Allahtan bir mani çıkmaz ve gelirseniz,balçova kampındaki huzur ve mutluluğun kat be kat fazlasını alacağını garanti ediyorum